hahahaynen öyle iştee
Saçını kestirmeyeydin dip boyası yaptıraydın sadece keşke ama olsun kökü sende uzar nasılsa :) et dualarını içini ferah tut sen herşey olucağını varır Rabbim en iyisini bilir..dün saçları kestirdim vallahi :/ canım yanmadı desem yalan olur gecede abdestimi aldım hacet namazımı kıldım duamı ettim 70 esma okudum hadi bakalım hayırlısı allahtan
Saçını kestirmeyeydin dip boyası yaptıraydın sadece keşke ama olsun kökü sende uzar nasılsa :) et dualarını içini ferah tut sen herşey olucağını varır Rabbim en iyisini bilir..
Amanınn yaa düz bi renk yaptır kuzum öyle krepe balyaj mış ombreymiş hiiç bulaşmasaçım zaten kısa kuzum benim sadece sağ tarafı kulak arkası kısalttım nişan için uzatyrdum gerekte kalmadı :/ dip boya yaptırcam ama kafam rengarenk
denizatak canım son gelişme var mı
Amanınn yaa düz bi renk yaptır kuzum öyle krepe balyaj mış ombreymiş hiiç bulaşma
Benim de annesi bayıliyorduDöndü.Bırakıp gelicem dedi.Gonlunu alalim rizasını alalim dedim.Gelcem demside o anlık gazla zatende.Ugrastik ettik.Eski erkek arkadaşimda hastanelere tasindi resmen,sinir krizleri,psikolojik ilaclar filan.Anne istemiyordu bizimde ama acikca soylemek yerine abla once evlensin muhabbeti yapıliyordu.Ki 3 yil gecti ablasi hala evlenmedi.Direndik cok direndikte ben dayanamadim daha fazla.Oyalaniyor gibi hissetmek çok fena birsey zaten.arada kalan basiretsiz bir adam var.Beni fena cepte gören biri.Ailesine yeterince isteğini gosterememis bi adam bence.Iyi ki olmamiş.Ama bu iyi ki yi diyene kadar çok acida cektim dogrudur:)kader ikiziyiz:)
İyi bakalım :)yok ben sevmem zaten :) saçlarım açık kahve sağ taraf kısa sol taraf uzun solda iç tarafta bir tutam sarı var iyi bele iyi
İyi bakalım :)
Biz de annede bayiliyordu yav:)gostermelik ..Yani erzurumda buyumedim belki ondan ailemde daha anlayıslidir.Ama evet bagnazlik vardir.Ki onlar bahane bulmuş.Genelde dısardan pek kiz almayi sevmezler ya.Akraba istenir.Ama bi yandanda erkek cocuguna düskun olurlar yahu.Sozlun bunu kullanabilirmis ama o da pek pasif ayni benim eski erkek arkadasim.Onlar anlasin onlar hakkini versin istiyorda.Hak verilmez alinir.slogan gibi olduda:)))
her serde bir hayir vardir.bunlar sorunlu bir aile. o da adam olup ben bu kizi seviyorum evlenicem diyemiyomu. bir fotograf icin bunu yapan insanlar yarin seni cok uzerler.
Ya bak iste başka birini bulma konusuna cok sert tepkisini koymuş iste.Sizin durumdada koymalıymıs.Bizim ailedede ailelerin karistigi erkekler oldu doğrudur.Kimi ailesini dinledi.Akrabalardan evlendi.Kimi direndi kendi istediğiyle,hem de mezhep ayriligi olmasina ragmen evlendi.Kişide bitiyor demek olay.;-)
Ben de anneye inanamamıstım.Boyle bir anne olamaz diye düsünürdüm.Çokca varmış.Gördüm,duydum.Ama en önemlisi adamda bitiyormuş.En sonunda ben eski erkek arkadasımın ablasıyla konuşmustum.Kendisi de tabiki istemiyordu ama dayanamamısmıs kardeşinin bu kadar uzulmesine,annesini ikna edicekmiş.Ben de ne fark var ki sen ikna edebiliyorsun dedim.Kişilik farki diyelim dedi dalga geçer gibi ve güldü..Ben de zaten istemiyor artık ailem dedim çiktim işin icinden ama o cümle hafizamada kazindi:)Her daim onların sözü gecicekti yani her daim benim eski basiretsiz erkek arkadaşım beni o duruma düsürecekti.Dahasina gerek yoktu bence ya.ki biz 6 sene sevgiliydik..Isteme olacakken oldu bunlar.Ben de rezil olmuş oldum sulaleme çokca:)Artık öyle gelmiyorda.Zamanla aşacaksın.Ben uzak durmayı seçtim.Daha da bekleyelim dedi eski erkek arkadasim.Babası ablası da öyle dedi ama mantikli bi secim olmayacakti benm icin.Ben mantikli karari aldigima inaniyorum.Sen de yapabilirsin.O gelince hayır deme gücünu bul kendinde lutfen.Kendin için....