- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 43
Amin inşallah.. Hikayemiz az çok birbirine (varikosel, Dna hasarı) benziyor. Bizde 4 yıllık evliyiz. Ve bizde de yaş faktörü var.. Evet bazen diyorum imtihan dünyası.. Belki bizimde imtihanımız bu...İnşallah bize de bi sürprizle gelir meleğimiz...Inşallah canım benim dualarım sizlerle çok üzüldüm çok aradık ama bizim imtihanınızda buymuş dedik ve tevekkül ettik rabbim sabrımızın sonucunu verdi o yüzden hiç umudunu kaybetme biz eşimle daha 3 yıllık evliyiz ama annemin erken menapoz olayı vardı ve bende çok genç değilim 31 yaşındayım olmazsa olmaz ne yapalım koruyucu aile olalım dedik bunları düşünmüşken hamile kaldım rabbime bin şükür inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim evlâdımi rabbim sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın
Niye oyle oldu acaba Allah yardimciniz olsun ne diyim hepimiz ayni yollardan geçiyoruz sabretmekten baska elden bisey gelmiyoEki Görüntüle 2018876 Merhaba kizlar .3 bucuk aydir kaan hocanin tedavisindeyiz. Her dedigini harfiyen yaptik. Cumartesi testlerimizi verdik ve spermiyogram sonucu geldi az evvel. Soktayiz. paylasiyorum.
Eski sonucumuzda. Toplam 5ml spermdi. Ml de ise 3.8 di. Ve hareketlilik %40 -45 ti. Simdi o da kalmamis. Allah sonumuzu hayir etsij diyorum. Moraller yerlerde.Bosa umutla beklemisiz...bu arada dna hasar paneli testleri 10 gun sonra cikacak.
Geçmiş olsun canım.bi kaç kişide okuduğum kadarıyla önce düşüs olmuş sonuçlarda sonra da sonuçlar düzeliyor ve normal yolla bebiş oluyor .inşallah sizinde öyle olurEki Görüntüle 2018876 Merhaba kizlar .3 bucuk aydir kaan hocanin tedavisindeyiz. Her dedigini harfiyen yaptik. Cumartesi testlerimizi verdik ve spermiyogram sonucu geldi az evvel. Soktayiz. paylasiyorum.
Eski sonucumuzda. Toplam 5ml spermdi. Ml de ise 3.8 di. Ve hareketlilik %40 -45 ti. Simdi o da kalmamis. Allah sonumuzu hayir etsij diyorum. Moraller yerlerde.Bosa umutla beklemisiz...bu arada dna hasar paneli testleri 10 gun sonra cikacak.
Sagol canim amin biz de ne yapacagimizi sasirdikNiye oyle oldu acaba Allah yardimciniz olsun ne diyim hepimiz ayni yollardan geçiyoruz sabretmekten baska elden bisey gelmiyo
Bu moralle nasil devam edicez bilemiyorum. Esimi zaten zar zor ikna etmistim tedavi icin. Simdi morali iyice yerlerdeGeçmiş olsun canım.bi kaç kişide okuduğum kadarıyla önce düşüs olmuş sonuçlarda sonra da sonuçlar düzeliyor ve normal yolla bebiş oluyor .inşallah sizinde öyle olur
Insallah hep birlikte deriz canimAllah yardımcınz olsun sabırla bekliyoruz her gün ne olacak diye inşallah tez zamanda hep beraber hamileyiz deriz inşallah
Allah yardımcınz olsun çok üzüldüm gerçektenBu moralle nasil devam edicez bilemiyorum. Esimi zaten zar zor ikna etmistim tedavi icin. Simdi morali iyice yerlerde
Merhaba canım moralini bozma bize Kaan hoca ilaca başladığımız ilk zamanlarda düşüş olabilir demişti sizin spermiyogram da morfoloji istemiş bizde hiç morfoloji istemediEki Görüntüle 2018876 Merhaba kizlar .3 bucuk aydir kaan hocanin tedavisindeyiz. Her dedigini harfiyen yaptik. Cumartesi testlerimizi verdik ve spermiyogram sonucu geldi az evvel. Soktayiz. paylasiyorum.
