Bu spekulumu içine takıp açıyorya aleti o zamn açıkkenmi giriyor acaba el onu düşünüyorum koca el nasıl giriyor töbe töbe.
açıyordur öyle eli giriyordur
benim merak ettiğim ne kadar açıyor ki koca el giriyor yaaaaa:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu spekulumu içine takıp açıyorya aleti o zamn açıkkenmi giriyor acaba el onu düşünüyorum koca el nasıl giriyor töbe töbe.
git güzelim git..benim durumum artık had saffada..gidip smear aldırmalıyım...sinirlerim bozuldu vallahi bu muayene yüzünden..bende gidecem artık korka korka..
hem illaki ilk gidişinde muayene olmana gerek yokki..sor sorularını sen..hatta bana sorr...))
Hayır c anım elle içine girmek ne alaka spekulumla acıp bakıyor dr sadece 1dk. bile sürmüyorr .
balsurat sen muayene oldun mu hiç? olamıyorum korkuyorum demiştin sanki. yada ben yanlış hatırlıyorum.
kız napacaz biz..ortada aldık kafamçokkarıştı:sm_cool:
az oncede yazmıstım bıryere tam olarak durum su:
arkadaslar ben evleneli 3ay oldu ilk aksam gec geldık eve ve uyuduk obur gun tatıle cıkarken yolda adet oldum 1 hafta hıcbırsey yapamadık daha sonra ben cok korktum ve tam olarak bır bırlesme 2ay sonra falan oldu yanı bız yaklasık 1 aydır ılıskı yasıyoruz toplasanız 5 kez falan oldu tam olarak yanı ama oda korka korka tam bır ılıskı ıcın 10 dk ugrasıyoruz yavas aman yavas dıye korkumdan benım sorum ıse su olacak gecen gun iliskide anlık bır hareketle canım cok yandı ertesı gun kanama mı bılemıyorum kanama gıbı pembe bırsey geldı sonrakı ılıskıde bırsey olmadı ama 3 gun sonra o pembe akıntı gıbı sey yenıden oldu sabah baslasa en gec ogleden sonraya kadar gecıyor ben suan cok korkuyorum bu yara olabilirmi? ezelden berı bol akıntım var zaten acaba ıltıhapmı yada ne olabilirgunlerdır kendımı yıyorum annem dr gıt dedı ama korkudan gıdemıyorum cunku muayene sırasında vajınaya bırsey soktuklarını duydum oysa bız ılıskı sırasında bıle 10 dk yavas yavas ugrasıyoruz yoksa acıyor genısleme olmadan nasıl dr gıdeyım
cok korkuyorum lutfen yardım edın ne olabilir bu
kanser olabilirmi?
bu arada spekulum'dan korkan arkadşlar:)) korkmayın gerçekten acımıyor.bende ilk gittiğmde ağlayarak gittim nası olucak diye.eşimde gelsin içeriye die ağladım düşünün. sonunda odadan gülerek çıktım eşimin yüz ifadesni görünce dha çok güldüm.o benden daha çok korkmuşş zawallım:)) korkulacak birşey yok.kendinizi rahat bırakın hiçbirşey olmıycak.
Spekulumdan sonra kanama oluyormuş?Bu konuda bilgisi olan var mı?mirmirmirmir
balsurat sen muayene oldun mu hiç? olamıyorum korkuyorum demiştin sanki. yada ben yanlış hatırlıyorum.
Delü kız muayne olmadım hiç bilmiyon sanki soruyon bide.İkizmide ödeleğizzz:roflol::roflol:
Geçen hafta anestezili rahim flimi çekildikten 1 gün sonra ben alt tarafımda ağrılarr hissettim.Ama flimin ağrısıı değildii.Adım gibi eminimm ben uyurken spekulum takılmıştı onu açtırdıkları için ordaki kaslarmı acaba zorlanmıştıı .Kesinn öyle benceee.EEE BEN UYKERN KENDIMI KASMADIMM o zaman neden sonrasında kaslarımın agrıdıgını hıssettım .Ball gibide acıyordur bence:dilcikar: