sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

denizatak

popüler yalnız
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
737
357
36
2 aydır sözlüydüm ne kavga ederdin nede bir kırgınlık yaşardık sözlüm içine kapanık bir adam aileden dolayı zor bir çocukluk yaşamış zor bir hayat geçirmiş kimseyle konuşmaz paylaşmaz hiçbirşeyini taki bana kadar hayatında hiç sevmemiş sevgi nedir görmemiş onun için çok mücadele ettim oda benim için sözümüz oldu birsüre sonra annesine benim halamın facebookunda elimde rakı kadehli fotom gösterilmiş ben alkol almam sigara dahi içmem 5 yıl önceki poz için verilmiş bir fotograf annesi bayılmaya başladı hasta oldu bir foto yuzunden çünkü hep kapalı bir gelin istedi oğlu beni sevdi kapalı birini istese gider kapalı birini bulurdu ki başından bana denilseydi ben zaten kapanırdım sıcak baktığım bişey ama bir fotoğraf bizi mahvetti 2 ay mücadele ettik sözlümde bende annesine defalrca srdu sorun etceksen bitsin bu iş diye kadın srun yok dedi ve taki geçen salıya kadar nişan için salonu tuttuk sözlümün psikolojısı bitik tedavi grcem dedi ailesi bilmez tabi annesinin alt katında oturcktık ev yapılıyordu gecen hafta sözlüm burda oturmayalım daha mutlu oluruz ben evimizi geçindiririm dedi bende sen nereye ben oraya dedim geçen hafta salı gunu kolumda dövmem var dövmeyi çıkarcaktık sabah konuştuk aramız gayet iyi şirketteki arkadaşlarına nişan tarihimiz söylemiş haber vermiş bana internetten ayakkabı resmi attı almak istedi aldırtmadım nişanda masraf olucak diye ssinema muhabbeti yptık gidelim diye ve akşam oldu bir anda sözlüm geldi ben artık bittim tükendim kadın inanmıyor savaşıyorum hergün hastanede hergün hasta bittim ben bu iş iyiye gitmiyor dedi ve bitti ben o gece rhatszlandım aynı gecede babası hastaneye kaldırılmış üzü,ntüden ve hala hasta ve foto vs haberi yok hiçbişeyden..işin özü birbirimizi bu kadar severken yenildik ailelerimize ve ben bitiğim tükendim yemek yemiyorum sanki yaşamıyorum ölmeyi istiyorum tek çarem... rabbime dua ediyorum

Anne demek oğlu mutlu olsun diye gülmek demektir içine atarsın ama ona gülersin bu çocuk zaten çok çabuk etkilenen biri aşırı duygusal benim vebalime niye girdin ya madem istemedin

Anne demek oğlu mutlu olsun diye gülmek demektir içine atarsın ama ona gülersin bu çocuk zaten çok çabuk etkilenen biri aşırı duygusal benim vebalime niye girdin ya madem istemedin
Aynen bende onu diyorum işte bu nasıl bi anne.. oğlum mutlu olsun yeter demiyoda seneler önceki gereksiz bi fotoya takılıp ortalığı velveleye veriyor.. canım biliyorum çok üzülüyosun ama içimden iyiki olmamış demek geliyor böyle kaynanayla hayat geçmezki birde evlerinin alt katında oturucakmışsınız evlenince kim bilir daha neler yapardı sizde huzur muzur bırakmazdı bu kadın.. ayrı eve geçseniz dahi olay olurdu..

zaten sözlüm oldum olası istemedi orda oturmak bu çocuk evinden kurtulmak için askere kaçmış bir çocuk ama erzurumluklar saygı başka onlarda ve çok saygılıydı aileisne bu çok güzel bişey tabıkı ama aileler neden susmaz neden araya girer annem hasta olmasın dedin bitirdin baban hasta ev ameliyat olucak allhın işi bizi aramadılar hiç konuyla ilgili benim babamda aradı saydrdı ve eruzurumluya kız vermezdim ben demesini benim sözlüm duymuş 4 gündür evde olan çocuk bu laftan snra nıkah tarhını iptal etti işe gitmiyor evde kimseyle konuşmuyor bişey anlatmıyor telefon kullanmıyor ben çok özledim burnumda tütüyor ağlamadığım günüm gecem yok

kendını uzme ,
bılıyorum uzme deyınce yıne uzeceksın ıcın yanıyor ugradgın haksızlık karsısında ama kımseye degmıyor ınan

aynen haksızlığa uğradığımm için bu kadar üzgünüm evimde çeyizim duruyor yarın geri yollayacağım aldıklarımı heryerden vuruldum..

fotografı bahane etmıs canım ,
ıstemeyen ınsan basta karsı cıksaydı ndn sonradan boyle pıslık cıkartıyorlar anlamıyorum

aynen canım madem kapalı istedin baştan bu işi yapmasaydın bende bir anne evladıyım yada bana deseydin niyetini oturup konuşsaydık şimdi düşünüyorum annesi geceleri nasıl uyuyor

aynen canım madem kapalı istedin baştan bu işi yapmasaydın bende bir anne evladıyım yada bana deseydin niyetini oturup konuşsaydık şimdi düşünüyorum annesi geceleri nasıl uyuyor
Allah hesabını sorar sen canını sıkma ,
herseyın bı bedelı vardır

ŞİMDİ NE YAPICAM BİLMİYORUM ONSUZ EKSİĞİM YARIMIM ÖZLÜYORUM YNİ ANLATILMAZ Kİ BU ACI RESMEN İLAÇ BİLE İÇTİM ÖLMEYİ İSTEDİM ONDAN ÖTEM YOK DEDİM NASIL ATLATICAM YADA NASIL KAZANICAM HİÇ BİLMİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…