Sozumuzun yarisini tuttuk....

nasıl duygulandım anlatamam:çok üzgünüm:

çocuklar ve yaşlılar dendi mi içim titriyor....

bu organizasyonu düzenleyen ve katılan herkesi kutluyorum..çok ama çok güzel bir şey yapıyorsunuz....bende çok isterdim katılmak ama istanbul dışındayım ve malesef ki gelmem mümkün değil ama gönülden destekliyorum hepinizi...

vakti zamanında bulunduğum yerde bir huzur evi ziyareti yapmıştım baklava eşliğinde...inanın ne getirdiğinizle değil sizin gelmenizle ilgileniyorlar ve çok mutlu oluyorlar ama tabiki eli boş gitmek olmaz....ve sizin yaptığınız çok makbule geçen birşey hem kendi elinizle yaptığınız yiyecekler hemde tam bayram öncesi verilecek güzel giysiler...:1hug:

güle güle giysinler inşallahh....kaydirigubbakcemile5

hatta Seytan diyorki Beyzat C yi de cagir cagirayim mi ?

ters durum nedir ki yahu ....

gelsin herkes iste .... tamam pasta borek yapmayin...

hatta isteyenler esleri ile gelsin
benim bir ufaklığım varda ama gelmeye çalışıcam
mutlaka aşkolsun kazen pasta böreğin lafımı olur hiçç:gitme::gitme:

Bende katılmayı çok isterim :) elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım.Bu harika organizasyon için sonsuz teşekkürler...

Çok güzel bir proje..
Düzenleyen ve katılanlardan Allah razı olsun..
Kalbimiz sizinle olacak..

cok guzel ya,cok duygulandım,emegı gecen herkese teskkurler allah razı olsun...
okadar ısterdımkı gelemyı,yuregım sııznle ve burdan takıp ederım artık

çok güzel bir uygulama biz ankara dayız ankara da da böyle bi uygulama olursa bizde katılıırız ...

Çok şükür o gün geliyor yani....

inşallah bir aksilik çıkmaz...
daha bu sene anneler gününde gitmiştim ibr kursun grubu ile duygularımı tarif edeme =((
Rabbim nasip ederse gelmeyi çok istiyorum hem orada emanetini vermem gereken birisi var....

Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar ..gerçekten çok güzel düşünmüş ve başarmışsınız .ben 2 yaşındaki oğlumu bırakıçak yer olmadığı için malesef katılamam .ama sizleri canı gönülden kutlarım opuyorumnanaktan :lepi:

Ayrıca 2 sene oldu ben ataşehirdeki darülacezeye ziyarete gideli ..süper bir duygu gerçekten ..

Son düzenleme:
Bu olağanüstü organizasyonda emeği geçen tüm KK kardeşlerime sonsuz teşekkürler, orada olamasakta, kalbimiz sizinle o heyecanı paylaşacaktır..opuyorumnanaktan

sağolun , varolun:nazar::nazar::nazar::enbuyukkk:

Allah nasip kısmet ederse bende geleceğim inş
1 kasımda memlekete gitme durumum var ama iptalde edilebilir sağlık sorunumdan ötürü
eğer iptal edilirse sonuna kadar sizinleyim:enbuyukkk:
canımmm mucizen gelsinde senin bizim yanımızda oldugunu biliyoruz tebriklerrr:kedi::emir_bebek:
Ben de geleceğim çok da mutluyum heyoooooooosempatiksalakcinni
Bayram öncesi olması da süper
kaydirigubbakcemile4
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kizlar gecekten ciddi katilim bekliyorum ....

inanin herkese 1 hediyeden fazlasi duser....
evet kazen 100 den fazla oluyor 3 lüleri acarsak
Bende gelebilir miyim lütfen.Bende birşeyler mutlaka hazırlarım.Birde gidilecek saat bellimi.Eğer Bahçelievler , Şirinevler tarafından gelen olursa beraberde gideriz.
ben ben bahcelievler
Eskişehir'den geçerken beni de alırsınız CADIARZU ters düşer demezsiniz biliyorum:roflol:
ablacım seni tanımak cok guzeldi:kedi:

Kolilerde sadece kıyafetmi var.Bide gideceğimiz yerde kaç kişi yaşıyor.Bilgi varmı?
kıyafet ve şal var canım başka secenegimiz yoktu
ben de gelebilir miyim?
canım tabiki gelebilirsinkaydirigubbakcemile2
nasip olurda gelirsem bende meyve ve içecek alabilirim bu aralar bir şey yapamıyorumda

canım sen gelde ben senin yerinede yaparım inan cok cok sevindim habere

Back