Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaeliden gidecekleri ben gotururum ....
ben ben bahcelievler
Ben seni alırım, zaten ben Okmeydanını bilmiyorum.:kedi:Sen yolu bana tarif edersin.Ben yardım sever bir arkadaşımla gelicem.KK üyesi değil ama katılmayı çok istiyor.
Son dakika gelismesi
Behzat C'nin Muzigini yapan Pilli Bebek grubu (ayni zamanda KK ninda tanitim fragmanini hazirlayan sevgili dostum) Darulacaze icin talep edilen dis macunu ve dis fircasini ayarladi ....
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - startv.com.tr
Çenebazım ilk organizasyon diye bir şey olmadı zaten, sadece hediyeler için yarışan isimler katıldı olumunekankayizsmile hediyeleri teslim aldık ve Kazene teslim ettik o kadar, asıl organizasyon şimdi olacak inşallah...İlk organizasyondan hiç haberim olmadı ama buna katılmayı çok isterim, inşallah bir aksilik çıkmaz...
Teyzelerime amcalarıma pasta börekler feda olsun, elimden geleni hatta fazlasını yaparım da, bakalım net bir şey söyleyemiyorum.
Keşke aynen böyle bir organizasyonu daha lösemili çocuklar veya kimsesiz çocuklar için de yapsak![]()
Katılmak için elimden geleni yapacağım...
Hazır böyle bir teklif de varken![]()
Laf var icraat yok gene 5 kisi gideriz : )
ben ben bahcelievler
Ben seni alırım, zaten ben Okmeydanını bilmiyorum.:kedi:Sen yolu bana tarif edersin.Ben yardım sever bir arkadaşımla gelicem.KK üyesi değil ama katılmayı çok istiyor.
kızlar nerede darülaceze okmeydanı tarafları galiba di mi