kendini daha rahat hissetmen için bayan doktoru tercih edebilirsin kötü şeyler düşünme bende çok tedirgindim ama sağlık herşeyden önemli unutma inan muayne olduktan sonra ne kadarda büyütmüşüm diyeceksina.s
arkadaslar neden korkuyosunuz bılmıyorum saglıgımız ıcın gereklı bısey ustelık arkadasımın dedıgı gıbı dııl ne acı nede agrı hıssetmıyosunuz ıgne kolunuza gırerken ne hıssedıyosunuz bı batma hıssı gıbı bısey
ayse kulının bı romanında soyle bı laf vardı kıtabın adını hatırlamıyorum ama koydekı cahıl kadın dogum yapıcak ama bacaklarını acmıyo soyle dıyo bılgılı olan kadın "o işi yapmayı biliyosunda bacagını doktora acamıyomusun"
yanlıs anlasılmasın sadece saglıgımız herseyden onemlı lutfen korkarak doktora gıtmeyın o sızı zaten rahatlatıcak
arkadaslar neden korkuyosunuz bılmıyorum saglıgımız ıcın gereklı bısey ustelık arkadasımın dedıgı gıbı dııl ne acı nede agrı hıssetmıyosunuz ıgne kolunuza gırerken ne hıssedıyosunuz bı batma hıssı gıbı bısey
ayse kulının bı romanında soyle bı laf vardı kıtabın adını hatırlamıyorum ama koydekı cahıl kadın dogum yapıcak ama bacaklarını acmıyo soyle dıyo bılgılı olan kadın "o işi yapmayı biliyosunda bacagını doktora acamıyomusun"
yanlıs anlasılmasın sadece saglıgımız herseyden onemlı lutfen korkarak doktora gıtmeyın o sızı zaten rahatlatıcak
nesrinnnn konuyu 2008 de açmışsın.. hala muayene olmadın mı :1shok: erteleme bence.. birşey varsa bilemiyeceksin.. aslında her ay gitmeliyiz.. ben korkmuyorum.. haftaya da hsg çektiricem.. anestezi olmadan.. eğer bebek düşünüyorsan mutlaka gitmelisin canım.. o psikoloji farklı birşey sanırım.. ne desekte kendinize söz geçiremiyorsunuz.. ama kendinizi ne kadar rahat bırakır sıkmazsanız hiç canınız yanmaz.. ilişkide de kendini sıkarsan canın acır.. durum aynı.. korkunu yenmeye çalış.. onu yenmek için doktora gitmen gerekiyorsa git.. çekinme canım.. sağlık bu ihmale gelmez..
nesrinim boşver düşünme bunu.
elbet birgün muayene olacaksın ben inanıyorum buna.
mecbur kalınsa paşa paşa olucaksın:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?