şöyle söylim kan aldırırken bile korkudan bayılıyorum:))))o çatal dedikleri şeyden de korkuyorum spekulmdan da.ama bu ay da bebek olmazsa napalım korkumla yüzleşicem,başka çaresi yoooookkk
bende yokk
ultrason da çektiririm
spekulumda baktırırımmm
he he çocukta yaparaım kariyerde gibi oldu
kızlar bende korkuyorum bu alletten rahim filmi çektiremiyorum korkudan yaaaaa bu ne biçim bir iş...........
anestezi ile çektir..sanırım çok fiyat farkı olmaz..
bence doktorun elinin hafifliğine bağlı,bir doktora denk geldim hızlı hızlı taktı çıkardı.varya acı bir yana sinirden ağlıyacaktımklava:,onun dışında korkuyorum ama şikayetim yok.alıştım artık....
arkadaşlar bende çok tedirgindim ilk doktora gittiğimde ama sağlığımlada çok ilgiliyim o yüzden bayan bir doktor seçtim evlenmeden önce genel bir kontrolden geçtim tabi o zaman sadece karnımda ultrasonla baktı ve alttan muayne etmeden baktı bakire olduğum için. daha sonra gittiğimdede hem karından hem rahimden utlrasonla baktı hiç korktuğum gibi acı falan hissetmedim zaten doktorum gergin olduğumu anladığı için kasma kendini rahat bırak derin nefes al falan diyerek beni sakinleştiriyordu. 2 kezde smear testi yaptırdım inanın ondada hiç canım acımadı en son geçen cumartesi gebelik öncesi kontroller için gittim başka bir bayan doktora oda vajinal ultrason oldun mu hiç dedi evet dedim zaten o alete bi jel sürüyorlar ve canınızı acıtmıyor rahat olmamı kendimizi kasmamı söyledi o da ,hatatta muaynede baya muhabbet ettik çok rahat geçti .herşey kendimizi kastığımız için oluyor unutmayalım her sağlıklı kadın bile yılda bir kez kontrolden geçmeli daha kötü durumlarla karşılaşmamak için sağlıkla kalın.
umarım bende kafama göre bir doktor bulurum...beni rhatlatması lzım çünkü ben çok tediirgin bir insanım..bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?