Biliyorum çok zordur. Fakat Rabbim'den her işin de hayırlısını dile canım.
Sözlün ailesini sevmiyormuş, kurtulmak istiyormuş
Tek dayanağı senmişsin, sevgi görmemiş vs vs onlara hiç takılma neden mi hepsi kocaman bir yalan
Asıl öyle adamlar içten içe ailem beni kabul etsin beni kabullensin diye uğraşır sen sorsan yoo olur mu nefret ediyorum hepsinden der, ama iş öyle olmuyor.
Annesini sevmese, değer vermese fikrine alır seni ister kabul edin ister etmeyin umrumda değil der.
Ne güzel yaa,kaynanalar çocuklarından evvel ''sipariş veriyorlar''.Ağzı şöyle olsun burnu böyle olsun,öksürmesin aksırmasın yemesin içmesin..Allah'ım ya Rabbim..Bu konuda arkanızda olmayan,sizin şu anki halinizle sizi değerlendirmeyip kaybetmeyi göze alan birine siz de yolverin gitsin.Kimseye kendinizi kabullendirmeye çalışmayın.
Pısırık erkeği olsun kadını olsun hiç sevmiyorum. Köle zihniyeti var insanlarda. Anacığım sen istemiyorsan isteme keyfin bilir diyip babanın karşısına dikilmesi gerekirdi. Ben kadın halimle hayatımı ilgilendiren ciddi konularda gösterdim bu duruşu.
İnsanların çoğu bağımlı, ağızlarında emzikle yaşıyorlar hala. Hayata geliş amacını araştırıp, kendin yolunu çizmek yerine düştükleri ağacın dibindeki topraklara kök salıyorlar. O ağacın gölgesinden faydalanmaya, yağmurdan korumasına bağımlılılar işte . Ailesi tarafından pışpışlanan, çok üzerine düşülen çocuklar görünce acıyorum o çocuklara. Gelecekte nasıl birer bağımlı olduklarını görebiliyorum. Anayı, babayı, akrabayı sevmek saygı göstermek farklıdır, hayatına tamamen müdahil etmek farklı. Ne anlamı var ki o zaman evlenmenin, çocuk yapmanın, hatta okumanın. Amaç ne yani sürekli ana kütle tarafından yönlendirileceksen ve onların isteği olacaksa. İnsanlar kendilerine kalan ufacık küçük şeylerden kendilerine devasa dünyalar kuruyorlar. Anlamak güç..
Büyük sorunlarım olmadığı zaman dahi durup düşündüğümde, aslında ne kadar amaçsız bir döngü, ne için varım ki gibi düşüncelere kapıldığım oluyor. Hatta geniş düşünüp, evrenin büyüklüğü içerisinde o kadar küçülüyorum ki. Bunu sürekli düşünsem aklımı yitiririm diyorum. Ama herkesin bir amacı olduğunu, yaşamda bir yerinin olduğunu biliyorum. Yaşamdaki dengeler için varız her birimiz. Bu denge içerisinde farklı yöntemlere başvurduğumuz gibi, genel geçer ortak davranışlara da sahibiz. İnsanlığın temel amacı mutlu olmaktır bence. Tabi mutlu oldukça elindekiyle yetinmeme ve daha fazlasını isteme ise insanlığın ortak sorunu, bu ayrı bir konu. Ancak şu bir gerçek, benim amacım geride önemli bir şey bırakmak, insanlığa faydalı olmak, iyi bir insan olmak, annemi babamı rahat ettirmek vs vs hangisi olursa olsun sonuçta verdiği his mutluluk. Mazosist biri acı çekerken mutlu olur, sadist biri acı verirken. Yöntem farklı ama doğrultu aynıÇok güzel özetledin eline sağlık.. ama psikolojık bir yıkım içindeyim malesef duygularım sürekli değişkenlik gösteriyor eskiden kahkalar atarak gülen ben şimdi yalandan sırıtıyorum hatta gülemiyorum bile yani insanların şu hayatta bir amacı vardır elbette benim şu an ne bir amacım var nede hedefim duygusal boşluktur belki yada onun boşluğu bunuda bilmiyorum zaman göstericek ama tek bildiğim bir şey var sevdiğinde göz görmez gönül görmez hatayı görmez yanlışı görmez görüpte kabul etmez konduramaz...aslında büyük hatadayız ama bilinmez
Seviyirsaniz umursamayin gidip evlenin sevgilinizle aranizda takmayin kv falan
Yok dimi arayan soran hala..? Halan naptı konuştumu onunla.. bişey diyormu..?
