- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.691
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çevrem de öyle dedi hani ilk defa gideceğin bir ortam sonuçta diye. Ama ailesi muhafazakar değil çok o yüzden sorun olmaz diye düşünmüştümBence uygun değil. Ortam kaldırıyorsa bilemem ama henüz çok tanımadığın bir ortama, çok yakının olmayan bir düğüne giyilecek bir kıyafet değil. Şık bir pantolon bluz, etek bluz giysen daha iyi.
Hic begenmedim ben ya.Merhabalar. 2 hafta sonra sözlümün ailesiyle beraber bir düğüne gideceğiz. Bu düğünde de bu attığım resmin kolsuz olanına benzer bir şey giymeyi düşünüyorum ama çevreden çok açık, ayıp olur, biraz daha uzun giymelisin, hanım hanımcık ol gibi tepkiler aldım. Bizim düğünlere giderken hep böyle giyinirim ben yani tarzım bu aslında. Daha önce hiç çiçekli bir elbise, pantolon gömlek giymedim mesela düğünlerde. Sizce bu tarz bir kıyafetle gitsem ayıp mı olur?![]()
Ucuz çok kaba bir tabir ama yaHic begenmedim ben ya.
Hem eteginin kisa olmasi hem gobeginin acik olmasi ucuz gostermis. Tarzin acik giyinmekse tek yerden dekolteli bir kiyafet daha zarif olurdu.
2. Sayfada attığım mini bir elbise var sizce o tarz uygun olur mu? Saçımı at kuyruğu düşünüyorumGöbeği açık olan hicbisey sevmiyorum ben ya
Ben olsam siyah kolsuz diz boyunda tek parça elbise giyerdim altinada nude rugan stiletto tepeden sıkı bı balerin topuzu güzel bı göz makyajı nude dudak
Ama doğru ucuz yerine avamda denebilirUcuz çok kaba bir tabir ama ya
Hemen bakıyorum2. Sayfada attığım mini bir elbise var sizce o tarz uygun olur mu? Saçımı at kuyruğu düşünüyorum
Basit diyim?Ucuz çok kaba bir tabir ama ya
Bak o güzelmiş evet at kuyruğu da güzel olur2. Sayfada attığım mini bir elbise var sizce o tarz uygun olur mu? Saçımı at kuyruğu düşünüyorum
Ama ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettimAma doğru ucuz yerine avamda denebilir
Size denmiyor yanlış anlamayın elbiseye
Sonuçta sizi tanımıyoruz ve daha iyi görünmeniz için söylüyoruz
Benim çevrem de öyle dedi hani ilk defa gideceğin bir ortam sonuçta diye. Ama ailesi muhafazakar değil çok o yüzden sorun olmaz diye düşünmüştümetek bluz derken mesela bu tarz, boyda eteğin üzerine gömlek giysem nasıl olur sizce?
Yakisiyordur taşıyorsun dur yakın kuzenin arkadasindir olurAma ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettimçok şık olmuşsun derdi herkes. Ucuz avam ağır bir tabir gibi geldi
Hayir tatlim elbisenin ucuzlugunun seninle ne ilgisi var.Ama ben daha önce de bu tarzla düğüne gittiğim için kötü hissettimçok şık olmuşsun derdi herkes. Ucuz avam ağır bir tabir gibi geldi