Söz Kesimi Sözü nişanlayip da mı saklasak nişanlamasak da mı sözlesek

Valla 30 kişiye yakın vardır. Masaları birleştir insanları doyur, ayır tekrar masanı süsle, gidecekleri uğurla, kalanları bir şekilde idare ettim. Kalacak olanlarda yarısı bizde yarısı anneannemde kaldı. Ama dışarda olsa bence daha iyi. Ayrıca artık istemeyi bile dışarda yapan insanlar var.

Benim söz, nişan bir arada evde oldu. Evimiz de bayanlar bizde, erkekler komşudaydı. Bayanlar evde, güldü, oynadı, yemek yendi. O şekilde uygun gördük eşimle gayet de güzel oldu. Eğer yine de rahat olsun isterseniz bir kafe de yine eve çağıracağınız kişileri çağırıp yaptırabilirsiniz bence.. Hayırlı olsun

Ya bizim akrabalar vs hep oynamayi seven tipler mutlaka oynama olur çay pasta ile kalmaz
Oynasınlar sizde iki oynar oturursun hem belki hoşunuza gider devam edersiniz ki her koşulda küçük evde olmasından iyidir kuzenimin terden saçı başı bile bozuldu bütün resimlerde hortlak gibi çıkmış keşke tutsaydı biyer diyor şimdi haa bide şu var illaki ikramlık vereceksiniz ve ev mahvolacak

Kuzum ablamın nişanı sözünü evde yaptık
Eski evimizdi çok küçüktü iki oda bir salondu
Salon gılllicikti
Babamın sülalesi yeter zaten sağolsunlar
Erkek tarafı desen aynı
Doluştuk bir salona iç içe dizdize
Çok eğlenmiştik çok güzel geçmişti
Ne uzattım be sorun olmuyor kesinlikle takma kafana

Apartmanin toplanti salonu ya da siginak falan yok mu? Arkadaslarim oyle yapmisti. Ya da cuzi bi fiyata cafe tarzi bi yerde kapatilabilir

Çok sıkış sıkış olmadı mı kii

Apartmanin toplanti salonu ya da siginak falan yok mu? Arkadaslarim oyle yapmisti. Ya da cuzi bi fiyata cafe tarzi bi yerde kapatilabilir

Ya aslında bir yer tabi ki bulunur ama dışarıda olunca oynamayı olacaktır mutlaka o boyuta girmek istemiyorum hiç

Ay ben kazık gibiyim ya hiç oynayamiyorum

Diyorum ya 10 kişi aldığı haliyle sıkış sıkış olacak diye.
Siz kaç kişi çağırmıştınız
Biz 80 kisiydik ama esimin ailesi ve bizim büyükler koltukta oturdular. Benim kuzenler teyzeler herkes ya ayaktaydi yada balkonda. Isteme olduktan sonra masa hazirlamistim orda yuzukler takildi, taki oldu sonra pasta yemek falan dagildi herkes. Nisan gibi oldu. Ama bende oynamayi sevmedigim icin calgisiz yaptik.
Akrabanin evi olabilir. Sen masani hazirla hediyelikleri hazirla gerisini düşünme oluyor bir türlü

Oldu ama İnan kimse umursamıyor
Milletçe alışkınız buna böyle günlrrde
Hiç kafana takma ev de çok daha güzel oluyor
Sakın stres yapma

Şimdi konuscam sevgilimle ona da uygun gelira akraba evi ya da bizim evde yaparız ya içim rahatladı şu an

Ooo baya kalabalikmissiniz. Masa, hediyelik onlar hiç sorun değil kafamda belirledim çoğunu zaten. Cokk teşekkür ederim

Erkek arkadaşınız neden kalabalık olsun istiyor? Siz hevesli olmadıktan sonra ona ne oluyor? Şu kadınların işine karışan erkekler hayattan soğutur adamı. Altı üstü bir yüzük takılacak evde. Kına-düğün zamanı fazlasıyla kalabalıkla uğraşacaksınız zaten. O kadar gereksiz ki...

Ya aslında bir yer tabi ki bulunur ama dışarıda olunca oynamayı olacaktır mutlaka o boyuta girmek istemiyorum hiç
Eviniz çok mu küçük 2+1 evde 30 kişiden fazla kişi vardı nişanlanan tanıdıklarım,yemek vs için sofraya gerek yok herkes kendi tabağına alır yer,kapı komşunuzla falan aranız nasıl böyle durumlarda komşularda yardımcı oluyor.

İlle de kalabalık olsun demedi aslında ama çok hevesli o o hevesli olunca bende yok olmaz diyemedim tabi. Bana kalırsa düğün bile çok gereksiz

Bizim binada karşı komşusu kapısını acmıştı.. Bide ortaya halı sermişlerdi gecmesi kolay olsun diye..

Şimdi şöyle tarif edeyim. Salonda iki adet karşılıklı 3lu koltuk var iki koltuk arası 50 cm filan vardır. Dar bı mesafe var yani. Masa vs mutfakta. Mutfakta çok büyük değil. Bı yatak odası bir de bizim oda var. Eğer evde olursa bence ben bizim odadaki eşyaları odadan küçük bir oda daha var ama küçük olduğu için kullanım dışı diyebilirim oraya koyayım. Odanın birisi tamamen boşalır. Odada sadece bir 2li koltuk ve masa kalacak şekilde hazirlarsam daha geniş durur daha fazla kişi alir diye düşündüm

Bazi kucuk cafeler kiralaniyor.
Nisan soz icin fazla da almiyorlar.
Oyle de yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…