sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

aynı benim eşimin ailesi ama biliyor musun evlenmeye kalkınca kıymete biniyor.ayrıca iletişim olsaydı aralarında kadın oğlunu biraz anlayabilirdi oysa onların ilişkileri nasıl anne ister çocuklar yapar modunda

kesinlikle canım anne üzülmez anne ağlatılmaz annenin dediği olur çünkü o biyolojık annesi eee ne verdin sen bu adama ne aşıladın önce demeliydin anne olarak oğlum hiç bir kızı üzme senınde bacıların var hiçbir kızın gunahına girme diyeceğine ayılıp bayılıodu şimdide bayılsın bayılırmı hiç mümkün mü.. oğluda salak değil ya görmuyormu bunları...

acaba şimdi mutlular mı tamam anneciğim üzülme artık sildim o kızı felan mı diyordur

acaba şimdi mutlular mı tamam anneciğim üzülme artık sildim o kızı felan mı diyordur

işte o öyle biri değil annesiyle konuştuğunu bile düşünmüyorum tamamen arada kalmış bir hayatı yaşıyor 10 gun oldu işe gitmedi izinde adam evde hep dsarıda cıkmıyor

vallahı kadın diyodur uzulme başkasını buluruz diye ama bu lafı etse bizimki yağdırır değişik biri
Tahmin edebiliyorum.Gerekmedikçe konusmuyorlar değil mi zaten.Tum aile boyle hatta değil mi?öyle anne sozu dinliyorda kuzu modunda diye dusunurlerde öyle bi sekilde degil iste.degisik.neyse sen biliyorsun:)ama bu adamda gucsüz onuda biliyosun:)

üzme kendini canım vardır herşeyde bir hayır.benimde nişanlılığımda eften püften birsürü sorun çıkardı.eşim hiç ailesine söz geçiremedi.evlendik düzelir umuduyla herşey daha da kötüye gitti ve gidiyor.mutsz bi evlilik.ailesi hala herşeye maydanoz.kavga gürültü anlıycan

aynen öyle aile yapısı bildiğin bire bir aynı evde herkes sus pus kımse konuşmaz yemek hazır olur hatta bızımkı asla onlarla yemez ayrı yer ben grunce şaşırmıştım baya bi o derece bir aile ilişkisi

poff bunları duyunca şükrediyorum allahım çok şükür diyorum ya bi yandan tuhaf şekilde özlüyorum sonra düşünüyorum çok kızıyorum nasıl yapar haketmedim diye asıl olan şu verdiğimiz emeklere karşılık bunları görmek sanırım kırıyor bizleri ve yıpratıyor

hep öyle olur ya gelinlerini kapalı isterler gelinlerine karışırlar ama çoğunun kızlarının başı açıktır

zamanına büyük sıkıntılar yaşanmış dayak vs evden kovma neler neler var bilmediğim belkide ama şimdi eşiyle iyiler tabıkı kuralcılar çevre ne der diye yaşıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…