• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünün ailesiyle düğün için uygun değil mi?

Hem etek boyu çok kısa hem göbek açık.

Ya göbek dekoltesi ya da bacak dekoltesi olmalı, ikisi birlikte olunca hoş bir görüntü olmuyor bence.

Bence uygun değil. Ortam kaldırıyorsa bilemem ama henüz çok tanımadığın bir ortama, çok yakının olmayan bir düğüne giyilecek bir kıyafet değil. Şık bir pantolon bluz, etek bluz giysen daha iyi.

Bence uygun değil. Ortam kaldırıyorsa bilemem ama henüz çok tanımadığın bir ortama, çok yakının olmayan bir düğüne giyilecek bir kıyafet değil. Şık bir pantolon bluz, etek bluz giysen daha iyi.
Benim çevrem de öyle dedi hani ilk defa gideceğin bir ortam sonuçta diye. Ama ailesi muhafazakar değil çok o yüzden sorun olmaz diye düşünmüştüm:KK17: etek bluz derken mesela bu tarz, boyda eteğin üzerine gömlek giysem nasıl olur sizce?

Merhabalar. 2 hafta sonra sözlümün ailesiyle beraber bir düğüne gideceğiz. Bu düğünde de bu attığım resmin kolsuz olanına benzer bir şey giymeyi düşünüyorum ama çevreden çok açık, ayıp olur, biraz daha uzun giymelisin, hanım hanımcık ol gibi tepkiler aldım. Bizim düğünlere giderken hep böyle giyinirim ben yani tarzım bu aslında. Daha önce hiç çiçekli bir elbise, pantolon gömlek giymedim mesela düğünlerde. Sizce bu tarz bir kıyafetle gitsem ayıp mı olur?
images
Hic begenmedim ben ya.
Hem eteginin kisa olmasi hem gobeginin acik olmasi ucuz gostermis. Tarzin acik giyinmekse tek yerden dekolteli bir kiyafet daha zarif olurdu.

Göbeği açık olan hicbisey sevmiyorum ben ya

Ben olsam siyah kolsuz diz boyunda tek parça elbise giyerdim altinada nude rugan stiletto tepeden sıkı bı balerin topuzu güzel bı göz makyajı nude dudak

Giyim tarziniza kimse karisamaz, karistirtmayin. İstediginiz gibi giyinin. Resimdeki kiyafeti ben begenemedim... Dugunune gidicegim kisiyle olan samimiyetime gore giyinirdim ben

Göbeği açık olan hicbisey sevmiyorum ben ya

Ben olsam siyah kolsuz diz boyunda tek parça elbise giyerdim altinada nude rugan stiletto tepeden sıkı bı balerin topuzu güzel bı göz makyajı nude dudak
2. Sayfada attığım mini bir elbise var sizce o tarz uygun olur mu? Saçımı at kuyruğu düşünüyorum

Ucuz çok kaba bir tabir ama ya
Ama doğru ucuz yerine avamda denebilir
Size denmiyor yanlış anlamayın elbiseye
Sonuçta sizi tanımıyoruz ve daha iyi görünmeniz için söylüyoruz

2. Sayfada attığım mini bir elbise var sizce o tarz uygun olur mu? Saçımı at kuyruğu düşünüyorum
Bak o güzelmiş evet at kuyruğu da güzel olur
J Janet Jak Esim inde önerdiği elbise güzel omuz detay volanli olan öyle sade uzun olur onun kısası olur senin 2sayfadaki siyah elbisede olur

Ama doğru ucuz yerine avamda denebilir
Size denmiyor yanlış anlamayın elbiseye
Sonuçta sizi tanımıyoruz ve daha iyi görünmeniz için söylüyoruz
Ama ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettim :( çok şık olmuşsun derdi herkes. Ucuz avam ağır bir tabir gibi geldi

Benim çevrem de öyle dedi hani ilk defa gideceğin bir ortam sonuçta diye. Ama ailesi muhafazakar değil çok o yüzden sorun olmaz diye düşünmüştüm:KK17: etek bluz derken mesela bu tarz, boyda eteğin üzerine gömlek giysem nasıl olur sizce?

Aynen doğru demişler, bence etek gömlek veya ipekli güzel bir bluz hoş olur. Veya şık ütülü açık renk pantolon üzerine yine şık çiçekli şifon tarzı bir gömlek yada bluz mesela. Yaz günü açık renkli kıyafetler pembe somon uçuk yeşil bunlar çok yakışır genç kızlara. Siyahları daha çoook giyersin yaşın uygunken cıvıl cıvıl giyin bence.

Ama ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettim :KK43: çok şık olmuşsun derdi herkes. Ucuz avam ağır bir tabir gibi geldi
Yakisiyordur taşıyorsun dur yakın kuzenin arkadasindir olur
Burda mevzu sozlun ile gideceğin bı düğün onun için basit durur

Ama ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettim :KK43: çok şık olmuşsun derdi herkes. Ucuz avam ağır bir tabir gibi geldi
Hayir tatlim elbisenin ucuzlugunun seninle ne ilgisi var.
Hangi marka bu ben ayrica mankenin durusunu da begenmedim. Elbiseyi tasiyan da onemli.

Clup ortami eglence ici guzel ,aile ici dugune giyilmez ,
Daha klasik seyler bakmalisiniz

Tarziniz neyse onu giyin , kimse icin kendinizden odun vermeyin , saygi kiyafetle olmaz davranisla olur

Back
X