Bizim %46 dan 9 a düştü ve bunu başaran Kaan Aydos hoca oldu. Verdiği takviye sayesinde oldu. Beslenmeye bizde uyduk ama tek başına asla yeterli olmazdı. Bence doğru bir doktordan doğru bir takviye lazım bence. 4 -5 ayda 9 a düştü ve sperm değerleri yukseldi

Aslında benim eşimin sperm sayısı çok iyi. İleri hareket biraz düşük. Morfoloji de 4 tü Memorialde en son 2 çıktı. Yani doktorda bize lazım olan 4-5 tane sperm onu da 174 milyon spermden illa ki buluruz dedi. Sanirm kadın yaşı çok önemli tüp bebekte. Benim yumurta sayım çok değil zaten en fazla 7 tane toplanıyor. Bakalım artık nasip. Teşekkür ederim. Siz hangi hastanede yaptırdınız?

Hangi takviyelerde impryl varmıydı

Çok ilginç yaa. Biz %55 üstü dna hasarıyla tüp bebek yaptık geçen hafta negatif sonuç aldık. Bugün yeni mensle
Benim doktorum öyle dedi. Eşinin değerleri senin yaşın kadar vahim değil dedi

Çok ilginç yaa. Biz %55 üstü dna hasarıyla tüp bebek yaptık geçen hafta negatif sonuç aldık. Bugün yeni mensle

Benim doktorum öyle dedi. Eşinin değerleri senin yaşın kadar vahim değil dedi
Tavsiye olarak diyorum. Kaan Aydos a gidin diyorum başka birşey demiyorum. Maddi manevi yipranmaktan iyidir. O DNA hasarını çok önemsiyor gebelik için

Çok teşekkür ediyorum, inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun.. biz bu ay dna testi yaptıracağız, doktor ne diyecek bakalım. Dört ay önce %30 Lara düşmüştü hasar..

Kızlar anlayan varsa buna da bakabilir mi doktora cumartesi gidicez de

Eklentiler

• 71a25751-050b-4773-b032-5b6b7d4e3fe5.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 11
  • f7373450-e8c3-4520-a5d3-6bf87bb1e3e7.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 9
  • a887b9a2-29db-47e3-a4c0-2961a7a41b49.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 11
Basıl güzel bir haber bu böyle, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırdınız inşallah . Benim yaş 425 yumurta toplandı, 4ü döllendi ve 3. Güne gelebildi, sadece 1 tanesi 5. Güne çıktı. Eşimin DNA hasarı %34 morfoloji 0, ileri hız 0 . İnanın bana çok büyük umut oldunuz. Yaşınız kaç acaba?

Hormonikacı verdi mi, varikosel var mı, hangi takviyeleri önerdi?

Siz kaç yaşındasınız? 7 yumurta da çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…