sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

hep öyle olur ya gelinlerini kapalı isterler gelinlerine karışırlar ama çoğunun kızlarının başı açıktır

aynen güzelim kendı kızı açık benim bir fotomdan yola çıkıp yaptığıklarımı sildiler ama kızlarının facete sortlu ftosu var acep habarı var mı yok görse tek kelime demez çunku onun kızı ama biz el kızı

insan yediremiyor işte kendine.bukadar basit birşeyden dolayı hakedilmeyecek seyler yaşatıyorlar sana ve ailene değmez.yıprandığınlakalırsın

insan yediremiyor işte kendine.bukadar basit birşeyden dolayı hakedilmeyecek seyler yaşatıyorlar sana ve ailene değmez.yıprandığınlakalırsın

çok yıprandım zaten falzasıyla asıl bugun güçlü durmalıyım o çeyizi evden çıkartırken offf

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Mübarek 3 aylar giriyor. Bolca dua edin.
Hakkınızda hayırlısı neyse, nasıl mutlu olacaksınız öyle olsun inş.

Özlemle baş etmek zordur.

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun.
Mübarek 3 aylar giriyor. Bolca dua edin.
Hakkınızda hayırlısı neyse, nasıl mutlu olacaksınız öyle olsun inş.

Özlemle baş etmek zordur.

çok dua ediyorum hep ediyorum ama içimdeki sönmüyor hergeçen gün sinirlerim bozuluyor ona olan sinirim artıyor hele ki kızgınlığım hiç bitmiyor hep iyi niyetli düşünüyorum kötüdür oda iyi değildir belki diyorum ama artık bundan da emin değilim inanın kardeşinin doğum günü gelio gitmiş dün hediye almış bu durumda bile bunları düşünebiliyorsa bir adam beni aramayıda düşünmeliydi yada beni..

Evet haklısın. Ne desem bilmiyorum.
Ne denir ki?

Aileden dolayı zor bir çocukluk geçirmiş yine aileden dolayı mutlulugu engelleniyor.Vahim durum.Canım sende toparla kendini.Ben olsam o adamı bırakmazdım.Zaten zor hayatı olmus bari bundan sonrası güzel olsun.Savasmayı kesmeyin bence

İnsan mutluluğunu kendisi seçer o mutluluğunu bir köşeye attı ve beni hiç aramadı bana tuhaf gelende bu ya zaten bu adam için ben nasıl savaşayım canım

İnsan mutluluğunu kendisi seçer o mutluluğunu bir köşeye attı ve beni hiç aramadı bana tuhaf gelende bu ya zaten bu adam için ben nasıl savaşayım canım
Bence pisman olucak daha cok üzülecek.Benim anlamadıgım cocuklugunun zor gecmesine sebep olan ailesi icin kendi kuracagı yuvaya neden yazık etti ki? Gördügünüz gibi hayatı tekrar zorlasacak.Sanki bu annelerde kendileri evlenecek anlamıyorum ki.Hayır o kadar acık insan tanıyorum ki bazı kapalı insanlardan daha namuslu olan.Bu kadın resmen kocaman adamın hayatını zindana cevirmek icin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…