• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

Gerçekten çok çok değerli olucak bu organizasyon a.s.
Katılmayı çok isterim ,
Nerede olucak peki ?

Laf var icraat yok gene 5 kisi gideriz : )

güzel kardeşim yaz beni listene gelmeyi garantiledim allah ölüm vermezse 6 kasımda hep birlikteyiz...bende bu katılım olayının az olmasından korkuyorum bu kadar güzel bir emek ve olay için lütfen herkes biraz zaman ayırsın=)

Gerçekten çok çok değerli olucak bu organizasyon a.s.
Katılmayı çok isterim ,
Nerede olucak peki ?

alsanaalsanasmilekatılıcaksın tabi işi gücü bırakıcaksın hep birlikte gidicez vereliniortakyok öle işim çıktı ,eve fare girmiş,tavandan örümcek sarkmış,akşam elektrikler kesildi=Pkaydirigubbakcemile5birlikte kulübümüzü destekleyip daha önce bir çok insanın yapmayı istediği fakat hiç nasip olmadığı bu olaya fırsat çıktı bunu kaçırma batüşüm sende gel=):lepi:

güzel kardeşim yaz beni listene gelmeyi garantiledim allah ölüm vermezse 6 kasımda hep birlikteyiz...bende bu katılım olayının az olmasından korkuyorum bu kadar güzel bir emek ve olay için lütfen herkes biraz zaman ayırsın=)

Liste yapmayacagiz : ) saati belirleyecegiz gun belli o saatte kapida olan katilir, sonra o geldi bu gelmedi takibi ile ugrasmayalim tek tek ....

Herkese acik organizasyon ...

kazen bu konunun linkinide dağıtalımmı takıldıgımız topiklerde

yok yok o konuda cok sikayet geliyor sonra dagitmayalim lutfen ...

2 gün oldu gören çok az yada görüp bişi yazmayan sonra kalkıp konu acılmasın ne oldu fln diye senin için söledim yahu eyvahedigeldismile:kedi:

okmeydanı darülaceze canım
a.s.

alsanaalsanasmilekatılıcaksın tabi işi gücü bırakıcaksın hep birlikte gidicez vereliniortakyok öle işim çıktı ,eve fare girmiş,tavandan örümcek sarkmış,akşam elektrikler kesildi=Pkaydirigubbakcemile5birlikte kulübümüzü destekleyip daha önce bir çok insanın yapmayı istediği fakat hiç nasip olmadığı bu olaya fırsat çıktı bunu kaçırma batüşüm sende gel=):lepi:

ya neden istemiyim
böyle bir hayr işlemeyi neden reddeyim :çok üzgünüm:
şimdi benimküçük paşayla bir yere gitmem münkün değil
anneme bırakmayı düşündüm konuyu okuyunca
ama 6 kasm cumartesiye geliyo ve yusufu bırakıcak yer yok
ama hiçte belli olmaz benim işim bırakıcakyer bulurum
pat orada kapıda olurum:Saruboceq:

a.s.

ya neden istemiyim
böyle bir hayr işlemeyi neden reddeyim :çok üzgünüm:
şimdi benimküçük paşayla bir yere gitmem münkün değil
anneme bırakmayı düşündüm konuyu okuyunca
ama 6 kasm cumartesiye geliyo ve yusufu bırakıcak yer yok
ama hiçte belli olmaz benim işim bırakıcakyer bulurum
pat orada kapıda olurum:Saruboceq:

canımsın bebemm beni biliyorsun aynı şeyi söyledim bende dün kazenden çocuklara eşlere ve hatta tanıdıklarımıza özel izin çıktı saolsun al patişkomuda gel belki eşin müsait olur=)vereliniortak

Son düzenleme:
canımsın bebemm beni biliyorsun aynı şeyi söyledim bende dün kazenden çocuklara eşlere ve hatta tanıdıklarımıza özel izin çıktı saolsun al patişkomuda gel belki eşin müsait olur=)vereliniortak

yok eşim çalışıyo :)
ama abimlere bırakabilirsem gelicem inşlh
çünkü benim paşayı kazan görse keşke gelmeseydin b&m der
zapdettmek mümkün değil
daha dün canımıza okudu :çok üzgünüm:
okmeydanı hem çok ,uzak otobüsü var bide bunun ,mahveder beni :çok üzgünüm:

neyse özel konuşmalarla dağıtmayalım konuyu kızmasın kazen :1:

kazen patron, eğer oğluma yer ayarlayabilirsem mutlaka ve mutlaka gelicem , imkanlarımı zorlıycam :Saruboceq:

böyle hayırlı etkinlik için,link verildiği için üyelerin şikayette bulunabileceğini zannetmem.tabii bu benim düşümcem.

merhabalar öncelikle sizleri kutlamak isterim böyle bir hayır işine el attığınız için a.s.
bende katılamyı çok istiyorum yaramaz oğlumla birlikte fakat kk dan hiç arkadaşım yok umarım orda yabancılık çekmem bilmiyorumkismile

Çenebazım ilk organizasyon diye bir şey olmadı zaten, sadece hediyeler için yarışan isimler katıldı olumunekankayizsmile hediyeleri teslim aldık ve Kazene teslim ettik o kadar, asıl organizasyon şimdi olacak inşallah...

Aaa ben de sözümüzün yarısını tuttuk, yarsını da şimdi tutacağız sandım ohaoldumsmile
Teşekkür ederim Kalliste ablacım :1:

merhabalar öncelikle sizleri kutlamak isterim böyle bir hayır işine el attığınız için a.s.
bende katılamyı çok istiyorum yaramaz oğlumla birlikte fakat kk dan hiç arkadaşım yok umarım orda yabancılık çekmem bilmiyorumkismile
Canım inan bu düşünceyi hemen üzerinden atacaksın, bir kaç buluşma yaşadım insanın ister istemez üstelik çekingen bir yapısı varsa senin gibi düşünebiliyor ben çok çekinirdim mesela ama sanki yıllardır birbirinizi tanıyormuşçasına karşılaşıyorsun burada ki arkadaşlarla hemen sohbete dalıp gidiyorsun... pişman olmazsın...
her şeye rağmen yalnız kalırsan bana sesleniveropuyorumnanaktan

Aaa ben de sözümüzün yarısını tuttuk, yarsını da şimdi tutacağız sandım ohaoldumsmile
Teşekkür ederim Kalliste ablacım :1:
Canım anladım şimdi ben dekaydirigubbakcemile3 sözümüzün yarısını tuttuk derken sanırım Kazen şey demek istedi "kimse çekini alıp kaçmadı herkes sözünde durdu".... yani böyle bir riskte olabilirdi mesela canım beymenden giyinmek isteyebilirdi:roflol:

Burada bunları yazabiliyorsak bir çok arkadaşımızın da çabası var biliyorsunuz, herkesi oy verin destek verin diye gece gündüz rahatsız edip durduk bir çok kişinin emeğidir şu an ki durumumuz...kırmayıp destek veren tüm arkadaşlarımıza ben de teşekkürlerimi sunarım...

Back