Büyük sorunlarım olmadığı zaman dahi durup düşündüğümde, aslında ne kadar amaçsız bir döngü, ne için varım ki gibi düşüncelere kapıldığım oluyor. Hatta geniş düşünüp, evrenin büyüklüğü içerisinde o kadar küçülüyorum ki. Bunu sürekli düşünsem aklımı yitiririm diyorum. Ama herkesin bir amacı olduğunu, yaşamda bir yerinin olduğunu biliyorum. Yaşamdaki dengeler için varız her birimiz. Bu denge içerisinde farklı yöntemlere başvurduğumuz gibi, genel geçer ortak davranışlara da sahibiz. İnsanlığın temel amacı mutlu olmaktır bence. Tabi mutlu oldukça elindekiyle yetinmeme ve daha fazlasını isteme ise insanlığın ortak sorunu, bu ayrı bir konu. Ancak şu bir gerçek, benim amacım geride önemli bir şey bırakmak, insanlığa faydalı olmak, iyi bir insan olmak, annemi babamı rahat ettirmek vs vs hangisi olursa olsun sonuçta verdiği his mutluluk. Mazosist biri acı çekerken mutlu olur, sadist biri acı verirken. Yöntem farklı ama doğrultu aynıSen de kendi mutluluğun için ne gerekiyorsa onu yapmalısın.
Cokta arayip sormamak lazim canim adam gibi konusacaksa arar kendi egriyi dogruyu soyler biguzel.. Tabi eger adamsa.. Simdi halan israrla felan aramasin sende hiiic arama sakin kendini bisey sanmasin meymenetsiz.. Yine soyluyorum canim bu adamdan kardan adam dahi olmaz ileriyi dusun mutlu olamazsin bu kisiyle sen.. Bana kalirsa bekleme aramasini bitir herseyi yuzugu gonder ona ait biseyde birakma.. Adam dedigin bi isi boyle yarim birakip butun topu sana atipda ortadan kaybolup cekip gitmez saklanmaz.. Cikar karsina erkek gibi boyleyken boyle der isi saglama kavusturur.. Pisirigin teki belli insanin evliligi burnundan gelir bunun gibi adamlar ve anneleri oldugu surece..bugün işe başlamış canım benim kimseyle konuşmuyormuş suratsızmış ve keyifsiz arkdşım onla aynı bölümde çalışıyor ajan çokhalam henüz konuşmadı canım işe başlamsını bekledik şirkettekilere solıcekmı napcak ne adım atcak bu hafta sonuna dgru konuşcak gibi
Canım hep bi beklenti içindesin ben dahil burdaki herkes sana diyoki neyi bekliyosun daha..? Adam değil bu belli.. Onun için bu işler bukadar basit işte.. Sende gör artık canım beklenti içinde olma yoksa daha çok yıpranırsın.. İzin verme seni yıpratmalarına.. O seni face'den mi silmiş sende onu HAYATINDAN SİL bu kadar..ADAM KENDİ FACEINI YENİDEN AÇMIŞ FOTOSUNUDA DEĞİŞMİŞ BENİ SİLMİŞ FACETEN BU KADAR RAHAT BEN BURDA SİNİR KRİZİ GEÇİRİYORUM YAZIKLAR OLSUN NE DİYİM ZOR TUTUYORUM KENDİMİ ONA BİŞEY YAZMAMAK İÇİN ÇOK ZOR ALLAHIM YARABBİM YARDIM ET YA
Canım hep bi beklenti içindesin ben dahil burdaki herkes sana diyoki neyi bekliyosun daha..? Adam değil bu belli.. Onun için bu işler bukadar basit işte.. Sende gör artık canım beklenti içinde olma yoksa daha çok yıpranırsın.. İzin verme seni yıpratmalarına.. O seni face'den mi silmiş sende onu HAYATINDAN SİL bu kadar..
Beddua etme canım ben de cok ettim ama en doğrusu Allaha havale etmek..gönlünü ferah ve temiz tutmaya çalış..kul hakkını iki cihanda ödeyemez kimse..her sey gönlünce olsun