kızlar bu konunun geçmiş sayfalarını okudum ve çok güldüm inanın.bende korkak ötesiyim bu konuda
evet canım şeker arkadaşım
ve arkadaşlarım
bu konuyu açalı uzun zaman oldu sizinde gördüğünüz gibi ve ben buğün gittttttimmm
giiittttiiimmmmm
muane oldummmmmmmmmm :teytey: :hooray: :dance: :lepi:
ama kendimi ne kadar sıkmasamda canım acıdı ve bayağııı bağırdımmmm artık hastane inledi sesimdem ve yanımdaki asistan kadın da beni sakinleştirmek için benimle konuştu
neyse sonunda smaer testini yaptırdım bakalım sonuç ne olacak
rahimde yara falan yokmuş
darısı diğer arkidişlerin başınaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben ben .. :lepi: ben varım fena halde korkup tırsan.. delikafadulden :1ninca:
be_reANimm korkma canım bişi olmucak:jeyyar:Benim kadar korkan yoktu ama korkuyu yenip yattım :))o koltuğa delikafaduldenAma acayip bişi yaa azcık acıyodelikafadulden
bal bocugum bal suratım canım benım hem korkma bısı olmayacak :jeyyar: dıyosun hem azcık canın acıyo delikafadulden dıyosun nasıl yaman bı celıskıdır bacım bu... CADIARZU azcıkda ne kadarcık.. :jeyyar: delikafadulden
bal bocugum bal suratım canım benım hem korkma bısı olmayacak :jeyyar: dıyosun hem azcık canın acıyo delikafadulden dıyosun nasıl yaman bı celıskıdır bacım bu... CADIARZU azcıkda ne kadarcık.. :jeyyar: delikafadulden
Şeyy :kedi: nasıl anlatsamki:jeyyar:canım saniyelik birşey sürüyorr takması saniye yanii sonra bakıyor çıkarıyorr.O alet bende 10 dk kaldı artık düşün aşılama olmuştumakannehir
dayanılmayacak kadar değil...bir tokluk hissediyorsun içinde...vajinal ultrasonlada baktı doktor..başını bir sağa bir sola çeviriyordu anlıyordum çevirdiğini..ama dayandım,nasıl dayandım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
hani resmen belden aşağısı uyuştu kıpırdamıyor ,belden yukarısı da ha bire oynuyor kaydirigubbakcemile3 ben böyle idim...ama bence doktor da önemli..anlayışlı olacak ve moralini bozmayacak..ben ilk muane için 1,5 yıl önce gittiğimde doktor eline almış vajinal ultrasonu hiççççççççççç haber vermeden ,ve kafasını da bana çevirmeden ,kolunu uzataraktan ,şakkkkkkkkkkk diye itmezmi......valla bacağım hopladı..duramadım..ama bu doktorun eli hafifti...dikkatli davrandı sağolsun...kendisine de teşşekürü bir borç bilirim kaydirigubbakcemile3
ha şu da var ki ben doktor beyi kapıdan baktım da bir gördüm..aaaayyyy dedim kesin sert birisi bu..dev gibi bişi ,iri yarı falan...neyse dedim geldik bir kere..ama hiçde öyle sert bir insan değildi..
ben buldum nasıl hissettiğini
hani karnınnnnnnnnnnnnn çokkkkkkkkkkkkk acıkırrrr ve kazınır yaaaa...kazınır da kazınır
aynen öyle bir kazınma hissettim ben kaydirigubbakcemile3
hani sanki midem kazınıyormuş gibi idi kaydirigubbakcemile3 öyle bir acııııııııı
ben hic vajinal muayene olmadim hayatimda
herkes ne kadar cesaretli bir bende cesaret yok..
ay hic anlamadim olmus bitmis diyenlere sasiyorum valla ne guzel..
benim korkum oyle boyle degil anlatilcak bi korku deil.
doktorum mektup yolluyor 2 seferdir smear testi olmam icin
hic hemen cekmeceye kaldiriyorum:1no2:
ne yapmaliyim bilmiyorum.
hele o muayene odasi yokmu aletler koltuk bilmemne spekulum ayhh
insan korkularinin uzerine gitmeden yenemiyormus korkularini..kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Korkularınızın üzerine giderseniz :)) spekulumla tanışırsınız
selam kızlar ben de de spekulum korkusu var amainanın sizin yazdıklarınızı okuyonca biraz gülümsedim bana acıkçası cesaret verdi ama yine de çekiniyorum ben spekuluma katlanmak zorundayım 4 yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisini görüyorum uzun protokol inanın bu tedaviye başlamak için kendimle çok kavga ettim.ki ben bu güne kadar hiç mi hiç kadın doğumcuya gitmedim.ve orada gitmek o masaya uzanmak bacakları açmak ultrasona gir mek beni çok ama çok ürküyordu daha doğrusu ben çok utanıyordum.şimdiye kadar belki 5 defa ultrasona girdi(alttan) canım açımadı özellikle adetin ikinci günü ultrasona girmeme lazımdı en can sıkıcısışu ana kadar oydu. ama onu da geçtim yüzüm kıp kırmızı o masadan kalktım yapılacak bir şey yok yani . bu arada tüp bebek esnasında kullanılan ilaçların yan etkilerinden korkuyordum o da çok şükür şimdiye kadar bir yan etki olmadı özellikle kilo almaktan ve cildimi bozmasından korkuyordum ama öyle bir şey olmadı. bir kaç gün içinde opu yapılacak ondan sonra spekulumla haşır neşir olacağım ayyyyyyyyyy çok korkuyorum utanıyorum yani aaaaa hala lorkularımı yanemedim ya kızlar opu olan ve opudan sonra embriyo transferi için prova yapanlar bana yazsın beni aydınlatın beni sakinleştirin ben le deneyimlerinizi paylaşın ne olur.
kızlar mrb.
yanma ve sızı ıcın gıttıgım k.dogumcu ıdrar testı verır dıye dusunuyordum bı de ne goreyım smear testı yapcam dedı... beklemıyrdum... telkın ederek gıtmemıstım kendımı... panıkledım nasıl yanı derken o aletı hıssttm ben kendımı kastım doktora da bı sey dıyemedım kastıgım ıcın bı garıp oldum...
aslında korkulacak bı sey yok kasmazsanız kendınzı!
ben gafıl avlandım ondan!
yara varmıstestı 15 gun sonra alcam sonuca gore yaralarını yaktır dedı benım durumum da olananız var mı?
merhaba, ben de yarın smear testi için randevu aldım. korkuyorum, inşallah yaptırabilirim. ilişki sırasında da çok kasılıyorum. 2 yıldır evliyim ama hala kendimi rahatlatmayı başaramadım. geçen gece ilişki sonrası kanamam oldu. nette biraz araştırınca yara olabilir diye düşünmeye başladım. bi süre kist tedavisi gördüm. tam bebek sahibi olmak isterken bir sürü hastalık çıktı. çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?