Sözlünün ailesiyle düğün için uygun değil mi?

yoo öyle bir amacım yok kesinlikle sadece elimde bir tek bu tarz bir şey var zaten düğünlere de hep bununla giderim. illa demiyorum yani bu olacal diye
koton'da bunu buldum bu nasıl sizce?

yoo öyle bir amacım yok kesinlikle sadece elimde bir tek bu tarz bir şey var zaten düğünlere de hep bununla giderim. illa demiyorum yani bu olacal diye
koton'da bunu buldum bu nasıl sizce?

düğün nasıl bir mekan da olacak?
havuzbaşı bir kır düğünü havasında ise ve sana yakışmışsa olabilir elbette bu kıyafette..

bana kalırsa sıfır kollu belki çok az sırt dekoltesi olan açık tonlarda bir elbise risksiz düğün kıyafetidir.
daha önce gördüğünüz insanlar değil çünkü, yabancı olduğunuz bir yerin düğünü olacağı için de sade ve şık olmayı tercih edebilirsiniz.

Elbise güzel ama bana da pek düğünlük gelmedi daha çok sevgilimle beraber şık bir restoranda yemek yiyeceksem ya da nezih bir bara (hoppidi hoppidi eğlenmelik olanlar değil) bir şeyler içmeye gideceksem bunu giyerim. Ama düğün için fazla dekolteli kalır. Tarzınız buysa böyle giyinin yine ama hem kol hem bacak hem göbek dekoltesi çiğ durur.

Benim önerim şu stil olanlar:

bence bunlar daha iyi dururlar gibi geldi.
D damdan ın söylediği gibi gideceğin mekana göre belirle

Eklentiler

• roman-bayan-sirt-dekolteli-cicek-isleme-detayli-kolsuz-midi-gece-elbisesi-y1711114038-31636-2...webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 5104_ironi_somon_elbise_konsept.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 5109_ironi_bebemavisi_elbise_konsept.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 5120-ss_ironi_somon_elbise.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48
mihribat korusu'nu biliyor musunuz oradaymış düğün. çoğu kişi sırt dekoltesi önermiş zaten. o tarz bir şeyler bakıyım o zaman ben teşekkürler

mihribat korusu'nu biliyor musunuz oradaymış düğün. çoğu kişi sırt dekoltesi önermiş zaten. o tarz bir şeyler bakıyım o zaman ben teşekkürler

paylaştığım maviyle ekru olan elbise tarzının çok yerinde olacağını düşünüyorum.
o modda bir elbise bakarsan tarzınla ortamı ve yeni akrabalarınla tanışma için ideal olacağını düşünüyorum.

Elalem ne der ağzıyla yaşayan biri olmasamda bende uygun bulmadımm.
Daha çok gece kulubü elbisesi tarzında
Siz bilirsiniz tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…