Erkek İnfertilitesi SPERM DNA HASARI AZALMASIYLA TÜP BEBEK YA DA NORMAL YOLLA HAMİLELİK DENEMELERİ VE HİKAYELERİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .
Hayirli olsun canim. Ankarada mi yaptırdınız tüp bebegi, bizde cok beklemek istemiyoruz yaptirmak istiyoruz hangi merkezde yaptırdınız

Kızlar bizim dna hasarımız kaan hocanın tedavisiyle düzeldi. sonra gebelik oldu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi o düşükten 5 ay sonra tekrar hamileyim çok şükür şimdilik herşey yolunda

Sperm DNA hasarı sperm sayısını hareketini etkiliyor mu acaba yani DNA hasarı düşünce sperm sayısı ve hareketliliği de artar mı ?

Biz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .
Sperm sayınız ve hızınız ne kadar arttı acaba bizde Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz ama buradaki doktorumuz DNA hasarını pek önemsemiyor

Sperm sayınız ve hızınız ne kadar arttı acaba bizde Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz ama buradaki doktorumuz DNA hasarını pek önemsemiyor
Hızı %20 lerden %42ye çıktı ama en son daha da yükselmişti. Maalesef doktorlar hep hıza bakıyor, dna ya da bakın diyen yok biz kendi çabalarimizla hallettik hiçbir doktor yönlendirmedi bizi de. Dna nerdeyse %100 düzeltti kaan hoca

Bizim sayımız ilk başta hiç yoktu şimdi kullansığımz vitaminlerle felan 200 bin oldu ve hareket yüzde 5 oldu biz zaten her türlü tüp bebek yaptıracağız da bu sayıların çok yükseleceğini zannetmiyorum doktor şimdi klomen e başladı 1 aylık acaba DNA hasarına baktırsak mı bulunduğumuz yerde de yapıyorlarmış ona göre Kaan hoca ya gitsek mi düşünüyoruz acaba DNA hasar düşerse sayımız artar mı bilemedim

Ayrıca ben birkaç test ekledim
Bunlarda dna hasar testi yapılmış mi bakabilir misiniz
Genetik test de yapılmıştı translokasyon vs gibi mi

Eklentiler

• 2020-02-15 14.41.43.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 102
  • 2020-02-15 14.42.41.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 97
  • 2020-02-15 14.43.07.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 93
DNA hasarı İÇİN neler yaptınız acaba

Başlığı gorunce yazmak istedim .Esimde dna hasari %47 idi .Tedavi oldu 2.kutu ilacını alacağı gun hamile olduğumu ogrendim .Tabii dna hasar tedavisinden once de zorlu bir surec yasadik .Kimyasal gebelik gecirdim .Sperm hareketi 0 idi .Aylarca kurler vs denedim .Sorunun kaynağını bulunca mesele çözüldü. Rabbim ol dedi sukur ki su an oglum 19 aylik .
Inanın kötü bir sey degil. Yeter ki inanarak baslayin tedaviye .Ben dua ettigimi hatirliyorum .Bir sorun çıksın ki tedavisi bulunsun .Sebepsiz infertilite olmasin diye.

Gözünüz aydın. Eşiniz hangi ilacı kullandı?

kızlar merhaba 9 haftalık ve 15 haftalık iki bebeğimin de kalbi durdu çok zor günler geçirdim hala daha toparlayamadım... morfoloji eşim de % 3 çıktı sayı ve hız da problem yok sperm dna hasarı baktırdık % 20.58 çıktı doktor normal dedi genetik test sonuçlarımız da normal ne yapacağımızı şaşırdık artık üzüntüden saçlarım beyazladı... bildiğiniz bir şey var mı

Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin

Tesekkur ederim, buraya şu mucizeyi de ekliyim. Eşim hicbir tedavi görmeden ben hala sütüm gelirken (oğlum 8 aylıkken) tekrar hamile oldugunu öğrendim.☺
ay inanmıyorum süper canım Allah'ın sevdiği kulusun maşallah canım
Demekki erkekte tamamen değişiklik oluyor vücut yapısı değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…