Yok bizden istemedi zaten canim. Bizden sadece dna hasar testi istedi. Ama biz hepsini yaptirdik. Digerlerindaha cikmadi. Cok moralimiz bozuldu tabi. Biz yine devam ediceZ her seye. Tup de denesek bu hayati benimsememi lazim neticede. Ayrica aylar oncesinden anzer baliyla polen siparisi vermistim taze olarak onlar gelecek agustos basinda bir denonu deneyecegiz. Halan ayniysa direkt tupMerhaba canım moralini bozma bize Kaan hoca ilaca başladığımız ilk zamanlarda düşüş olabilir demişti sizin spermiyogram da morfoloji istemiş bizde hiç morfoloji istemedi
Günaydın tüp için acele etmeyin 3 buçuk ay olmuş 6 ay bekleyin inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yolla olur olmazsa Kaan hocanın kendisi tüp bebek yaptırın diyor zatenYok bizden istemedi zaten canim. Bizden sadece dna hasar testi istedi. Ama biz hepsini yaptirdik. Digerlerindaha cikmadi. Cok moralimiz bozuldu tabi. Biz yine devam ediceZ her seye. Tup de denesek bu hayati benimsememi lazim neticede. Ayrica aylar oncesinden anzer baliyla polen siparisi vermistim taze olarak onlar gelecek agustos basinda bir denonu deneyecegiz. Halan ayniysa direkt tup
Gözün aydın cnm cok sevindim emeklerinizin karşılıgını aldnz ne guzel:) canlılık testi yaptrmısmıydın onda değişim varmı canlılık kactı sizin önceki testte sorun varmıydı hatırlamıyorum amaKızlar dna hasar sonucumuz çıktı ve %12 ye düşmüşspermiyogramımız çok kötü çıktı ama tamoksifene bağlıyoruz. Dna hasarımız düştüğüne göre hoca ilacı değiştirir belki artık. Çok mutluyuzzz eşim gaza geldi her şeyi daha iyi yapıcam diyor çok korkmuştum tedaviyi bırkaır diye. Darısı sizlerin başına inşallah pozitifi gördüğümüz günler de gelir
Sagol canım amin.Evet içimiz tekrar umut dolduKaan hoca bize spermiyorgram sayı ve mitolojide büyük değişiklikler olabilir o yüzden ona takılmayın demişti sizde takılmayın dna hasarınız düşmüş ne güzel rabbim güzel haberler almayı nasip etsin insallah
Evet yaptırdık ama onların sonuçları daha çıkmadı. Haftaya çıkacak onlar. Biz de canlı sperm %19 du. Ama bakalım değişiklik var mı. Sperm sayımız çok düşük çıktı bence onda güEl sonuç alamayabiliriz şimdilik. Belki de hoca bilerek sadece dna hasar testi istedş bizden. Bu ilaç dna hasarını düseltirken diğerlerini bozuyor belli ki. Bakalım ne cevap yazacakGözün aydın cnm cok sevindim emeklerinizin karşılıgını aldnz ne guzel:) canlılık testi yaptrmısmıydın onda değişim varmı canlılık kactı sizin önceki testte sorun varmıydı hatırlamıyorum ama
Bize temmuz sonu yaptırım dedi bizim yaptrmamız 1 ayı bulablr tatile gidip gelecegiz dönüşte ovulasyon dönemine denk gelecek o ara calışmalar yaparz test için perhiz yapmayız. Bakalım canlılıkta değişme olacakmı demen gbi spermıygram düşünce belki canlılıkta bi değişiklik olmamıs olblr.Evet yaptırdık ama onların sonuçları daha çıkmadı. Haftaya çıkacak onlar. Biz de canlı sperm %19 du. Ama bakalım değişiklik var mı. Sperm sayımız çok düşük çıktı bence onda güEl sonuç alamayabiliriz şimdilik. Belki de hoca bilerek sadece dna hasar testi istedş bizden. Bu ilaç dna hasarını düseltirken diğerlerini bozuyor belli ki. Bakalım ne cevap yazacaksiz ne zaman test yaptıracaksınız?