Hayirli olsun canim. Ankarada mi yaptırdınız tüp bebegi, bizde cok beklemek istemiyoruz yaptirmak istiyoruz hangi merkezde yaptırdınızBiz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .
Hayırlısı olsun hakkınızda. İstanbul fatih öğüçHayirli olsun canim. Ankarada mi yaptırdınız tüp bebegi, bizde cok beklemek istemiyoruz yaptirmak istiyoruz hangi merkezde yaptırdınız
Sperm sayınız ve hızınız ne kadar arttı acaba bizde Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz ama buradaki doktorumuz DNA hasarını pek önemsemiyorBiz de kaan hocanın hastasıyız eşimin spermleri olağanüstü düzeldi. Bizede 6 ay bekleyin kendiliğinden olur dedi. 6 ay bekledik olmayınca çokta zorlamadık şimdi tüp bebekle hamileyim .
Hızı %20 lerden %42ye çıktı ama en son daha da yükselmişti. Maalesef doktorlar hep hıza bakıyor, dna ya da bakın diyen yok biz kendi çabalarimizla hallettik hiçbir doktor yönlendirmedi bizi de. Dna nerdeyse %100 düzeltti kaan hocaSperm sayınız ve hızınız ne kadar arttı acaba bizde Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz ama buradaki doktorumuz DNA hasarını pek önemsemiyor
Bizim sayımız ilk başta hiç yoktu şimdi kullansığımz vitaminlerle felan 200 bin oldu ve hareket yüzde 5 oldu biz zaten her türlü tüp bebek yaptıracağız da bu sayıların çok yükseleceğini zannetmiyorum doktor şimdi klomen e başladı 1 aylık acaba DNA hasarına baktırsak mı bulunduğumuz yerde de yapıyorlarmış ona göre Kaan hoca ya gitsek mi düşünüyoruz acaba DNA hasar düşerse sayımız artar mı bilemedimHızı %20 lerden %42ye çıktı ama en son daha da yükselmişti. Maalesef doktorlar hep hıza bakıyor, dna ya da bakın diyen yok biz kendi çabalarimizla hallettik hiçbir doktor yönlendirmedi bizi de. Dna nerdeyse %100 düzeltti kaan hoca
DNA hasarı İÇİN neler yaptınız acabaHızı %20 lerden %42ye çıktı ama en son daha da yükselmişti. Maalesef doktorlar hep hıza bakıyor, dna ya da bakın diyen yok biz kendi çabalarimizla hallettik hiçbir doktor yönlendirmedi bizi de. Dna nerdeyse %100 düzeltti kaan hoca
eşimin dna hasarı%70 felandı. 6 ay kadar değişik ilaçlar kullandı. %10 lara düştü hasar dr tedaviyi kestiDNA hasarı İÇİN neler yaptınız acaba
Ya inanamıyorum çok güzel bir oran bu inşallah sağlıklı kaderi güzel bir bebeğiniz olureşimin dna hasarı%70 felandı. 6 ay kadar değişik ilaçlar kullandı. %10 lara düştü hasar dr tedaviyi kesti
İşallah hepimizin dileği kabul olur. 2 negatif aşılamam var. İlk defa bu ay tüp bebek denedik. Sonuç bekliyoruz hayırlısıYa inanamıyorum çok güzel bir oran bu inşallah sağlıklı kaderi güzel bir bebeğiniz olur
İnşallah güzel haberler verinİşallah hepimizin dileği kabul olur. 2 negatif aşılamam var. İlk defa bu ay tüp bebek denedik. Sonuç bekliyoruz hayırlısı
Gözünüz aydın. Eşiniz hangi ilacı kullandı?Başlığı gorunce yazmak istedim .Esimde dna hasari %47 idi .Tedavi oldu 2.kutu ilacını alacağı gun hamile olduğumu ogrendim .Tabii dna hasar tedavisinden once de zorlu bir surec yasadik .Kimyasal gebelik gecirdim .Sperm hareketi 0 idi .Aylarca kurler vs denedim .Sorunun kaynağını bulunca mesele çözüldü. Rabbim ol dedi sukur ki su an oglum 19 aylik .
Inanın kötü bir sey degil. Yeter ki inanarak baslayin tedaviye .Ben dua ettigimi hatirliyorum .Bir sorun çıksın ki tedavisi bulunsun .Sebepsiz infertilite olmasin diye.
Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinKaan aydosta 9 ay tedavi gördük sperm dna hasarı düştü ancak oksidatif stres ve artan sperm yaşlanması cıktı son testte ancak buna ragmen bitirdi tedaviyi. Antioksidan kullandık. İğne kullanınca yükseldi hasar klomen kullanınca sabit kaldı antioksidanla düştü ve tedavi bitti. Nisanda bitince tedavi biz haziranda tüpr başladık. Eşimde şiddetli baş anomalisi var yzde 96. Ayrıca sperm hızı da yavaş. O yüzden imsi istedik başı normaller secilebilsin diye. Ayrıca mikroenjeksiyon oldu mikrocipteki gibi yüzecek engelleri aşacak hızı yok spermlerinin. Sonuc ilk denememizde 13 yumurtam toplandı 11i döllendi. 6sı 5.güne geldi. Biz pgt de istedik embriyolara ve 3 ü bozuk 3 ü sağlam geldi. Sağlamlardan biri içimde diğer ikisi de bizi bekliyor memorial şişlide. Bana gelince benim prolaktin sıkıntım vardı tedaviye baslamadan dostinexle kontrol altına alıp gittim. Yumurta toplanana kadar da ictim ilacı. Rahim dinlendirme ve trnasfer sürecinde kestim. Bu şekilde hikayem:)
Tesekkur ederim, buraya şu mucizeyi de ekliyim. Eşim hicbir tedavi görmeden ben hala sütüm gelirken (oğlum 8 aylıkken) tekrar hamile oldugunu öğrendim.Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
ay inanmıyorum süper canım Allah'ın sevdiği kulusun maşallah canımTesekkur ederim, buraya şu mucizeyi de ekliyim. Eşim hicbir tedavi görmeden ben hala sütüm gelirken (oğlum 8 aylıkken) tekrar hamile oldugunu öğrendim.☺