- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi Masal aden
Bizde aynı durumu yaşadık biliyor Musun ?? 2 yıl uğraştık durduk 2 defa sperm testi yapıldı. Dr sperm testi yapın dedi laboratuvara gittik eşim örnek verdi. Geri zekalı drlar ve laboratuvar görevlileri demedi ki cinsel perhiz lazım diye. Bizim bunlardan hiç haberimiz yoktu. İlkinde değerler baya güzel çıktı. İkincisinde normalin çok az altındaydı. Sorun gözükmüyordu bende de sorun yoktu. Ama 2 sene de çocuk yoktu. Bi gün adet olunca yine çok üzülüp ağladım. Eşimde etkilenmiş benden habersiz devlet hastanesinde tüp bebek bölümünde test yaptırmak istemiş. Orda demişler cinsel perhiz var mı diye. Eşim şok olmuş. Neyse bana da demedi. Cinsel perhizden sonra test yapınca 1.800 ml çıktı sperm kons. Elle muayene edince doktor varikosel olduğunu öğrendik. Ameliyat oldu 4 ay önce. Velhasıl 2 sene boşuna uğraştık. Bi tane de kimyasal gebelik yaşadım Buarada.
Gercekten pes ya. Bize cinsel perhizi soylediler ama bizim kaybimizda 2 sene. 2 sene boyunca ben gittim hep.. zaten cahilligimizemi geldi noldu esimde hic bisey cikacagi aklimiza bile gelmedi nasip iste. Demekki boyle olacakmis daha vakti varmis diyorum hep. Insallah cabalarimizin karsiligini aliriz.