Sozumuzun yarisini tuttuk....

Aaa çok güzel bir etkinlikkkkk!!!

Tebrikleerrrr:)

tebrik ederim bu duyarlılığınız için. bizim yerimize de ellerini öpün.

İlk organizasyondan hiç haberim olmadı ama buna katılmayı çok isterim, inşallah bir aksilik çıkmaz...
Teyzelerime amcalarıma pasta börekler feda olsun, elimden geleni hatta fazlasını yaparım da, bakalım net bir şey söyleyemiyorum.
Keşke aynen böyle bir organizasyonu daha lösemili çocuklar veya kimsesiz çocuklar için de yapsak :(
Katılmak için elimden geleni yapacağım...
Hazır böyle bir teklif de varken :1:

Kocaeliden gidecekleri ben gotururum ....

gerçekten duyarlılığınızdan dolayı tebrikler,benim yerimede ellerini öpün o kıymetli insanların,bir gün bizde onların yaşına geleceğiz ve hayatın bizlere neler getireceğini hiç bilmiyoruz o yaşlara gelince.Bursa'da bir gün bende gideceğim yada böyle bir konuda açabilirim kimbilir bizde kendi şehirlerimizde böyle bir etkinlik başlatabiliriz,gerçi şu anda hamileyim fakat yaza doğru bunu gerçekleştirmek isterim ne güzel olur:)

gerçekten çok güzel bir etkinlik bi aksilik olmazsa bende katılmak isterim alkisalkisalkis

İlk organizasyondan hiç haberim olmadı ama buna katılmayı çok isterim, inşallah bir aksilik çıkmaz...
Teyzelerime amcalarıma pasta börekler feda olsun, elimden geleni hatta fazlasını yaparım da, bakalım net bir şey söyleyemiyorum.
Keşke aynen böyle bir organizasyonu daha lösemili çocuklar veya kimsesiz çocuklar için de yapsak :(
Katılmak için elimden geleni yapacağım...
Hazır böyle bir teklif de varken :1:
Çenebazım ilk organizasyon diye bir şey olmadı zaten, sadece hediyeler için yarışan isimler katıldı olumunekankayizsmile hediyeleri teslim aldık ve Kazene teslim ettik o kadar, asıl organizasyon şimdi olacak inşallah...

Son düzenleme:
gönlüm sizinle,fotoları merakla bekliyorumboshayallersmile

Emeği geçen herkese teşekkürler.... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

bu çok güzelll.. keşke bende istanbulda olsam ve sizlere katılabilsem :gitme: emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

sizlere katılmayı okadar cok isterdimki nası içim gitti bilemezsiniz
ama inşşş Allahımın izniyle seneye bu sıralar istanbulda olcam
ve bütün organizasyonlara katılcam

Laf var icraat yok gene 5 kisi gideriz : )

Laf var icraat yok gene 5 kisi gideriz : )

Curly de gelsin 6 olalım:enbuyukkk: cevizli keki o yapar havuçluyu sen :roflol:

Şaka bir yana Curly gelecek inşallah kendisini görmekten mutluluk duyarız....sosyal olması açısından bulunmaz fırsatkaydirigubbakcemile3 kendisine belirtiniz zira o konuları takip etmiyor görmedim duymadım diyebilir... Bulunmaz bir sosyal sorumluluk projesindeyiz hepimizin rol alması gerekiyor diye düşünüyorum..

çok güzel bi haber bu..
Umarım gelebilirim yakınım çünkü ilerleyen zamanda net söylerim zaten.
Teşekkür ederiz kk ailesi..

Back