Erkek İnfertilitesi SPERM DNA HASARI AZALMASIYLA TÜP BEBEK YA DA NORMAL YOLLA HAMİLELİK DENEMELERİ VE HİKAYELERİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bahçecide imsi uyguluyor memorıial değil sadece belki görüştünüz doktor size çok fazla açıklama yapmamıştır ben geçen hafta oradaydım ve korkularımdan bahsettim doktorum 8 bin kat yakiatırıp en iyi spermleri seçiyoruz içiniz rahat olsun dedi .. bizde sayı düşük 1 milyon ileri harekgli ve yerinde hareketli 5% ama burda bi çok kişide dna ve morfoloji testi okudum bize ürologda bahsetmedi bundan

Arkadaslar esimin dna hasar sonucu bu sekilde geldi pek bisey anlamadim doktorlada gorusemedik daha simdi %kac bizde dna hasari yardimci olabilir misiniz?

Eklentiler

• 20191011_214125.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 210

Ne durumdasın bilmiyorum ama yinede bizim başımıza geleni paylaşım istedim.

Biz ilk negatif tüp bebekten sonra kaan Aydosa gittik. Sayı 1 mil dna hasarı %21di. 6 ay tedavi gördü eşim bize zararı oldu %48 dna hasarı ile tedaviyi bıraktık hemen 2. Tüp bebek denemesine başladık.
Pozitif oldu. Ama 21haftalik ölü doğum yaptım.
3.denememde sayımız yine 1mil hasar AYNI. Bir Oğlum oldu çok şükür. 28 haftalık 950gr doğdu şuan 2 yaşında.

Dna Hasarınınız %33 çıkmış. %20 nin altı normal kabul ediliyor.
Cok tesekkur ederim canim saglikli az oldugu icin geri kalaninin hepsinin hasarli oldugunu dusunmustum ben peki dusuyo mu bu hasar bilginiz var mi sizde de mi vardi

Cok tesekkur ederim canim saglikli az oldugu icin geri kalaninin hepsinin hasarli oldugunu dusunmustum ben peki dusuyo mu bu hasar bilginiz var mi sizde de mi vardi
kaan hoca hastanın durumuna göre antioksidan ve klomen veriyor . Bize sadece antioksidan verdi. 2 ayda 46dan 2ye düştü.Tabi bunun yanında kuru incir siyah çekirdekli kuru üzüm ısırgan çayı ve haftanın 2 3 günü nohut..

Insallah bizimkide duser ya aralikta tup bebege gitmeyi dusunuyoduk mecbur simdi hasarin dusmesini bekliycez iyiki yaptirmisiz yinede bu testi siz su an hamile kalabildiniz mi cok kisiyi okudum hasar dusunce normal yoldan hamile kalan

Antioksidan hangi ilacı kullandınız ?

Merhaba kizlar biz de kaan beyin hastasıyız hasarimiz 3 ayda düştü. Ancak sayi ve hiz yükselmedi. Kaan bey biz de 6 ay bekleyin dedi. Bu süreçte neler yaptınız hamile kalan var mi aramizda

Merhaba kizlar biz de kaan beyin hastasıyız hasarimiz 3 ayda düştü. Ancak sayi ve hiz yükselmedi. Kaan bey biz de 6 ay bekleyin dedi. Bu süreçte neler yaptınız hamile kalan var mi aramizda
Biz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .

Biz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .
Masallah canim saglicakla kucagina alirsin insallah ilk denemenizde mi oldu degerleriniz nasildi sayi hiz morfoloji vs.bizede deneyin dedi kaan hoca

Masallah canim saglicakla kucagina alirsin insallah ilk denemenizde mi oldu degerleriniz nasildi sayi hiz morfoloji vs.bizede deneyin dedi kaan hoca
Kaan hocadan sonra ilk tüp benek denememdi. Öncesinde 2 transferim daha var. İnanın ne desem boş hiç hatırlamıyorum sayısal yüzdeleri ama dna hasari çok fazlaydı onu diyebilirim size. Yanliş olmasın kader hanım mıydı kadriye hanım mıydı hemşiresi sakın düzelmeden tüp bebek yapmayın tutmaz demişti. Çok şükür düzeldi kaan hocamız sayesinde

Bizimde hasar vardi cok sukur duzeldi ama gebelik olmadi malesefbakalim bizde basliycaz artik tupe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…