Ya ama ben bunu uzak akrabaların düğünlerinde giyerim hepBencede uygun değil bi gömlek pantolon yeter sözlünün akrabası neticede birinci derece yakının olsa neysede
Ben hep düğünlerde böyle giyinirim, çok da şık olmuşsun, manken gibisin maşallah derler. Yani bilemedim daha şık nasıl olunurBence uygun değil. Güzel de değil düğün için. Daha şık birşeyler olabilir.
Ölüz gibi bakacak tipler değil eminim. Genelde açıktırlar sorun etmezler ama hani büyün ailenin toplandığı yer ve beni ilk defa görücekler ya o yüzden daha uçuş uçuş çiçekli giy diyenler oldu benim çevremdesözlünün ailesi akrabaları nasıl?
yerine göre giyinmek lazım..
bu kıyafete karıştrmak mevzusu yada onlar için değişmek değil.. öküz gibi bakacak tiplerse zaten sende rahatsız olursun..
o yüzden sözlünden bilgi al bence..
Ölüz gibi bakacak tipler değil eminim. Genelde açıktırlar sorun etmezler ama hani büyün ailenin toplandığı yer ve beni ilk defa görücekler ya o yüzden daha uçuş uçuş çiçekli giy diyenler oldu benim çevremde
Bu kıyafetin tek parça halini bulsam nasıl olur sizce? şu tarz bir şey?Elbise guzel ama bence dugune uygun degil.
Hem gobek hem bacak hem kol acik hos durmaz gibi.
Tek dekolte daha şık durur.
Bu kıyafetin tek parça halini bulsam nasıl olur sizce? şu tarz bir şey?
Elbise derken abiye tarzı bir şeyi mi kastettiniz? Yere kadar uzun sevmiyorum ben ya uzak akraba için çok ağır gibi. Diz altı dar eteklerden giyeyim dedim o da çok seksi duruyor utandımBen düğünlerde hep bu kadar kısa giyinenleri anlayamıyorum. Ne bileyim elbise insanı alımlı gösteriyor, onun yerine yere kadar uzun sırt dekoltesi olan bir şey giyilmesi çok daha şık duruyor.
Bi de güzel değil, beğenmedim.
Bu attıklarınız da abiye tarzı. Daha önce de önermiştim tekrar şu modeli önereyim.Elbise derken abiye tarzı bir şeyi mi kastettiniz? Yere kadar uzun sevmiyorum ben ya uzak akraba için çok ağır gibi. Diz altı dar eteklerden giyeyim dedim o da çok seksi duruyor utandımböyle kısa hem yaşıma da uygun gibi geliyor ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?