- 17 Ekim 2018
- 145
- 164
- 18
- 27
Valla 30 kişiye yakın vardır. Masaları birleştir insanları doyur, ayır tekrar masanı süsle, gidecekleri uğurla, kalanları bir şekilde idare ettim. Kalacak olanlarda yarısı bizde yarısı anneannemde kaldı. Ama dışarda olsa bence daha iyi. Ayrıca artık istemeyi bile dışarda yapan insanlar var.Selam kızlar,
Görmemişin bı nişanı olmuş tutmuş kurdelesini koparmış demelik bı konuyu açıyorum.
Şimdi kısmetse birkaç aya sözüm olacak. Evimiz küçük. Dar bı salonumuz var. Diğer odalar da aynı şekilde. Durum böyle olunca söze istediğimiz herkes gelemeyecek. Normalde nişan söz bir arada olsun bitsin modundayim ama erkek arkadaşım kalabalık olsun vs istiyor. Böyle olunca gerek yok diyip atamıyorum. Şimdi dışarida nisan yapinca oyunlu vs olması gerekecek. Oynamayı hiç hiç hiç bilmiyorum. Üstelik insanları hem nişana hem düğüne çağırmak garip geliyor. Gereksiz bir masraf gibi geliyor nişan her anlamda. küçük evde nişan söz bir arada yapan var mı nasıl üstesinden geldiniz? Ya bir de erkek arkadaşımın yanlış anlamayacagina eminim ama ailesi acaba masraftan kaciyormusum gibi anlar mı? (Nişan için harcayacagim parayi sonuçta yine ev eşyaları için kullanacağım)
Oynasınlar sizde iki oynar oturursun hem belki hoşunuza gider devam edersiniz ki her koşulda küçük evde olmasından iyidir kuzenimin terden saçı başı bile bozuldu bütün resimlerde hortlak gibi çıkmış keşke tutsaydı biyer diyor şimdi haa bide şu var illaki ikramlık vereceksiniz ve ev mahvolacakYa bizim akrabalar vs hep oynamayi seven tipler mutlaka oynama olur çay pasta ile kalmaz
Kuzum ablamın nişanı sözünü evde yaptık
Eski evimizdi çok küçüktü iki oda bir salondu
Salon gılllicikti
Babamın sülalesi yeter zaten sağolsunlar
Erkek tarafı desen aynı
Doluştuk bir salona iç içe dizdize
Çok eğlenmiştik çok güzel geçmişti
Ne uzattım besorun olmuyor kesinlikle takma kafana
Apartmanin toplanti salonu ya da siginak falan yok mu? Arkadaslarim oyle yapmisti. Ya da cuzi bi fiyata cafe tarzi bi yerde kapatilabilir
Oldu ama İnan kimse umursamıyorÇok sıkış sıkış olmadı mı kii
Oynasınlar sizde iki oynar oturursun hem belki hoşunuza gider devam edersiniz ki her koşulda küçük evde olmasından iyidir kuzenimin terden saçı başı bile bozuldu bütün resimlerde hortlak gibi çıkmış keşke tutsaydı biyer diyor şimdi haa bide şu var illaki ikramlık vereceksiniz ve ev mahvolacak
Biz 80 kisiydik ama esimin ailesi ve bizim büyükler koltukta oturdular. Benim kuzenler teyzeler herkes ya ayaktaydi yada balkonda. Isteme olduktan sonra masa hazirlamistim orda yuzukler takildi, taki oldu sonra pasta yemek falan dagildi herkes. Nisan gibi oldu. Ama bende oynamayi sevmedigim icin calgisiz yaptik.Diyorum ya 10 kişi aldığı haliyle sıkış sıkış olacak diye.
Siz kaç kişi çağırmıştınız
Oldu ama İnan kimse umursamıyor
Milletçe alışkınız buna böyle günlrrde
Hiç kafana takma ev de çok daha güzel oluyor
Sakın stres yapma
Biz 80 kisiydik ama esimin ailesi ve bizim büyükler koltukta oturdular. Benim kuzenler teyzeler herkes ya ayaktaydi yada balkonda. Isteme olduktan sonra masa hazirlamistim orda yuzukler takildi, taki oldu sonra pasta yemek falan dagildi herkes. Nisan gibi oldu. Ama bende oynamayi sevmedigim icin calgisiz yaptik.
Akrabanin evi olabilir. Sen masani hazirla hediyelikleri hazirla gerisini düşünme oluyor bir türlü
Erkek arkadaşınız neden kalabalık olsun istiyor? Siz hevesli olmadıktan sonra ona ne oluyor? Şu kadınların işine karışan erkekler hayattan soğutur adamı. Altı üstü bir yüzük takılacak evde. Kına-düğün zamanı fazlasıyla kalabalıkla uğraşacaksınız zaten. O kadar gereksiz ki...Selam kızlar,
Görmemişin bı nişanı olmuş tutmuş kurdelesini koparmış demelik bı konuyu açıyorum.
Şimdi kısmetse birkaç aya sözüm olacak. Evimiz küçük. Dar bı salonumuz var. Diğer odalar da aynı şekilde. Durum böyle olunca söze istediğimiz herkes gelemeyecek. Normalde nişan söz bir arada olsun bitsin modundayim ama erkek arkadaşım kalabalık olsun vs istiyor. Böyle olunca gerek yok diyip atamıyorum. Şimdi dışarida nisan yapinca oyunlu vs olması gerekecek. Oynamayı hiç hiç hiç bilmiyorum. Üstelik insanları hem nişana hem düğüne çağırmak garip geliyor. Gereksiz bir masraf gibi geliyor nişan her anlamda. küçük evde nişan söz bir arada yapan var mı nasıl üstesinden geldiniz? Ya bir de erkek arkadaşımın yanlış anlamayacagina eminim ama ailesi acaba masraftan kaciyormusum gibi anlar mı? (Nişan için harcayacagim parayi sonuçta yine ev eşyaları için kullanacağım)
Eviniz çok mu küçük 2+1 evde 30 kişiden fazla kişi vardı nişanlanan tanıdıklarım,yemek vs için sofraya gerek yok herkes kendi tabağına alır yer,kapı komşunuzla falan aranız nasıl böyle durumlarda komşularda yardımcı oluyor.Ya aslında bir yer tabi ki bulunur ama dışarıda olunca oynamayı olacaktır mutlaka o boyuta girmek istemiyorum hiç
Erkek arkadaşınız neden kalabalık olsun istiyor? Siz hevesli olmadıktan sonra ona ne oluyor? Şu kadınların işine karışan erkekler hayattan soğutur adamı. Altı üstü bir yüzük takılacak evde. Kına-düğün zamanı fazlasıyla kalabalıkla uğraşacaksınız zaten. O kadar gereksiz ki...
Canım benim herkes yapıyor böyleŞimdi konuscam sevgilimle ona da uygun gelira akraba evi ya da bizim evde yaparız ya içim rahatladı şu an
Eviniz çok mu küçük 2+1 evde 30 kişiden fazla kişi vardı nişanlanan tanıdıklarım,yemek vs için sofraya gerek yok herkes kendi tabağına alır yer,kapı komşunuzla falan aranız nasıl böyle durumlarda komşularda yardımcı oluyor.
Ahah bina tekliBizim binada karşı komşusu kapısını acmıştı.. Bide ortaya halı sermişlerdi gecmesi kolay olsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?