çok dua ediyorum hep ediyorum ama içimdeki sönmüyor hergeçen gün sinirlerim bozuluyor ona olan sinirim artıyor hele ki kızgınlığım hiç bitmiyor hep iyi niyetli düşünüyorum kötüdür oda iyi değildir belki diyorum ama artık bundan da emin değilim inanın kardeşinin doğum günü gelio gitmiş dün hediye almış bu durumda bile bunları düşünebiliyorsa bir adam beni aramayıda düşünmeliydi yada beni..
Canim erkekler Cabuk atlatiyor geziyorlar günlük hayatlarini takip ediyorlar falan bitti gitti ,bayanlarda günlerce evden cikmiyor üzülüyor depresyona giriyor ,aklindan zorunmu var senin sende islerine bak ,hediye falan almaya gitmis sende sinemaya git gez , evde ne diye oturup moralini bozuyorsun yada bir iki arkadasinla bulusun gidip kahve icin :)
Sözü atmis atsin demek böylesi senin icin daha iyi ,ne üzülüp duruyorsun.
canım şimdi üzülüyorsun ama belki hayırlı olan budur.2 aydır sözlüydüm ne kavga ederdin nede bir kırgınlık yaşardık sözlüm içine kapanık bir adam aileden dolayı zor bir çocukluk yaşamış zor bir hayat geçirmiş kimseyle konuşmaz paylaşmaz hiçbirşeyini taki bana kadar hayatında hiç sevmemiş sevgi nedir görmemiş onun için çok mücadele ettim oda benim için sözümüz oldu birsüre sonra annesine benim halamın facebookunda elimde rakı kadehli fotom gösterilmiş ben alkol almam sigara dahi içmem 5 yıl önceki poz için verilmiş bir fotograf annesi bayılmaya başladı hasta oldu bir foto yuzunden çünkü hep kapalı bir gelin istedi oğlu beni sevdi kapalı birini istese gider kapalı birini bulurdu ki başından bana denilseydi ben zaten kapanırdım sıcak baktığım bişey ama bir fotoğraf bizi mahvetti 2 ay mücadele ettik sözlümde bende annesine defalrca srdu sorun etceksen bitsin bu iş diye kadın srun yok dedi ve taki geçen salıya kadar nişan için salonu tuttuk sözlümün psikolojısı bitik tedavi grcem dedi ailesi bilmez tabi annesinin alt katında oturcktık ev yapılıyordu gecen hafta sözlüm burda oturmayalım daha mutlu oluruz ben evimizi geçindiririm dedi bende sen nereye ben oraya dedim geçen hafta salı gunu kolumda dövmem var dövmeyi çıkarcaktık sabah konuştuk aramız gayet iyi şirketteki arkadaşlarına nişan tarihimiz söylemiş haber vermiş bana internetten ayakkabı resmi attı almak istedi aldırtmadım nişanda masraf olucak diye ssinema muhabbeti yptık gidelim diye ve akşam oldu bir anda sözlüm geldi ben artık bittim tükendim kadın inanmıyor savaşıyorum hergün hastanede hergün hasta bittim ben bu iş iyiye gitmiyor dedi ve bitti ben o gece rhatszlandım aynı gecede babası hastaneye kaldırılmış üzü,ntüden ve hala hasta ve foto vs haberi yok hiçbişeyden..işin özü birbirimizi bu kadar severken yenildik ailelerimize ve ben bitiğim tükendim yemek yemiyorum sanki yaşamıyorum ölmeyi istiyorum tek çarem... rabbime dua ediyorum
Bence pisman olucak daha cok üzülecek.Benim anlamadıgım cocuklugunun zor gecmesine sebep olan ailesi icin kendi kuracagı yuvaya neden yazık etti ki? Gördügünüz gibi hayatı tekrar zorlasacak.Sanki bu annelerde kendileri evlenecek anlamıyorum ki.Hayır o kadar acık insan tanıyorum ki bazı kapalı insanlardan daha namuslu olan.Bu kadın resmen kocaman adamın hayatını zindana cevirmek icin var.
