Ayy Çok iyisiniz Allah razı olsun sizden.. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim inşallah benim de sizin gibi olur :/ eşinizin değerler gayet iyiymiş aslında kötü demelerinin sebebi neymiş ki. Dna hasarı döllenmeyi ve tutunmayı engelleyebiliyor, sayımız da az bizim sizin gayet iyiymiş. Kimi doktorlar morfoloji 2 bisey demiyorlar sorun olarak görmüyorlar. Ve sperm kaliteliyse var olan yumurtayı döllemesi o kadar kolay oluyor. Sizin ultrasonda görünen folikül sayınız kaç oluyordu ve amh i ne zaman yaptırdınız?
İnan ki Allah'ın izniyle evladın olacak ve kk ya serüvenini yazacaksın.
Eşinde hiç sperm yok değil ki DNA hasarsızını bulup seninde bir sağlıklı yumurtan oldumu hamile kalırsın.
Doktorlar vücudunu güçlendirmeden kadın erkek fark etmiyor hemen tüp bebek ya bı bak de ki vücudunu güçlendir şunları ye iç şunları kullan.
Testere dişli aslan pençesine çer çöp diyen doktorlar tanıyorum.
E sonra ben hamile kalınca şok...
Almanlar gelmiş bunları öğrenmişler haplarını yapmışlar bunların eczanelerde satılıyor.
Bı bizim insanımız kullanınca mı doktorlar tarafından çer çöp oluyor.
Yumurta kalitesini c,d,e,B12,a vitamini folik asit arttırır. Çünkü bunların hücre yenileme özelliği var.
Eski doktorlar dermiş ki kan değerleri iyi olmalı şimdi 12 kan değerine iyi diyorlar 22 olmasını isterlermis.
Sen vücudunu güçlendir git yumurta kontrolü yaptır sık sık bı kaç tane olduğu ay toplat. Eşinin spermi içinde mikto çip te yürütün spermleri öyle seçtir.
Küçük bı şey manyetik alanlı spermli koyuyorlar. Hangisi ileri hızlı giderse onu seçiyorlar.
Az görülen ayda oluyordu, çok fazla yumurta olduğu ayda.
2/3 görüldüğü de oldu, petek gibi çok fazla yumurta olduğu olduğu da oldu. Hatta o doktoru unutmam hiç senin doğal yolla çocuğun olur demişti.