• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

Günaydın herkese a.s.
Deryama katılıyorum evet kaçta buluşacağız naısl yapacağız bi konuşalım kızlar
Ben beylikdüzü'nden geleceğim varsa bizim taraftan gelecekler beraber buluşup gidebiliriz.

bennnnnhihoyyythihoyyyt
nasip olursa gelicem inş:Saruboceq:

ben bahcelievlerden gelcem buyuk ihtimal amonrayla bu taraftan gidecek olan varmı baska metroportun önunde bulusabiliriz

ben bahcelievlerden gelcem buyuk ihtimal amonrayla bu taraftan gidecek olan varmı baska metroportun önunde bulusabiliriz

oğlumu bırakıcak yer bulabilirsem ben varım
o zaman bi yaklaşsın haber veririm sana canım
numaramı veririm haberleşiriz
daha önce hiç gitmedim okmeydanına yani küçükken gitniştim ama unuttum
sanırım mecbur otarafa gelip oradan binmek gerekiyo

Son düzenleme:

hep bereber gideriz işte ne güzel olur:1hug:

Ayy ne guzel işlere vesile oluyosunuzzz valaha helal olsun kazenn

inşallah canım bir sorun cıkmazda gidebilirizolumunekankayizsmile

Hepinizi yurekten tebrik edıyorummm googlenın en güzel sitesiii

Geçmişe göz attım azıcık yapmamızı istemiş
Elimden geldiğince tamamdır
Kusur bakmayın bir an anlayamadım :roflol:

cnm inş bir aksilik olmazda birlikte katılırız :Saruboceq:

ohhh yaa canlanın birazcık dimi ama
nerde başka parmaklar bende bende geliyorum diyenleeeeeeeeeeerrrrr

Yahu kazen bu kezlik link yasağını kaldırsa sadece bu topiğin abartmadan linklerini paylaşsak:kedi:
Patron ne dersin:kedi:

İnşalhh gelebilrim kaydirigubbakcemile4

Yahu kazen bu kezlik link yasağını kaldırsa sadece bu topiğin abartmadan linklerini paylaşsak:kedi:

deryacım abartmadan zaten yapıyoruz bu tür paylaşımları zemuszemus ama linki verdiğimiz konulara dikkat ediyoruz ve defalarca ısrarcı olmuyoruzopuyorumnanaktan

kazenle alakalı değil bu yasak canım ,rahatsız olan kişiler yüzünden ve haksızlık açısından yasak
yasaksa her konuda yasak olmalı a.s
ki ben şeffaf odayı abarttığımı düşünmüyorum mirmirmirmir
tabi konu hayır işi olduğu için bana kızanlarlar olucaktır ,ama bana göre haksızlık olur bu :delphin:

Son düzenleme:
MaşaAllah ne kadar güzel yahu:1hug: İçim coştu,bravo diyorum hakikaten.Yakın olan veya gitme imkanına sahip arkadaşlar hiç durmasın derim,ben de çok isterdim iştirak etmeyi.. :(
Emeğine geçen,çorbada tuzu bulunan herkesin Yüreğine sağlık!
Kazen tarih kesinleşti mi? Kasım ayının ortalarında İzmit'te olacağım inşallah..
Harika bir gün geçireceğinizden eminim,o mutluluk o huzur uzun süre yeter gönüle..
Sevgi ve selamlarımla

Son düzenleme:
İnşallah bir aksilik cıkmazsa cok istiyorum bende gelmeyi. hep bir problem cıktı şimdiye kadar .. geçmiş sayfalar biraz fazla bakamadım saati bellimi okmeydanında kapıdamı buluşacağız derleyip toplayıp ilk mesaja eklerseniz sevinirim ..

Pasta yiyip şekerleri çıkmasın tontonların yaprakta saralım bolbol :))

Son düzenleme:

Kazen tarih kesinleşti mi? Kasım ayının ortalarında İzmit'te olacağım inşallah..
Harika bir gün geçireceğinizden eminim,o mutluluk o huzur uzun süre yeter gönüle..
Sevgi ve selamlarımla
Tarih kesin arkadaşım bayramda işlerine yarasın götüreceklerimiz diye bayramdan önce gitmeyi planladık 6 kasımda oradayız inşallah sadece saatimiz kesinleşmedi ...

İnşallah bir aksilik cıkmazsa cok istiyorum bende gelmeyi. hep bir problem cıktı şimdiye kadar .. geçmiş sayfalar biraz fazla bakamadım saati bellimi okmeydanında kapıdamı buluşacağız derleyip toplayıp ilk mesaja eklerseniz sevinirim ..

Pasta yiyip şekerleri çıkmasın tontonların yaprakta saralım bolbol :))

Saat belli olmadı henüz ekim son hafta belirleriz sanırım bunu da tahminim tabi bukaydirigubbakcemile3

Sarma yapmayı ben de geçirdim aklımdan ama sarmaları bir darülacezeye bir Kazene diye sarmak lazım yıllardır sarma diye sayıklıyor zira:roflol:

bende mercimek köfte yaparım inşlh cokacimcoook
başka arzu edlen birşey varsaonuda yaparım yeter ki gelebileyimde :))

Son düzenleme:
Back