canım şimdi üzülüyorsun ama belki hayırlı olan budur.
sözlününkü klasik anneye aşırı ve sağlıksızca bağımlı türk erkeği
kendisi çocukluğunda sevgi nedir görmemiş ama hala ailesinin ağzına bakıyor
evlenecek olan benim anne diyememiş annesine karşı seni savunamamış
eğer bir lafıyla bitirirdi annesinin hastalığını ayılıp bayılmalarını
kızın bir suçu yok ben ona güveniyorum diyememiş
birde ben kendi babamdan bile görüyorum yaşlandıkça erkekler kendi babalarına daha çok benziyor böyle karısına hiç önem vermemiş bir adamın oğlu oda
anladım canım ama her şey onun çabasına kalmış bundan sonra daarkmda çok durdu savundu ama öyle bir kadınla artık mücadele edemedi..
anladım canım ama her şey onun çabasına kalmış bundan sonra da
o tür bir kadının alt katına yerleşmek bile bile mutsuzluğa imza atmak
eğer barışırsanız dahi o eve yerleşmemeyi ön şart olarak koyun
Evet haklısın. Ne desem bilmiyorum.
Ne denir ki?
Aileden dolayı zor bir çocukluk geçirmiş yine aileden dolayı mutlulugu engelleniyor.Vahim durum.Canım sende toparla kendini.Ben olsam o adamı bırakmazdım.Zaten zor hayatı olmus bari bundan sonrası güzel olsun.Savasmayı kesmeyin bence
Bence pisman olucak daha cok üzülecek.Benim anlamadıgım cocuklugunun zor gecmesine sebep olan ailesi icin kendi kuracagı yuvaya neden yazık etti ki? Gördügünüz gibi hayatı tekrar zorlasacak.Sanki bu annelerde kendileri evlenecek anlamıyorum ki.Hayır o kadar acık insan tanıyorum ki bazı kapalı insanlardan daha namuslu olan.Bu kadın resmen kocaman adamın hayatını zindana cevirmek icin var.
bu adam için savaşma zaten sonuç her zaman hüsran olur. adam gibi adam çıkar umarım bir gün karına. bunun gibi adamcık değiltek başına savaşılmıyor ki be canım nereye kadar savaşayım adam karşıma öçıkmıyor gel savaşalım demiyor ne yapayım ben ne yapabilirim..
bu adam için savaşma zaten sonuç her zaman hüsran olur. adam gibi adam çıkar umarım bir gün karına. bunun gibi adamcık değil
şunları silsene sen faceinden. tutma.YA ALICAK TABIKI HEDİYE BENDE KOUTUYUM AMA KUAFRE GİDİYORUM saçımı kestryrm vs ama bacısının bunu benim gözümün içine soka soka paylaşması çok çirkin kadının kadına zararı işte..
amin ne diyim ki ama şu sevmek denen lanet şeyden kurtulabilsem hala bir umut bekliyorum neden bende bilmiyorum..
Mutsuz bir gecmisten,mutlu bir gelecek cikmaz.Mutsuz bir aileden mutlu bir,cocuk cikmaz.Hergun bayilan ,seni istwmeyen ,iki yil evlenmek icin savastigin bir kaynana.
Bir yil sonra sen bayilmaya baslardin sinirden.Uzulme verilmis sadakan varmis,olmamis.
Mutluluktan guldugun gunlerde bunlari hatilamazsin
şunları silsene sen faceinden. tutma.
umudunuzu bitirmezseniz kabullenemezsiniz. bittiğine kendinizi inandırın. bitti mücadele etmedi (edemedi değil), artık dönüş yok, ben önüme bakmalıyım, hayatıma devam etmeliyim.
şimdi toparlasanız bile sizin çabanızla olacak ve evliliğiniz boyunca mücadele edeceksiniz.
net olun bitti bitirdik geçecek.
ben bile bişey diyemiyorum ki canım ne diyim