ne kdr sacma bı neden bı fotograf altı ustu , ayrıca sız alkol kullanan bı ınsanda olsanız kv adayının sızın hakkınızda ıstemıyorum demeye hakkı yok bence
Kaynana şaşırıyorum ben kapalı bi gelin istiyodu hep demek.. nekadar ayrımcı bi görüş en başından beri istememiş seni belli ki oğlunun mutluluğunu değil kendi mutluluğunu düşünen bi anne çok yazık..
Aynen bende onu diyorum işte bu nasıl bi anne.. oğlum mutlu olsun yeter demiyoda seneler önceki gereksiz bi fotoya takılıp ortalığı velveleye veriyor.. canım biliyorum çok üzülüyosun ama içimden iyiki olmamış demek geliyor böyle kaynanayla hayat geçmezki birde evlerinin alt katında oturucakmışsınız evlenince kim bilir daha neler yapardı sizde huzur muzur bırakmazdı bu kadın.. ayrı eve geçseniz dahi olay olurdu..Anne demek oğlu mutlu olsun diye gülmek demektir içine atarsın ama ona gülersin bu çocuk zaten çok çabuk etkilenen biri aşırı duygusal benim vebalime niye girdin ya madem istemedin
:))) şaka gibi yaaİŞİN TUHAFI KÜÇÜK KIZI AÇIK
kendını uzme ,İŞİN TUHAFI KÜÇÜK KIZI AÇIK
Aynen bende onu diyorum işte bu nasıl bi anne.. oğlum mutlu olsun yeter demiyoda seneler önceki gereksiz bi fotoya takılıp ortalığı velveleye veriyor.. canım biliyorum çok üzülüyosun ama içimden iyiki olmamış demek geliyor böyle kaynanayla hayat geçmezki birde evlerinin alt katında oturucakmışsınız evlenince kim bilir daha neler yapardı sizde huzur muzur bırakmazdı bu kadın.. ayrı eve geçseniz dahi olay olurdu..
kadın fotografı bahane edıyor bence ,:))) şaka gibi yaa
ne kdr sacma bı neden bı fotograf altı ustu , ayrıca sız alkol kullanan bı ınsanda olsanız kv adayının sızın hakkınızda ıstemıyorum demeye hakkı yok bence
kendını uzme ,
bılıyorum uzme deyınce yıne uzeceksın ıcın yanıyor ugradgın haksızlık karsısında ama kımseye degmıyor ınan
fotografı bahane etmıs canım ,bu nasıl birşey bende bilmiyorum bir fotoğraf uğruna değermiydi
onların sana aldıklarını mı gerı yollayacaksın ?aynen haksızlığa uğradığımm için bu kadar üzgünüm evimde çeyizim duruyor yarın geri yollayacağım aldıklarımı heryerden vuruldum..
onların sana aldıklarını mı gerı yollayacaksın ?
fotografı bahane etmıs canım ,
ıstemeyen ınsan basta karsı cıksaydı ndn sonradan boyle pıslık cıkartıyorlar anlamıyorum
verme bence sevmıs almıssın ıns daha guzel gunlerde kullanırsın ,yok ben kendime çeyiz aldım onla hayal edip onları geri vericem mağazaya
Allah hesabını sorar sen canını sıkma ,aynen canım madem kapalı istedin baştan bu işi yapmasaydın bende bir anne evladıyım yada bana deseydin niyetini oturup konuşsaydık şimdi düşünüyorum annesi geceleri nasıl uyuyor
verme bence sevmıs almıssın ıns daha guzel gunlerde kullanırsın ,