- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 39
- Konu Sahibi Masal aden
-
Bizim 29 dan 50 ye cıktı saka gibi sadece dna hasar istedi bizden hoca biz tedavi görüp dna hasarı cıkan nadır bi aileyiz canm eşimi tebrik ettim hattaSizin hasariniz kac?bizim 54 ve ne kadar surede düşer merak ediyorum.
ben diyorumki klomen ve e vitamini hasar tedavisinde veriliyomuş direk onları alıp kullansak hem normal sperm yetersizliğinde falanda veriliyomuş bunlar zararı yoktur yani birde emodex alalım. şu andada keçiboynuzu ve çakşır kullanıyoruz yeni başladık hepsi ağırmı olur acaba neden olsunki bitkiseller sonuçtaa
bende klomenin hormon ilacı olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim dediğin gibi bi yeri yapmaya çalışırken diğer tarafı yıkmamakta önemli :) şu anda emodex ve folik asit almaya karar verdim ayın 25inde alıcaz inşallah :) e vitaminide zararlıymış ondanda vazgeçtim.Merhaba :)
Bizde dna hasarından Kaan hocaya gittik ve o bitkilerin aslında ilaç olduğunu öğrendik.. bir yeri düzeltirken ötekilerin dengesini bozuyormuşuz maalesef.. şuan ilk ayımız tedavide önceden teatrio, emodex, e vitamini ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyorduk.. sperm sayımız normalden iyiye gitmişti bunlarla ama hasar aynı hasardı..
Bence Kaan hoca ile konuşmadan klomene başlamayın derim.. eşimin yazdıklarımı kullanırken akut rozea geçirmişti ve karaciğer enzymleri tavan yapmıştı ve sadece bitkisel şeyler ve vitamindi.. klomen ise ilaç.. aşılamada kullanmıştım onu, yarabbi böyle bir asabiyet yoktu.. eşimde bu aralar biraz asabi, ona bağlıyorum ben :)
Hoca ne dedi bu duruma canım? İnş düşer tez vakitteBizim 29 dan 50 ye cıktı saka gibi sadece dna hasar istedi bizden hoca biz tedavi görüp dna hasarı cıkan nadır bi aileyiz canm eşimi tebrik ettim hatta
bende klomenin hormon ilacı olduğunu öğrendikten sonra vazgeçtim dediğin gibi bi yeri yapmaya çalışırken diğer tarafı yıkmamakta önemli :) şu anda emodex ve folik asit almaya karar verdim ayın 25inde alıcaz inşallah :) e vitaminide zararlıymış ondanda vazgeçtim.
hadi yaa benimki yeşilliği seevrde nohutu hiç sevmez yaaa :))Bol yeşillik ve nohut suyu da tavsiye etmişti Kaan hoca bize.. onuda beslenmeye ekleyin :) eşim yeşillik yiye yiye yeşil yapraklı sebze olacak neredeyse :))
İnşallah duzelir canim belki igneye gecer kaan hocaBizim 29 dan 50 ye cıktı saka gibi sadece dna hasar istedi bizden hoca biz tedavi görüp dna hasarı cıkan nadır bi aileyiz canm eşimi tebrik ettim hatta
Canm daha kasımın ortasında cvp gelicek kesin iğne verir gör bakHoca ne dedi bu duruma canım? İnş düşer tez vakitte
Bende eminim iğneye geçicek yada kaderimize terketicek biziİnşallah duzelir canim belki igneye gecer kaan hoca
Yok canım ben sitesinde de okudum hasar düşecek yerde artmış veya yerinde kalmışsa tedavi yöntemini değiştirip yine de düzeltmiş böyle şeyler olabiliyor demek ki. Ben inanıyorum bu topicte hepimiz çocuğumuzu kucaklayacağız zamanı gelince inşallahBende eminim iğneye geçicek yada kaderimize terketicek bizi
İnşallah canm amin o gün cok stresliydi belki bu test sonucumuzu etkilediYok canım ben sitesinde de okudum hasar düşecek yerde artmış veya yerinde kalmışsa tedavi yöntemini değiştirip yine de düzeltmiş böyle şeyler olabiliyor demek ki. Ben inanıyorum bu topicte hepimiz çocuğumuzu kucaklayacağız zamanı gelince inşallah
Cok degil icin ferah olsun canim bizde %48Herkese merhaba bizde kaan hoca ile görüştük sperm dna hasar testi istedi diğer degerleriniz çok iyi dedi Testi yaptirdik yüzde 25 hasarlı diyor hocaya mail olarak atacağız bakalım hoca ne diyecek
Bakalım nasıl bir yol izleyecek hepimiz için hayırlısı OlsunCok degil icin ferah olsun canim bizde %48
Cnm benim esimdede var dna hasari ilk tup bebek basarsz olsu bizde kaan hocaya aralik ayina aldik emodex.kulaniyor ve isrgan cayi cok faydalymis insalh faydalarini gorruz dna hasari yuzunden 2ncsde tutmaz die korkuyorum tatlimmerhaba
Sebepsiz infertilite teshısı ile tup bebek denedık. Aa kalite 5. Gün embrıyoların ilki 8.haftada kürtaj ikincisi ise 5 haftada düşük oldu. Sperm dna hasar testı yaptırdık sonuc; %61.
Kaan beyle dün görüştük. İzlenım olarak güven verdıgını soylemelıyım. Hasar olup sadece antıoksıdan kullanan arkadaslar hasara ilerlememesi dısında etkısı yok bılgınız olsun. Progeny m kullanıyorduk bız sadece.
Klomen ve progeny m kullanacagız 2 ay.
Buarada;
Isırgan otu çayı
Toz keçiboynuzu bır kaşık su ile
Yeşil yapraklı sebzeler
Nohut haftada 2-3 gün
Kuru incir
Önerilerinde bulundu. Sizlerde hangi aşamada oldugunuzu paylasırmısınız .
cnm bzimkde emodex kulaniyor baska oneride bulundumuDna hasari yeni cikti %48 dun doktorumuz kaan hocayla gorustu emodex kullancak esim proxeed i birakti
cnm biz dna hasarini duzende 187 ye yaptrdkKizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
Ne zaman yaptırdınız biz sorduk 223 tl dedi sperm DNA hasar testi için. Bi de bişey Sorucam ya acaba düzen laboratuvarında sperm sayısı sonuçları olduğundan yüksek mi çıkıyor ? Bana öyle geldi buradan okuduğum kadarıyla.cnm biz dna hasarini duzende 187 ye yaptrdk
Bir de Nac balgam söktürücü var ya o sperm dostuymus bunu cok kimseden duymadim Kaan Aydos veriyor geneldecnm bzimkde emodex kulaniyor baska oneride bulundumu
Ben de okudugum yorumlardan oyle gordum canim degisiklik gosteriyor galiba .Biz de 200 tl ye yaptirmistik dna hasariniNe zaman yaptırdınız biz sorduk 223 tl dedi sperm DNA hasar testi için. Bi de bişey Sorucam ya acaba düzen laboratuvarında sperm sayısı sonuçları olduğundan yüksek mi çıkıyor ? Bana öyle geldi buradan okuduğum kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?