hep öyle olur ya gelinlerini kapalı isterler gelinlerine karışırlar ama çoğunun kızlarının başı açıktır
insan yediremiyor işte kendine.bukadar basit birşeyden dolayı hakedilmeyecek seyler yaşatıyorlar sana ve ailene değmez.yıprandığınlakalırsınpoff bunları duyunca şükrediyorum allahım çok şükür diyorum ya bi yandan tuhaf şekilde özlüyorum sonra düşünüyorum çok kızıyorum nasıl yapar haketmedim diye asıl olan şu verdiğimiz emeklere karşılık bunları görmek sanırım kırıyor bizleri ve yıpratıyor
insan yediremiyor işte kendine.bukadar basit birşeyden dolayı hakedilmeyecek seyler yaşatıyorlar sana ve ailene değmez.yıprandığınlakalırsın
İşin bahanesi kadın ayıla bayıla ayırmış sizi
Sözlün seni seviyorsa evet düşeraynen özet bu :) amma rabbim büyük ayıla bayıla düşer kapıma
Sözlün seni seviyorsa evet düşer
Çok önemli bir sorun değil ki sizin kionuda görücez ben seviyor derdim ama sanırım yanıldım
Çok önemli bir sorun değil ki sizin ki
sözlün ailesine rest çekebilirdi onlarda el mahkum kabul ederdi
Ya size de olursa deyip ikinizin arasını bulabilirdiişte öyle olmuyor istese yapardı ama o anneye bişe olmasından korktu
Ya size de olursa deyip ikinizin arasını bulabilirdi
Sevenlerin arasına böyle girilmesine sinir oluyorumara bulmak mı gülerim buna o şimdi rahat sözde anne kafası rahat dövmeli bir gelin olmayacak elaleme laf anlatmayacak vs
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Mübarek 3 aylar giriyor. Bolca dua edin.
Hakkınızda hayırlısı neyse, nasıl mutlu olacaksınız öyle olsun inş.
Özlemle baş etmek zordur.
Sevenlerin arasına böyle girilmesine sinir oluyorum
çok dua ediyorum hep ediyorum ama içimdeki sönmüyor hergeçen gün sinirlerim bozuluyor ona olan sinirim artıyor hele ki kızgınlığım hiç bitmiyor hep iyi niyetli düşünüyorum kötüdür oda iyi değildir belki diyorum ama artık bundan da emin değilim inanın kardeşinin doğum günü gelio gitmiş dün hediye almış bu durumda bile bunları düşünebiliyorsa bir adam beni aramayıda düşünmeliydi yada beni..
Evet haklısın. Ne desem bilmiyorum.
Ne denir ki?
Aileden dolayı zor bir çocukluk geçirmiş yine aileden dolayı mutlulugu engelleniyor.Vahim durum.Canım sende toparla kendini.Ben olsam o adamı bırakmazdım.Zaten zor hayatı olmus bari bundan sonrası güzel olsun.Savasmayı kesmeyin bence
Bence pisman olucak daha cok üzülecek.Benim anlamadıgım cocuklugunun zor gecmesine sebep olan ailesi icin kendi kuracagı yuvaya neden yazık etti ki? Gördügünüz gibi hayatı tekrar zorlasacak.Sanki bu annelerde kendileri evlenecek anlamıyorum ki.Hayır o kadar acık insan tanıyorum ki bazı kapalı insanlardan daha namuslu olan.Bu kadın resmen kocaman adamın hayatını zindana cevirmek icin var.İnsan mutluluğunu kendisi seçer o mutluluğunu bir köşeye attı ve beni hiç aramadı bana tuhaf gelende bu ya zaten bu adam için ben nasıl savaşayım canım