Spekulum korkusu olan var mı?

spekulum korkusu olan var mı?

• Ankete Katılan
    205
kendini daha rahat hissetmen için bayan doktoru tercih edebilirsin kötü şeyler düşünme bende çok tedirgindim ama sağlık herşeyden önemli unutma inan muayne olduktan sonra ne kadarda büyütmüşüm diyeceksina.s

şimdiye kadar büyüyen tek şey benim telaşım ve korkum oldu.))
bayan erkek farketmez..ben çekinmiyorum,sonuçta doktor..beni tedavi etsin de gerisi boş..ben acıyacak diye çok korkuyorum ,rahat olamıyorum..oofffffffffffff

kızlar ben geçen cumartesi jinekolojik muayene oldum bir alet yerleştirdiler oraya ben böyle bir acı daha önce yaşamadım ama kısa sürüyor bi de benim enfeksiyon varmış o yüzden çok acımış kormayın bana doktor kızdı daha önce niye gelmedin dedi 1 yıldır evliyim

bende olamadım deli gibi korkuyorum gitmeye valla :(

helede üstteki yorumu okuduktan sonra sanırım artık hiç gidemeyeceğim :(((

arkadaslar neden korkuyosunuz bılmıyorum saglıgımız ıcın gereklı bısey ustelık arkadasımın dedıgı gıbı dııl ne acı nede agrı hıssetmıyosunuz ıgne kolunuza gırerken ne hıssedıyosunuz bı batma hıssı gıbı bısey
ayse kulının bı romanında soyle bı laf vardı kıtabın adını hatırlamıyorum ama koydekı cahıl kadın dogum yapıcak ama bacaklarını acmıyo soyle dıyo bılgılı olan kadın "o işi yapmayı biliyosunda bacagını doktora acamıyomusun"
yanlıs anlasılmasın sadece saglıgımız herseyden onemlı lutfen korkarak doktora gıtmeyın o sızı zaten rahatlatıcak

arkadaslar neden korkuyosunuz bılmıyorum saglıgımız ıcın gereklı bısey ustelık arkadasımın dedıgı gıbı dııl ne acı nede agrı hıssetmıyosunuz ıgne kolunuza gırerken ne hıssedıyosunuz bı batma hıssı gıbı bısey
ayse kulının bı romanında soyle bı laf vardı kıtabın adını hatırlamıyorum ama koydekı cahıl kadın dogum yapıcak ama bacaklarını acmıyo soyle dıyo bılgılı olan kadın "o işi yapmayı biliyosunda bacagını doktora acamıyomusun"
yanlıs anlasılmasın sadece saglıgımız herseyden onemlı lutfen korkarak doktora gıtmeyın o sızı zaten rahatlatıcak

Canım sen evli değilsin sanırım.
Bekara karı boşamak kolaydır diye de bi laf vardır.
Senin anlattığın da böyle bişey.
Lütfen sende yanlış anlama.

ya ben sizin dediğinizi anlıyamadım yada biliyorum adını bilmiyorum bende 4senedir doktorlardayı her türlü aleti gördük ama bebek için değer

dogum yapmayı goze almıs bayanlarız..o aletten korkmayın bence..
sanıyelık bır acı oluyor..bebekler ıcın hersey deger..
3 kez rahım fılmı cektırdım..bunun yanında spekulum korkusu ınanın binde bir dusunulecek bır konu bıle degıl..

korkunuzu yenmenızı dılıyorum..kafanızda buyutmeyın..

...........................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

anamm doğum nereeeeeeeee ilişki nereee...her ilişkiye giren normal doğum yapabilecek ve korkmayacak diye bişi yokki..10 defada doğum yapsan yine korkarsın yine korkarsın..çünkü doğum zor bir olay..saatler sürüyor,acı çekiyorsun , her doğum birbirinin aynısı olmaz..sonuçta bilmediği şeyden insan korkar değil mi?ha bazıları korkunun ecele faydası yok der bazıları da korkamaya devam eder..şahsen ben korkmaya devam edenlerdenim .....napayım ...
sen şimdi böyle diyorsun da bakalım başına geldiğinde doğuma korkusuzca gidebilecekmisin:)

