Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laf var icraat yok gene 5 kisi gideriz : )
Gerçekten çok çok değerli olucak bu organizasyon a.s.
Katılmayı çok isterim ,
Nerede olucak peki ?
güzel kardeşim yaz beni listene gelmeyi garantiledim allah ölüm vermezse 6 kasımda hep birlikteyiz...bende bu katılım olayının az olmasından korkuyorum bu kadar güzel bir emek ve olay için lütfen herkes biraz zaman ayırsın=)
kazen bu konunun linkinide dağıtalımmı takıldıgımız topiklerde
ben ben bahcelievler
Ben seni alırım, zaten ben Okmeydanını bilmiyorum.:kedi:Sen yolu bana tarif edersin.Ben yardım sever bir arkadaşımla gelicem.KK üyesi değil ama katılmayı çok istiyor.
hımm ben biliyorum yani kaydirigubbakcemile3 bende bilmiyorum pek ama amonrada bizle gelir o biliyor
yok yok o konuda cok sikayet geliyor sonra dagitmayalim lutfen ...
a.s.
okmeydanı darülaceze canım
alsanaalsanasmilekatılıcaksın tabi işi gücü bırakıcaksın hep birlikte gidicez vereliniortakyok öle işim çıktı ,eve fare girmiş,tavandan örümcek sarkmış,akşam elektrikler kesildi=Pkaydirigubbakcemile5birlikte kulübümüzü destekleyip daha önce bir çok insanın yapmayı istediği fakat hiç nasip olmadığı bu olaya fırsat çıktı bunu kaçırma batüşüm sende gel=):lepi:
yok yok o konuda cok sikayet geliyor sonra dagitmayalim lutfen ...
a.s.
ya neden istemiyim
böyle bir hayr işlemeyi neden reddeyim :çok üzgünüm:
şimdi benimküçük paşayla bir yere gitmem münkün değil
anneme bırakmayı düşündüm konuyu okuyunca
ama 6 kasm cumartesiye geliyo ve yusufu bırakıcak yer yok
ama hiçte belli olmaz benim işim bırakıcakyer bulurum
pat orada kapıda olurum:Saruboceq:
canımsın bebemm beni biliyorsun aynı şeyi söyledim bende dün kazenden çocuklara eşlere ve hatta tanıdıklarımıza özel izin çıktı saolsun al patişkomuda gel belki eşin müsait olur=)vereliniortak
Çenebazım ilk organizasyon diye bir şey olmadı zaten, sadece hediyeler için yarışan isimler katıldı olumunekankayizsmile hediyeleri teslim aldık ve Kazene teslim ettik o kadar, asıl organizasyon şimdi olacak inşallah...
canımmm mucizen gelsinde senin bizim yanımızda oldugunu biliyoruz tebriklerrr:kedi:
canım sen gelde ben senin yerinede yaparım inan cok cok sevindim habere
Canım inan bu düşünceyi hemen üzerinden atacaksın, bir kaç buluşma yaşadım insanın ister istemez üstelik çekingen bir yapısı varsa senin gibi düşünebiliyor ben çok çekinirdim mesela ama sanki yıllardır birbirinizi tanıyormuşçasına karşılaşıyorsun burada ki arkadaşlarla hemen sohbete dalıp gidiyorsun... pişman olmazsın...merhabalar öncelikle sizleri kutlamak isterim böyle bir hayır işine el attığınız için a.s.
bende katılamyı çok istiyorum yaramaz oğlumla birlikte fakat kk dan hiç arkadaşım yok umarım orda yabancılık çekmem bilmiyorumkismile
Canım anladım şimdi ben dekaydirigubbakcemile3 sözümüzün yarısını tuttuk derken sanırım Kazen şey demek istedi "kimse çekini alıp kaçmadı herkes sözünde durdu".... yani böyle bir riskte olabilirdi mesela canım beymenden giyinmek isteyebilirdi:roflol:Aaa ben de sözümüzün yarısını tuttuk, yarsını da şimdi tutacağız sandım ohaoldumsmile
Teşekkür ederim Kalliste ablacım![]()