İsteyen her üye gelebiliyor .... ne kadar kalabalık olursak o kadar hoş olurolumunekankayizsmile
teşekkür ederim cvp için, gelirken getirmem gereken bişey var mı? seve seve getiririm eğer varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteyen her üye gelebiliyor .... ne kadar kalabalık olursak o kadar hoş olurolumunekankayizsmile
Son dakika gelismesi
Behzat C'nin Muzigini yapan Pilli Bebek grubu (ayni zamanda KK ninda tanitim fragmanini hazirlayan sevgili dostum) Darulacaze icin talep edilen dis macunu ve dis fircasini ayarladi ....
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - startv.com.tr
hatta Seytan diyorki Beyzat C yi de cagir cagirayim mi ?
benim bir ufaklığım varda ama gelmeye çalışıcamters durum nedir ki yahu ....
gelsin herkes iste .... tamam pasta borek yapmayin...
hatta isteyenler esleri ile gelsin
benim bir ufaklığım varda ama gelmeye çalışıcam
mutlaka aşkolsun kazen pasta böreğin lafımı olur hiçç:gitme::gitme:
canımmm mucizen gelsinde senin bizim yanımızda oldugunu biliyoruz tebriklerrr:kedi:Allah nasip kısmet ederse bende geleceğim inş
1 kasımda memlekete gitme durumum var ama iptalde edilebilir sağlık sorunumdan ötürü
eğer iptal edilirse sonuna kadar sizinleyim:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Ben de geleceğim çok da mutluyum heyoooooooosempatiksalakcinni
Bayram öncesi olması da süper![]()
evet kazen 100 den fazla oluyor 3 lüleri acarsakkizlar gecekten ciddi katilim bekliyorum ....
inanin herkese 1 hediyeden fazlasi duser....
ben ben bahcelievlerBende gelebilir miyim lütfen.Bende birşeyler mutlaka hazırlarım.Birde gidilecek saat bellimi.Eğer Bahçelievler , Şirinevler tarafından gelen olursa beraberde gideriz.
ablacım seni tanımak cok guzeldi:kedi:Eskişehir'den geçerken beni de alırsınız CADIARZU ters düşer demezsiniz biliyorum:roflol:
kıyafet ve şal var canım başka secenegimiz yoktuKolilerde sadece kıyafetmi var.Bide gideceğimiz yerde kaç kişi yaşıyor.Bilgi varmı?
canım tabiki gelebilirsinkaydirigubbakcemile2ben de gelebilir miyim?
nasip olurda gelirsem bende meyve ve içecek alabilirim bu aralar bir şey yapamıyorumda