nesrinnnn konuyu 2008 de açmışsın.. hala muayene olmadın mı :1shok: erteleme bence.. birşey varsa bilemiyeceksin.. aslında her ay gitmeliyiz.. ben korkmuyorum.. haftaya da hsg çektiricem.. anestezi olmadan.. eğer bebek düşünüyorsan mutlaka gitmelisin canım.. o psikoloji farklı birşey sanırım.. ne desekte kendinize söz geçiremiyorsunuz.. ama kendinizi ne kadar rahat bırakır sıkmazsanız hiç canınız yanmaz.. ilişkide de kendini sıkarsan canın acır.. durum aynı.. korkunu yenmeye çalış.. onu yenmek için doktora gitmen gerekiyorsa git.. çekinme canım.. sağlık bu ihmale gelmez..

nesrinnnn konuyu 2008 de açmışsın.. hala muayene olmadın mı :1shok: erteleme bence.. birşey varsa bilemiyeceksin.. aslında her ay gitmeliyiz.. ben korkmuyorum.. haftaya da hsg çektiricem.. anestezi olmadan.. eğer bebek düşünüyorsan mutlaka gitmelisin canım.. o psikoloji farklı birşey sanırım.. ne desekte kendinize söz geçiremiyorsunuz.. ama kendinizi ne kadar rahat bırakır sıkmazsanız hiç canınız yanmaz.. ilişkide de kendini sıkarsan canın acır.. durum aynı.. korkunu yenmeye çalış.. onu yenmek için doktora gitmen gerekiyorsa git.. çekinme canım.. sağlık bu ihmale gelmez..

yaa konuyu açalı 4 ay olmuş ve ben hala doktora gideceğim.))

nesrinim boşver düşünme bunu.
elbet birgün muayene olacaksın ben inanıyorum buna.
mecbur kalınsa paşa paşa olucaksın:jeyyar:

kızlar size bir tavsiye dra yumurtlama günlerinizde gidiniz. çünkü rahim ağzı ve rahim o sıralarda kendini hamileliğe hazırladığı için daha rahat oluyor o aletin oraya yerleştirmesi. bana bi kadın doğumcu arkadaş söylemişti. vajinal akıntı daha fazla olduğu için kayganlık oluyormuş. ben ilk gittiğim de adet sonrası gitmiştim ne yalan söyleyim birazcık acımıştı ama anlık bi acı. diğerinde yumurtlama günlerinde gittim hiç hissetmedim hatta dr smear testi için almış anlamadım bile. o kadar yani...
bu arada ben de dr dan aşırı korkan biriyim. hastane kapısınısa varmadan başlar heyecan telaş karın ağrısı o derece yani....
nesrincim drlar zaten anlayışlı oluyor cidden. sabrını çok zorluyorum ama bişey diyemiyorlar:))))bence daha fazla erteleme git. eninde sonunda gidiliyor zaten...kaçışşş yokkkkk

nesrinim boşver düşünme bunu.
elbet birgün muayene olacaksın ben inanıyorum buna.
mecbur kalınsa paşa paşa olucaksın:jeyyar:

evet canım şeker arkadaşım
ve arkadaşlarım
bu konuyu açalı uzun zaman oldu sizinde gördüğünüz gibi ve ben buğün gittttttimmm
giiittttiiimmmmm
muane oldummmmmmmmmm :teytey: :hooray: :dance: :lepi:
ama kendimi ne kadar sıkmasamda canım acıdı ve bayağııı bağırdımmmm artık hastane inledi sesimdem .)))ve yanımdaki asistan kadın da beni sakinleştirmek için benimle konuştu:))) hastane inledi derken bu cümlem sizi korkutmasın..ben biraz telaşlıyımdır da:)) telaştan bağırdım yani:)
neyse sonunda smaer testini yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
rahimde yara falan yokmuş
darısı diğer arkidişlerin başınaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
nesrin hadi gözünaydın sende spekulumdaşlar grubuna katıldın aferinn :dance::smiley-cool:

Nesrinim çok sevindim muayene olmana.:hooray::teytey::dance:
Nasıl bişey olduğunu gördün artık korkmadan gidersin inşallah
Valla bak 1-2 kere gidince alışıyo insan
Sonrada düşünüp gülüyosun kendinekaydirigubbakcemile3

Back