sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

Canim erkekler Cabuk atlatiyor geziyorlar günlük hayatlarini takip ediyorlar falan bitti gitti ,bayanlarda günlerce evden cikmiyor üzülüyor depresyona giriyor ,aklindan zorunmu var senin sende islerine bak ,hediye falan almaya gitmis sende sinemaya git gez , evde ne diye oturup moralini bozuyorsun yada bir iki arkadasinla bulusun gidip kahve icin :)

Sözü atmis atsin demek böylesi senin icin daha iyi ,ne üzülüp duruyorsun.

YA ALICAK TABIKI HEDİYE BENDE KOUTUYUM AMA KUAFRE GİDİYORUM saçımı kestryrm vs ama bacısının bunu benim gözümün içine soka soka paylaşması çok çirkin kadının kadına zararı işte..

canım şimdi üzülüyorsun ama belki hayırlı olan budur.
sözlününkü klasik anneye aşırı ve sağlıksızca bağımlı türk erkeği
kendisi çocukluğunda sevgi nedir görmemiş ama hala ailesinin ağzına bakıyor
evlenecek olan benim anne diyememiş annesine karşı seni savunamamış
eğer bir lafıyla bitirirdi annesinin hastalığını ayılıp bayılmalarını
kızın bir suçu yok ben ona güveniyorum diyememiş

birde ben kendi babamdan bile görüyorum yaşlandıkça erkekler kendi babalarına daha çok benziyor böyle karısına hiç önem vermemiş bir adamın oğlu oda

ve ne yazık ki canım benim anne bunu görmüyor anne görmediği gibi kardeşlerde görmüyor adam zaten hayatı boyunca mutsuz bir aile içinde büyümüş ben eve giderim ailemle gülerim sohbet ederim vs ama bunlar öyle değil kahvaltı ayrı yemek ayrı muhabbet sıfır haftasonu gelır evde oturur maç varsa maça bakar hovardalık hiç yok zorla dışarı çıkar birazda kendı hatası seçtiği hayatı yaşıyor pişmanlık olsa bak kaç gün oldu evet yeni ama bana bir özür borcu var canım aramalıydı sormalıydı..düşmanmıyız severek ayrılmışız varmı ötesi

arkmda çok durdu savundu ama öyle bir kadınla artık mücadele edemedi..

arkmda çok durdu savundu ama öyle bir kadınla artık mücadele edemedi..
anladım canım ama her şey onun çabasına kalmış bundan sonra da
o tür bir kadının alt katına yerleşmek bile bile mutsuzluğa imza atmak
eğer barışırsanız dahi o eve yerleşmemeyi ön şart olarak koyun

zaten orda oturulmayacktı oyle karar almıştık kndısi istemıyrdu zaten anneci bi insan orda oturmak ister o istemezdi asla ama artık düzelmez..

tek başına savaşılmıyor ki be canım nereye kadar savaşayım adam karşıma öçıkmıyor gel savaşalım demiyor ne yapayım ben ne yapabilirim..

vallahi canım benim adam keşke bunun farkında olsa keşke bi olsa... kapamtmış kendisini bir dünyanın içine orda yaşıyor kendi halinde..

tek başına savaşılmıyor ki be canım nereye kadar savaşayım adam karşıma öçıkmıyor gel savaşalım demiyor ne yapayım ben ne yapabilirim..
bu adam için savaşma zaten sonuç her zaman hüsran olur. adam gibi adam çıkar umarım bir gün karına. bunun gibi adamcık değil

bu adam için savaşma zaten sonuç her zaman hüsran olur. adam gibi adam çıkar umarım bir gün karına. bunun gibi adamcık değil

amin ne diyim ki ama şu sevmek denen lanet şeyden kurtulabilsem hala bir umut bekliyorum neden bende bilmiyorum..

Mutsuz bir gecmisten,mutlu bir gelecek cikmaz.Mutsuz bir aileden mutlu bir,cocuk cikmaz.Hergun bayilan ,seni istwmeyen ,iki yil evlenmek icin savastigin bir kaynana.
Bir yil sonra sen bayilmaya baslardin sinirden.Uzulme verilmis sadakan varmis,olmamis.
Mutluluktan guldugun gunlerde bunlari hatilamazsin

amin ne diyim ki ama şu sevmek denen lanet şeyden kurtulabilsem hala bir umut bekliyorum neden bende bilmiyorum..

umudunuzu bitirmezseniz kabullenemezsiniz. bittiğine kendinizi inandırın. bitti mücadele etmedi (edemedi değil), artık dönüş yok, ben önüme bakmalıyım, hayatıma devam etmeliyim.
şimdi toparlasanız bile sizin çabanızla olacak ve evliliğiniz boyunca mücadele edeceksiniz.
net olun bitti bitirdik geçecek.

beni istemneme olmadı hiç sevmeme falanda yoktu aşırı takıntılı hasta bir kadın ama ailesi bunun farkında fakat kabyllenmıyorlar şu içimden bir atabilsem hatırlamasam herşey güzel olucakta olmuyor

net olamıyorum işte hala hep bir umut birgün çıkıp gelirse napcam diyorum sonra keşke gelse diyorum mantık devre dışı bende

şimdi haber aldım bugün işe başlamış kilo vermiş ve suratsız bir şekildeymiş ve mutsuz yüzü asık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…