• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde aynı durumu yaşadık biliyor Musun ?? 2 yıl uğraştık durduk 2 defa sperm testi yapıldı. Dr sperm testi yapın dedi laboratuvara gittik eşim örnek verdi. Geri zekalı drlar ve laboratuvar görevlileri demedi ki cinsel perhiz lazım diye. Bizim bunlardan hiç haberimiz yoktu. İlkinde değerler baya güzel çıktı. İkincisinde normalin çok az altındaydı. Sorun gözükmüyordu bende de sorun yoktu. Ama 2 sene de çocuk yoktu. Bi gün adet olunca yine çok üzülüp ağladım. Eşimde etkilenmiş benden habersiz devlet hastanesinde tüp bebek bölümünde test yaptırmak istemiş. Orda demişler cinsel perhiz var mı diye. Eşim şok olmuş. Neyse bana da demedi. Cinsel perhizden sonra test yapınca 1.800 ml çıktı sperm kons. Elle muayene edince doktor varikosel olduğunu öğrendik. Ameliyat oldu 4 ay önce. Velhasıl 2 sene boşuna uğraştık. Bi tane de kimyasal gebelik yaşadım Buarada.

Gercekten pes ya. Bize cinsel perhizi soylediler ama bizim kaybimizda 2 sene. 2 sene boyunca ben gittim hep.. zaten cahilligimizemi geldi noldu esimde hic bisey cikacagi aklimiza bile gelmedi nasip iste. Demekki boyle olacakmis daha vakti varmis diyorum hep. Insallah cabalarimizin karsiligini aliriz.

Hiç korkma canım, benim eşimin de geçen yıl o civardaydı, tedaviyle düzeldi, bak şimdi doğal yolla hamileyim. Hepinizin Allahın izniyle düzlecek. İnancınızı kaybetmeyin.
İnşallah canım ben normal iki kere hamile kaldim ama dusukle sonuclandi inşallah hamile kalir ve yavrularimiza kavusuruz.inşallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin canim

Kaan hocanın hastası olmasanda aynı şekide bakıyorlar. Ücretler geçen yıl 250 civarıydı net hatırlayamıyorum. Hasara baktırmadan tüp bebek yapmayın, biz yaptık tutmadıydı o dönem resmen ham maddi hem manevi yıkım yaşamıştık.
Aynen bizde oyle hüsranla sonuclandi masrafida ayri tabi.esinde sorun olan bence dna hasarina bakmadan tüp denememeli.

BİZDE MORFOLOJİDE 2 ODA DÜŞÜK YANİ BİDE HASAR ÇIKARSA ŞİMDİ :KK51:
Muhtemelen hasarda vardi.ben 2.kez hamile kalinca dedim ki hasar yoktur olsa hamile kalamazdim ama onunda kalbi durdu.test yaptik esimde hasar cikti.ihmal etme sakn cunku varikosel hasar da yapiuor ve bu tedaviler uzun sürüyor.3.senedeyiz yeni hasari öğrendik

Muhtemelen hasarda vardi.ben 2.kez hamile kalinca dedim ki hasar yoktur olsa hamile kalamazdim ama onunda kalbi durdu.test yaptik esimde hasar cikti.ihmal etme sakn cunku varikosel hasar da yapiuor ve bu tedaviler uzun sürüyor.3.senedeyiz yeni hasari öğrendik
şu an ne kullanıyosunuz peki hasarın düzelmesi için

şu an ne kullanıyosunuz peki hasarın düzelmesi için
Canim biz simdi bisey kullanmiyoruz esim gosusecek ona gore kullanacagiz.ama gecen hazirana kaan beye randevu almistik.2ay sonraya verdikleri icin bende esime randevu gelene kadar sabahlari incir,pal polen ari sütu karisimi ,keciboynuzu tozu,findik ceviz ve emodex verdim.nohut yedik haftada 3 gun en azbu yazdiklarimida burdan ogrenip yaptik.bende ise yaramisti 2.ayda hamile kaldim.ama demekki hasardan dolayi.dustu.emodexin 1.kutusu bitmeden hamile kaldigmi ogrendik.hazirandaki randevuyu iptal etti ama malesef dusukle sonuclandi.simdi tahlil yaptik doktor ne verirse ona gore kullanmaya baslayacagiz.

