• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünün ailesiyle düğün için uygun değil mi?

bana tanımadığınız birisi için fazla abartılı geldi.
düğünse de düğün efendim illa ki parıltılı, seksi olmak zorunda değilsiniz.
bana kalırsa hemen dizinizin üstünde daha hanım hanımcık yaz modunda bir elbise daha iyi olur.
ki yeni aileyle, yeni akrabalarla tanışacağınız için her türlü ilgi odağı olacaksınız. en elit ailede de gelin şöyleymiş dedikodusuna malzeme olacaksınız bu kaçınılmaz.
bu dönemde bu kadar iddialı olmaya gerek yok ilk aşamada...
ama siz kapıdan girince gözler size dönsün istiyorsunuz muhtemelen, o yüzden gönderdiğiniz elbise tarzında tarzında giyinip gideceksiniz :KK66:

arkadaş, kardeş, kuzen düğünü haricinde de o kadar abartıya gerek olmadığını düşünüyorum.
yoo öyle bir amacım yok kesinlikle sadece elimde bir tek bu tarz bir şey var zaten düğünlere de hep bununla giderim. illa demiyorum yani bu olacal diye :D
7YAL86582OK02A-G01-large1-V01.jpg
koton'da bunu buldum bu nasıl sizce?

yoo öyle bir amacım yok kesinlikle sadece elimde bir tek bu tarz bir şey var zaten düğünlere de hep bununla giderim. illa demiyorum yani bu olacal diye :KK70:
7YAL86582OK02A-G01-large1-V01.jpg
koton'da bunu buldum bu nasıl sizce?

düğün nasıl bir mekan da olacak?
havuzbaşı bir kır düğünü havasında ise ve sana yakışmışsa olabilir elbette bu kıyafette..

bana kalırsa sıfır kollu belki çok az sırt dekoltesi olan açık tonlarda bir elbise risksiz düğün kıyafetidir.
daha önce gördüğünüz insanlar değil çünkü, yabancı olduğunuz bir yerin düğünü olacağı için de sade ve şık olmayı tercih edebilirsiniz.

Elbise güzel ama bana da pek düğünlük gelmedi daha çok sevgilimle beraber şık bir restoranda yemek yiyeceksem ya da nezih bir bara (hoppidi hoppidi eğlenmelik olanlar değil) bir şeyler içmeye gideceksem bunu giyerim. Ama düğün için fazla dekolteli kalır. Tarzınız buysa böyle giyinin yine ama hem kol hem bacak hem göbek dekoltesi çiğ durur.

Benim önerim şu stil olanlar:

14783343565842524510.webp

14893781485438099089.webp

14721760729060626940.webp

14734998469464649176.webp

bence bunlar daha iyi dururlar gibi geldi.
D damdan ın söylediği gibi gideceğin mekana göre belirle

Eklentiler

• roman-bayan-sirt-dekolteli-cicek-isleme-detayli-kolsuz-midi-gece-elbisesi-y1711114038-31636-2...webp
    roman-bayan-sirt-dekolteli-cicek-isleme-detayli-kolsuz-midi-gece-elbisesi-y1711114038-31636-2...webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 5104_ironi_somon_elbise_konsept.webp
    5104_ironi_somon_elbise_konsept.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 5109_ironi_bebemavisi_elbise_konsept.webp
    5109_ironi_bebemavisi_elbise_konsept.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
  • 5120-ss_ironi_somon_elbise.webp
    5120-ss_ironi_somon_elbise.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48
düğün nasıl bir mekan da olacak?
havuzbaşı bir kır düğünü havasında ise ve sana yakışmışsa olabilir elbette bu kıyafette..

bana kalırsa sıfır kollu belki çok az sırt dekoltesi olan açık tonlarda bir elbise risksiz düğün kıyafetidir.
daha önce gördüğünüz insanlar değil çünkü, yabancı olduğunuz bir yerin düğünü olacağı için de sade ve şık olmayı tercih edebilirsiniz.
mihribat korusu'nu biliyor musunuz oradaymış düğün. çoğu kişi sırt dekoltesi önermiş zaten. o tarz bir şeyler bakıyım o zaman ben teşekkürler:dua:

mihribat korusu'nu biliyor musunuz oradaymış düğün. çoğu kişi sırt dekoltesi önermiş zaten. o tarz bir şeyler bakıyım o zaman ben teşekkürler:dua:

paylaştığım maviyle ekru olan elbise tarzının çok yerinde olacağını düşünüyorum.
o modda bir elbise bakarsan tarzınla ortamı ve yeni akrabalarınla tanışma için ideal olacağını düşünüyorum.

Elalem ne der ağzıyla yaşayan biri olmasamda bende uygun bulmadımm.
Daha çok gece kulubü elbisesi tarzında
Siz bilirsiniz tabı

Back
X