• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

eğer o gün çalışmazsam kuyruğumu da -oğlumu- alıp gelmek istiyorum.
çok çok güzel anlamlı bir organizasyon..

aklıma bir fikir geldi :)
birazdan görümcemi arıyıp ona teklif edicem, o da bu konularda çok duygusaldır işi yoksa edğer reddeceiğini sanmıyorum
onunla brilikte gelebilirm
her türlü imkanı aklıma getirmeye çalışıyorum :)
ve bu davetinize mutlaka katılmak istiyorum patron sakıncası yoktur heralde değil mi?

Son düzenleme:
cok guzel bi organizasyon.ben cok uzaklardayim. istanbulda olsam kesin gelirdim.lutfen gittiginizde onlara gelemeyen ama sizinle sevgilerini yollayan arkadaslariniz oldugunu soyleyin.hepinizi cani gonulden kutluyorum

Canım inan bu düşünceyi hemen üzerinden atacaksın, bir kaç buluşma yaşadım insanın ister istemez üstelik çekingen bir yapısı varsa senin gibi düşünebiliyor ben çok çekinirdim mesela ama sanki yıllardır birbirinizi tanıyormuşçasına karşılaşıyorsun burada ki arkadaşlarla hemen sohbete dalıp gidiyorsun... pişman olmazsın...
her şeye rağmen yalnız kalırsan bana sesleniveropuyorumnanaktan

saol canım yaaa bi nebze olsun rahatladım katılırım kesin o zaman oğlumla birlikte, orda olursan senide tanımak isterim mutlaka opuyorumnanaktan

yeni bir KK üyesi olarak ve sizi İstanbul da tanımak cok güzeldi ve cok gurur verici umarım istediginiz herşeye ulaşır ve başarırsınız elimden geldiği kadar her zaman yanınızdayım

yeni bir KK üyesi olarak ve sizi İstanbul da tanımak cok güzeldi ve cok gurur verici umarım istediginiz herşeye ulaşır ve başarırsınız elimden geldiği kadar her zaman yanınızdayım

Yasemin aramıza hoşgeldinopuyorumnanaktan güzel bir organizasyonda tanıştık ve seni aramıza aldık ne mutlu bizea.s.

ya herkesın nıckımı degıstı nedır kımseyı tanımıyom :gitme:

Herkse oy oy diye yiyip bitrdik bıktırdık gerçektende ama değecek bir çalışma oldu
Allah nasip ederse bende ordayım 6 kasım günü
Oy verip kullanan bizi kırmayan tüm arkadaşların parmaklarına sağlık herkese ayrı ayrı teşekkürler
Patron bu yarışmayı sen sölemesen haberimiz olmayacaktı bunun için ayrıca teşekkürler

Böyle bir organizasyona sadece oy kullanarak katıldım. İstanbulda olmadığım için o sevinci yaşayamayacağım. Ama ordaymışım gibi hediyeleri amcalara ve teyzelere vermiş gibi mutluyum. Hepimizin eline sağlık gerçekten güzel bir organizasyon oldu. Emeği olan herkese teşekkürler. Devamını bekleriz a.s.:nazar:

böyle hayırlı etkinlik için,link verildiği için üyelerin şikayette bulunabileceğini zannetmem.tabii bu benim düşümcem.
bizim oy isteme dönemimizde yasadıklarımızı bize gelen mesajları görseniz emin olun böyle düşünmezdiniz 1 dk larını alıp oy verecekleri yerde yeter artık sıktınız oyda vermiyorum sizinle ugrasamam diyenler de vardı ama çok sükür alnımızın akıyla cıktık işin içinden şimdi devmı gelecek
Allah razı olsun canım istanbulda olduğum sürece gelicem inş:Saruboceq:
:emir_bebek::lepi::lepi:

üye olmussun aklinialirimsmile kazen bak uye kazandırdık he ohaoldumsmile bana ne oluosa kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canım ben dilek

Üzülürek söylüyorum ben gelemiyorum:sinifsinif:
Yani İstanbula 5i akşamı yola çıkacaktık ama eşim ctsyi kurtaramamış izin alırım diye düşünüyordu o hafta olmayacağımız için burada tahsilat yapacakmış.:gitme:
Cts akşamı çıkıyoruz yola kısmetse.Çok üzüldüm inanın kalbim sizinle:gitme:

Allah nasip ederde o gün bir aksilik olmazsa bende sizinle ziyarete gelmek istiyorum
Tıpkı çocukluğumda ki gibi, babamın her bayram bizi oraya ziyarete götürdüğü günler gibi olacak yine çok heyecanlandım

yasemin hoşgeldin aramıza
elif ben seni tanımak çok güzeldi
arkadaşlığımızı umarım burdan pekiştiririz

Gönlüm sizlerle :çok üzgünüm: güzel güzel resimlerinize bakarım artık gamyoncuiremsu

Back