Hiç korkma canım, benim eşimin de geçen yıl o civardaydı, tedaviyle düzeldi, bak şimdi doğal yolla hamileyim. Hepinizin Allahın izniyle düzlecek. İnancınızı kaybetmeyin.
Canim senin tedavin ne kadar sürdü,eşinin Dna hasari duzelene kadar korundunuz mu ,kacinci ayda hamile kaldin?ne cok soru sordum demi kusura bakma:) olur mu

Canim biz simdi bisey kullanmiyoruz esim gosusecek ona gore kullanacagiz.ama gecen hazirana kaan beye randevu almistik.2ay sonraya verdikleri icin bende esime randevu gelene kadar sabahlari incir,pal polen ari sütu karisimi ,keciboynuzu tozu,findik ceviz ve emodex verdim.nohut yedik haftada 3 gun en azbu yazdiklarimida burdan ogrenip yaptik.bende ise yaramisti 2.ayda hamile kaldim.ama demekki hasardan dolayi.dustu.emodexin 1.kutusu bitmeden hamile kaldigmi ogrendik.hazirandaki randevuyu iptal etti ama malesef dusukle sonuclandi.simdi tahlil yaptik doktor ne verirse ona gore kullanmaya baslayacagiz.
ben diyorumki klomen ve e vitamini hasar tedavisinde veriliyomuş direk onları alıp kullansak hem normal sperm yetersizliğinde falanda veriliyomuş bunlar zararı yoktur yani birde emodex alalım. şu andada keçiboynuzu ve çakşır kullanıyoruz yeni başladık hepsi ağırmı olur acaba neden olsunki bitkiseller sonuçtaa

ben diyorumki klomen ve e vitamini hasar tedavisinde veriliyomuş direk onları alıp kullansak hem normal sperm yetersizliğinde falanda veriliyomuş bunlar zararı yoktur yani birde emodex alalım. şu andada keçiboynuzu ve çakşır kullanıyoruz yeni başladık hepsi ağırmı olur acaba neden olsunki bitkiseller sonuçtaa
Klomen hormol ilaci canım senin dedigin benimde aklıma geldi ama klomene cesare edemedim onun doktor kontrolunde kullanilmasi lazim.digerlerini kullanabilirsin onlar vitamin

Kizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
Bize de öyle demişlerdi.cevabını buldun mu?

Kizlar isirganotu çayını nasil kullaiyorsunuz.aktardan alip demliyormusunuz.sallama seklinde olanlari var mi

Canim heshalde onun icin baska testlerde var spermin yasi gibi.biz sadece sperm dna ve kismi semen analizine baktirdik.oda 189 tuttu

Canım peki neye göre karar verdiniz o testleri yaptırmaya veya şöyle sorayım neden diğer testleri yaptırmadınız sperm yaşı falan dediğini?

Yapragını alıp sıcak suda rengi iyice cıkana kadar bekletiyorum cayını almadım güvenemedim bardak için metal demlikler var küçük ondan al ıkeada var canm
Gunde bir bardak mi içiyor canım?saracoglunun suzen poseti var isirgan ondan mi alsam acaba is yerinde kolay olur icmesi

Canım peki neye göre karar verdiniz o testleri yaptırmaya veya şöyle sorayım neden diğer testleri yaptırmadınız sperm yaşı falan dediğini?
Acikcasi digerlerini bilmiyordum 2düşuğüm olunca arastirdim dna hasar testi yaptiralim dedim kaan hocayada gidince elinde olsun istedim

Acikcasi digerlerini bilmiyordum 2düşuğüm olunca arastirdim dna hasar testi yaptiralim dedim kaan hocayada gidince elinde olsun istedim
Bizde direk dna hasar sonucumuzla gittik hemen tedaviye başladı iyi oldu zaman açısından ben aktardan aldım yaprak cünkü günde 2-3 cay bardagı veriyorum demliği yogun yapıyorum koyu yesil bi renk oluyo benim sölediğim bardak demliklerden bulursan işin kolay oluyo canm direk sıcak suya bırakıo onu

Bizde direk dna hasar sonucumuzla gittik hemen tedaviye başladı iyi oldu zaman açısından ben aktardan aldım yaprak cünkü günde 2-3 cay bardagı veriyorum demliği yogun yapıyorum koyu yesil bi renk oluyo benim sölediğim bardak demliklerden bulursan işin kolay oluyo canm direk sıcak suya bırakıo onu
Sizin hasariniz kac?bizim 54 ve ne kadar surede düşer merak ediyorum.

Siz de mi panel test yaptırmadınız sadece DNA hasarı yaptırdınız canım

Back