Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim haziranda kurtaj oldum edimde de hasar cikinca kaan hoca hasar duxelene kadar korunun demisti. 3 ay korunduk yani eşim korundu gecen ay korunmayi biraktikfriendlyfriendly %13 lerdı sanırım tam hatırlamıyorum eve gıdınce bakarım bi.inşş olur canım korunmayı bıraktık derken ılac kullanmıyordun dimi? ıns hayırlı haberlerı alırız
Evet cnm bulunduğun şehırde laboratuvarlarda yoksa Ankara da gen art ve düzen de var arayıp fiyatta alabilirsinKızlar bir de genetikle ilgili testler normalde pahalı olur. Bu test de öyle mi?
Canım Samsun fakültede ücretsiz yapılıyormuş ama sonuç üç ay sonra çıkıyormuş. 120 lira ücretli de bir aydan daha önce çıkıyormuş. Orada yaptırdım 120 lirayaEvet cnm bulunduğun şehırde laboratuvarlarda yoksa Ankara da gen art ve düzen de var arayıp fiyatta alabilirsin
teatrio da antioksidan o da proxeed gibi kullanabilirsiniz.Bizim klomen den sonra fsh 24 testesteron 800 olmuş arkadaşlar kadın doğumcu da bana teatrio önerdi durum ne acaba çok merak içindeyim
hım anladım esın korundu bende sen korundun sandım :) tez vakıtte guzel haberlerınız alırız umarımmmInsallah canim haziranda kurtaj oldum edimde de hasar cikinca kaan hoca hasar duxelene kadar korunun demisti. 3 ay korunduk yani eşim korundu gecen ay korunmayi biraktik
Insallah canim. Dun adet oldum ikinci ayda olumsuz. Sen gibi ucuncu ayda mutlu haberi alirim insallah.hım anladım esın korundu bende sen korundun sandım :) tez vakıtte guzel haberlerınız alırız umarımmm
@nisandeniz hasar sonucunuz cikti mi?Canım Samsun fakültede ücretsiz yapılıyormuş ama sonuç üç ay sonra çıkıyormuş. 120 lira ücretli de bir aydan daha önce çıkıyormuş. Orada yaptırdım 120 liraya
Canım bizden kromozon testi istemiş. 13 aralıkta çıkacak@nisandeniz hasar sonucunuz cikti mi?
Hayirli haberlerle gel canimCanım bizden kromozon testi istemiş. 13 aralıkta çıkacak
Canım bir şey çıkacak ama ne bilmiyorum. 18 embriyonun 9 tanesi 5.güne ulaştı ama dondurmadılarHayirli haberlerle gel canim
1.kalite değilse embriyolar ondan dondurmazlarCanım bir şey çıkacak ama ne bilmiyorum. 18 embriyonun 9 tanesi 5.güne ulaştı ama dondurmadılar
İşte ben de onu diyorum. Muhtemelen kromozom bozukluğu çıkacak birimizde. Tedavisi de yok1.kalite değilse embriyolar ondan dondurmazlar
Umudunu kesme canim.kaan aydos a görünmediysen bir görün derim.İşte ben de onu diyorum. Muhtemelen kromozom bozukluğu çıkacak birimizde. Tedavisi de yok
Kromozom sonucu 10 gün sonra çıkacak. Bu bozuklukta embriyolara genetik test yapılmasını öneriyorlar. Kaan Bey de öyle der heralde. Tedavisi yok çünküUmudunu kesme canim.kaan aydos a görünmediysen bir görün derim.