Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba :)

Bizde dna hasarından Kaan hocaya gittik ve o bitkilerin aslında ilaç olduğunu öğrendik.. bir yeri düzeltirken ötekilerin dengesini bozuyormuşuz maalesef.. şuan ilk ayımız tedavide önceden teatrio, emodex, e vitamini ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyorduk.. sperm sayımız normalden iyiye gitmişti bunlarla ama hasar aynı hasardı..
Bence Kaan hoca ile konuşmadan klomene başlamayın derim.. eşimin yazdıklarımı kullanırken akut rozea geçirmişti ve karaciğer enzymleri tavan yapmıştı ve sadece bitkisel şeyler ve vitamindi.. klomen ise ilaç.. aşılamada kullanmıştım onu, yarabbi böyle bir asabiyet yoktu.. eşimde bu aralar biraz asabi, ona bağlıyorum ben :)

bende klomenin hormon ilacı olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim dediğin gibi bi yeri yapmaya çalışırken diğer tarafı yıkmamakta önemli :) şu anda emodex ve folik asit almaya karar verdim ayın 25inde alıcaz inşallah :) e vitaminide zararlıymış ondanda vazgeçtim.

Bol yeşillik ve nohut suyu da tavsiye etmişti Kaan hoca bize.. onuda beslenmeye ekleyin :) eşim yeşillik yiye yiye yeşil yapraklı sebze olacak neredeyse :))

Bende eminim iğneye geçicek yada kaderimize terketicek bizi
Yok canım ben sitesinde de okudum hasar düşecek yerde artmış veya yerinde kalmışsa tedavi yöntemini değiştirip yine de düzeltmiş böyle şeyler olabiliyor demek ki. Ben inanıyorum bu topicte hepimiz çocuğumuzu kucaklayacağız zamanı gelince inşallah

İnşallah canm amin o gün cok stresliydi belki bu test sonucumuzu etkiledi

Herkese merhaba bizde kaan hoca ile görüştük sperm dna hasar testi istedi diğer degerleriniz çok iyi dedi Testi yaptirdik yüzde 25 hasarlı diyor hocaya mail olarak atacağız bakalım hoca ne diyecek

Herkese merhaba bizde kaan hoca ile görüştük sperm dna hasar testi istedi diğer degerleriniz çok iyi dedi Testi yaptirdik yüzde 25 hasarlı diyor hocaya mail olarak atacağız bakalım hoca ne diyecek
Cok degil icin ferah olsun canim bizde %48

Cnm benim esimdede var dna hasari ilk tup bebek basarsz olsu bizde kaan hocaya aralik ayina aldik emodex.kulaniyor ve isrgan cayi cok faydalymis insalh faydalarini gorruz dna hasari yuzunden 2ncsde tutmaz die korkuyorum tatlim

Kizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
cnm biz dna hasarini duzende 187 ye yaptrdk

cnm biz dna hasarini duzende 187 ye yaptrdk
Ne zaman yaptırdınız biz sorduk 223 tl dedi sperm DNA hasar testi için. Bi de bişey Sorucam ya acaba düzen laboratuvarında sperm sayısı sonuçları olduğundan yüksek mi çıkıyor ? Bana öyle geldi buradan okuduğum kadarıyla.

Ben de okudugum yorumlardan oyle gordum canim degisiklik gosteriyor galiba .Biz de 200 tl ye yaptirmistik dna hasarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…