- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Hatırlıyorum. Bu sitede olmadığımız şey kalmadı hahaksjAy 3 dk da boşalan bi Mahmut abi bize azgınlar sizi demişti ajsdjdj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyorum. Bu sitede olmadığımız şey kalmadı hahaksjAy 3 dk da boşalan bi Mahmut abi bize azgınlar sizi demişti ajsdjdj
Böyle feminist düşüncelerle birbirinizi gazlıyorsunuz eliniz para görüncede evde sözümüz geçer sanıyorsunuz kadın milleti az para görünce değişiyor
Ne anlatıyor bu özgüvensiz asalak ya. Seninle beraber olacak kadınında seninde..Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum benim sevdiğim kadın eğer beni seviyorsa dediğimi yapacak benim istemediğim bir yerde çalışmaz yada ben çık dedim çıkıcak hem şimdi ayaklarımızın üstünde durucam diyorsunuz ama çocuk olunca kendinizde zorlanıp istemeyeceksiniz oturup eşinize güzle yemekler yapmak varken hem ben onu istediği yere gezdiririm Antep’te arkadaşım var dedin atlayalım götürüyüm hiç gocunmam giyinmesini istediğim gibi düzgün giysin erkekler muhattap olmasın her koşulda yanında olurum deniz mi istiyor muhafazakar villa tutarım havuzuna girsin milletin içinde deniz bikiniyle sokamam sonuçta dışarıda normalde kilotla çıkmıyor dimi giymeye utandığı şeyi denizde milletin ortasında neden giysin benim için mekan değişmiyor yerine göre değişmiyor
Elim para görünce de aynı değeri görüyorum Mahmut abi, her erkeği kendin gibi mi sandın?Böyle feminist düşüncelerle birbirinizi gazlıyorsunuz eliniz para görüncede evde sözümüz geçer sanıyorsunuz kadın milleti az para görünce değişiyor
Ben acik biriyim. Bana sorsan ben sana derim ki ben cok acik giyinen biri degilim derim. Cunku ben dekolte giymem, bunun nedeni kendime yakistiramadigim ve tarzim olmadigi icin giymem. Bunun yaninda gunuk haytimda askili da giyerim, sort da giyerim. Havuzda, denizde bikinimi giyerim. Yasadigin semtten cok farkli bir yere gideceksem sort giymem cunku bilirim ki orada bana bakilir ve yadirganir. Ek olarak inancli biriyim camiye gider duami da ederim. Bunu yaparken de uzun elbisemi giyer, basimi kapatirim. Hani yerine gore giyinmek deriz ya benim bundan anladigim bu. Simdi senin gozunde ben neyim? Tesetturlu birine laf edilse ona da karsi cikarim, cunku benim inandigim dinde herkes kendi kararini veririr ve herkes dogrusunun yanlisinin hesabini kendi verir. Bana laf edilmesine musade etmeyeceksem tesetturlu birine de laf edilemez bana gore.
Simdi ben sence bunlari sana neden yazdim? Hani sevgilin seni dine yonlendiriyormus, kotu bisi yapmiyormus ya? Sen inandigin dini de mi tanimiyorsun? Zorlama hangi dinde var?
Yasin dogru ise ve sen bu saydiklarimi bile bilmiyorsan biz ne desek bos. Bu kafada degilim demissin ya tam da o kafadasin.
İstediği tarzdaki kadınlar da hep evliydi ya ajahsjsj . Tüh.Yalnız cidden 30 küsür sayfa kendini aklamaya çalıştı süper azim. 1 tane bile destek bulamadı hala kendince kadınlara b.k atma derdinde.
Nasılsa onda b.k bitmez
Adamın kendiymiş zaten aKjxjdjdkc deliriyorum.Adam sapkın zihniyetli. Kim bilir bı kadınla sohbet etse ne kadar tahrik oluyorur
Adamın kendiymiş zaten aKjxjdjdkc deliriyorum.
Abiyi 1 miktar üzdükKatip biz simcik bu gun hepimiz kocamizi aldatmis mi olduk abi harama dikkat eden biriymis bence aldatmis olmuyoruz ya
İncinmissin demişlerYalnız baya incinmişsin Mahmut abi, günlerdir kadın taklidi yapıp erkeğin tebası bir kadın arayacak kadar kötü ne yaşadın Mahmut abi. Mune az beklese de derdini dinlesek Mahmut abi.
Abla hemen banlamasan gurban olduğum ben çok merak ediyorum abi tepiği nasıl yedi sevgilisinden.Sevdiğin kadınla Antep'e gidemesende Mune ile boşluğa gideceksin. Bak o da kadın hem. Hem de senin gibi eziklerin hakkından gelen tipten.
Hele kırmızı ojeyle anında dikeliyorAdam sapkın zihniyetli. Kim bilir bı kadınla sohbet etse ne kadar tahrik oluyodur. Dindar insanlar dinini güzel yaşar bu kadar kadınlara erkeklere cinsiyetlere kafa yormaz. Bu başka bı boyut