sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

Çok üzülüyorum çok böyle biten ilişkileri görünce adam olamayanların yüzünden.. yarı yolda bırakılmak nedir çok iyi bilirim hissettirdiği o pis duyguyu..zaman ve bol bol dua ilacımız olsun bizim canım..inşallahh çok mutlu olursun inşallah..

Canım hepmiz burda sonunda böyle olucağını biliyoduk.. seninde dediğin gibi sevince insan toz konduramıyor gözü bişey görmüyor.. demekki anlayabilmen için canının yanması gerekiyormuş.. her bitiş son değil başlangıçtır demişler o adam için bu son ama senin için şimdi başlıyor.. sanıyomusun ki analı oğullu sana bukadar çektiricekler de bide üstüne mutlu olucaklar.. bu hayatta hiçbişey cezasız kalmaz.. rabbimin sopası büyüktür.. sen beddua etme döner dolaşır seni bulur Allah korusun.. Rabbim size ne yapıcağını çok iyi bilir de ve Allah a havale et.. Ben sana demiştim bekleme bukadar gönder herşeyi sen üzüleceğine onlar üzülsün yada gönderme ya bırak ver birisine yoldan geçen birisine alsın taksın yok bu saatten sonra alınanları geri vermek için bile yüzgöz olma birisine ver tanımadığın birisine.. belki ilerde onun kulağına gider tanımadığı birisine verdi senden kalanları diye gururu varsa birazcık ağrına gider çokda iyi olur oohhh olsun

DÜN FACEİMİ AÇTIM ÇOK GÜZEL BİR DURUM YAZISI YAZDIM SAĞOLSUN YAZAN YAZANA Kİ ORTAK ARKADAŞ DOLU İKİMİZİN AYNI FİRMADA ÇALIŞMIŞTIK KARDEŞLERİNİN ZORUNA GİTTİ BENİ ANINDA SİLDİLER ENGELLEDİLER ÇOK GÜLDÜM CAHİLLİK DİZ BOYU VE BİZİMKİ NELER DEMİŞ EVLİLİK YİNE DÜŞÜNÜRÜM İYİ BİRİ OLURSA VS AH BEN AH BU APTALLIĞIMI BEN O ÜZÜLÜYOR KÖTÜ SANARKEN ADAM GAYET İYİMİŞ MEĞER İŞTE ALLAH İNSANIN CAHİLİNDEN YOBAZINDAN KORUSUN BEN GAYET İYİYM RABBIME BİN ŞÜKÜR

Face'ini kapat açma daha bence canım.. kullanma hatta çok mu lazım sanki.. sil hayatından onlara dair herşeyi.. kimse kalmasın adamlıktan yoksun haysiyetsiz, cibilliyetsiz bir o kadar da terbiyesiz, ahlaksız bir aileymiş.. Birde bu aileye sen gelin gidicektin düşün.. Allah korumuş seni ya.. Bırak ne halt yiyolarsa yesinler.. Sen kurtulduğuna şükret senden uzak olsunlar.. Kimse senden kıymetli değil.. Sana değer veren biri mutlaka çıkıcaktır karşına.. Rabbim bilir belkide biyerler de bekliyodur bile.. Bir kapıyı kapatırsa Mevlam bin kapıyı açar.. Demek ki seni biyerler de bekleyen daha iyi kısmetin var..

canım benim inan çok iyiym inana allahım var benim inancım var allah korkum var herseyden öte ne beddua ne bi ah nede bir söz bitti gitti güçlüyüm iyiyim ve dahada iyi olucam inş.

o faceni kapat yeni face aç eğer illaki face kullanacaksan . o facene de onunla ilgili kimseyi ekleme. az ve öz insan olsun , sana bişeyler sorup sıkıp bunaltacak insanları ekleme sakın. yep yeni bir sayfa aç kendine. ben öyle yapmışım. hatta evli , nişanlı arkadaş bile azdır onların mutlu hallerini görüp kendi halime üzülmeyim diye

yok canım onun aileisnden hiç kimse yok faceımde... arkdşlrımız ortak malesef konuştgm grştgm insanlar.. böyel iyi foto faln ne varsa sildim zaten...

yakında başkasıyla görüşür o demedi deme

kızlar hep destek oldunuz teşekkür ederim dün birşey duydum eski sözlümün ablası boşanmanın eşiğine gelmiş ve ben bunu bizzat eşinden öğrendim neler çektiğini anlattı ve benim olayımdan sonra patlamış ya aklıma direk bak bana neler yaptınız allhta senin kzıını sınıyor lafı geçti ama böyle düşünmekte istemiyorum günah çünkü rabbim affetsin ama düşünmeden yapamıyorum da ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…