Söz Kesimi sözümüzden detaylar

teşekkür ederim cnaımm bulamazsan yardımcı olurum yaz yine sen bi kaç hesap biliyorum uygun fiyatlı yapan instagramfa fln =)
tepsiyi hazır alıp gönlümce kendim yapmak istiyorum ben, ortasına ayna kestirmek için bi yerlere gidecem mutlaka, eer onlar yapamazsa rahatsız ederim seni artık :-)
Herşey çok güzel :KK45: hayırlı olsun :) hediyelikleri nasıl yaptın :KK53:

tasarimcibayan tasarimcibayan sana somuşlar bu soruyu :-)

Herşey çok güzel :KK45: hayırlı olsun :) hediyelikleri nasıl yaptın :KK53:
minik kahve kavanozları aldım eminönünden çiçekler slikonlu tabanca işimi gördü canım etiketleri d ekendim tasarladım işte:KK49:
tepsiyi hazır alıp gönlümce kendim yapmak istiyorum ben, ortasına ayna kestirmek için bi yerlere gidecem mutlaka, eer onlar yapamazsa rahatsız ederim seni artık :-)

tasarimcibayan tasarimcibayan sana somuşlar bu soruyu :-)
çerçeveciler kesiyor aynayı zaten:KK76:
Çok güzel olmuş canım hayırlı olsun:nazar: Darısı başıma :eek:
amiin canım inşallah darısı başına olsun albümde daha çok fotoğraf var bakabilirsinEn Büyük TÜRKİYE:eek:
herşey çok cici olamuş mutluluklar dilerim canım Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah:KK54:

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallah :KK76::KK23::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

kızlar albüme daha çok fotoğraf ekledim kendi fotoğraflarımı burada paylaşmak istemedim merak edenler onlara da bakabilir :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK28:

Allah tamamına erdirsin.Özel günlerine böyle özenen insanlar görünce hoşuma gidiyor. Ben de hem sözde hem nişanda,nikahta çok özenmiştim iyi ki de öyle yapmışım diyeceksin. Aman ne gereği var diyenler de olmuştur onları hiç dinleme nasıl istiyorsan öyle yap içinde ukde kalmasın. Mutluluklar...

Allah tamamına erdirsin.Özel günlerine böyle özenen insanlar görünce hoşuma gidiyor. Ben de hem sözde hem nişanda,nikahta çok özenmiştim iyi ki de öyle yapmışım diyeceksin. Aman ne gereği var diyenler de olmuştur onları hiç dinleme nasıl istiyorsan öyle yap içinde ukde kalmasın. Mutluluklar...
Çok teşekkür ederim.. Ben de detaycıyım ama bu özelliğimi seviyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin :KK200:siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK200::KK49::emir_bebek:

X