Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inan bu düşünceyi hemen üzerinden atacaksın, bir kaç buluşma yaşadım insanın ister istemez üstelik çekingen bir yapısı varsa senin gibi düşünebiliyor ben çok çekinirdim mesela ama sanki yıllardır birbirinizi tanıyormuşçasına karşılaşıyorsun burada ki arkadaşlarla hemen sohbete dalıp gidiyorsun... pişman olmazsın...
her şeye rağmen yalnız kalırsan bana sesleniveropuyorumnanaktan
saol canım yaaa bi nebze olsun rahatladım katılırım kesin o zaman oğlumla birlikte, orda olursan senide tanımak isterim mutlaka opuyorumnanaktan
saol canım yaaa bi nebze olsun rahatladım katılırım kesin o zaman oğlumla birlikte, orda olursan senide tanımak isterim mutlaka opuyorumnanaktan
yeni bir KK üyesi olarak ve sizi İstanbul da tanımak cok güzeldi ve cok gurur verici umarım istediginiz herşeye ulaşır ve başarırsınız elimden geldiği kadar her zaman yanınızdayım
kiskanilicak bir proje ..emegi gecen herkesi tebrik ederim
bizim oy isteme dönemimizde yasadıklarımızı bize gelen mesajları görseniz emin olun böyle düşünmezdiniz 1 dk larını alıp oy verecekleri yerde yeter artık sıktınız oyda vermiyorum sizinle ugrasamam diyenler de vardı ama çok sükür alnımızın akıyla cıktık işin içinden şimdi devmı gelecekböyle hayırlı etkinlik için,link verildiği için üyelerin şikayette bulunabileceğini zannetmem.tabii bu benim düşümcem.
Allah razı olsun canım istanbulda olduğum sürece gelicem inş:Saruboceq:
yeni bir KK üyesi olarak ve sizi İstanbul da tanımak cok güzeldi ve cok gurur verici umarım istediginiz herşeye ulaşır ve başarırsınız elimden geldiği kadar her zaman yanınızdayım