• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediğini giyememe sorunu

Güç bela bir defa hamile kalmıştım.acaba kısır mıyım diye.o da anca oldu.
Hanımefendi kusura bakmayın ama bu nasıl bir zihniyet? Acaba kısır mıyım diye hamile kalıyorsunuz kalınca da kürtaj oluyorsunuz. Yani pes. Sizin deney yaptığınız şey bir canlı.

Hanımefendi kusura bakmayın ama bu nasıl bir zihniyet? Acaba kısır mıyım diye hamile kalıyorsunuz kalınca da kürtaj oluyorsunuz. Yani pes. Sizin deney yaptığınız şey bir canlı.
Bana göre önemliydi ama etrafta 15, 20 kere hatta daha fazla sayıda hamile kalan kadınlar olduğunu öğrenince o kadar da değerli özel birşey olmadığına karar verdim.kürtaj olup, daha tekrar adet olmadan hamile kalan var. Madem bu kadar değerli birşey bu kadar kolay olmamalıydı bence.

Valla öyle bir yerde yaşıyorum ki, etrafım fıstık gibi kadınlarla dolu. Hayatta kıskanmam, alışkınız biz öyle bakımlı güzel kadınlara. Görünce feleğimiz şaşmıyor. Ayrıca kocamı da ne diye kıskanayım? Hiç öyle huylarım yoktur. Çok da fifi, çok da tınnn.
Neresi?

Kızlar merhaba. Ben 28 yaşında 2 senedir memur olarak görev yapan yalnız yaşayan bir kadınım.şimdiki olaya daha iyi yorum yapabilmeniz için çocukluğumdan bahsetmek istiyorum. Ortamama bir Türk ailesinde olduğu gibi bem de nuhafazkâr- dindar bir ailede doğdum. Annem ve tüm kadınlar kapalıdır ailemde. Bana ufak ufak teşvikler yaptılarsa bile aşırı bir zorlamaları olmadı başörtüsü konusunda. Olmadı ama bu durum sadece başörtüsü için geçerliydi. Yine kapalı giyinmek zorunda kalıyordum yani. En yakınımın düğünü için elbise alalım derdik. Aman onun burası açık onun şurası açıl diye diye, ev sahibi olduğum düğüne pantolon gömlekle giderdim her seferinde.
Fazla uzatmakn istemiyorum. Şimdiki sorunuma gelirsek : şu an yalnız yaşayan kimsenin karışamayacağı bir kadınım.o kadar güzel elbiseler, etekler giymek istiyorum ki.işyerinde bir arkadaş var pantolon giydiği istisnadır mesela.özgüvenine o ladar hayranım ki. Hani paspal tiplerden de değilim, içimden de geliyor ama bir türlü cesaret edemiyorum.bazılarınıza göre alt tarafı bir kıyafet giy çık olan şeyler benim çocukluk travmalarım yüzünden çok büyük şeylermiş gibi geliyor. Kısaca utanıyorum.mini etek, elbise hâlâ giyemiyorum.kendimi daha iyi değerlendirebilirmişim gibi geliyor. Şu an çevrede oldukça beğenilen bir kadınım Allaha şükür ama bu durumu kıyafetlerimle daha fazla desteklemek istiyorum.bu durumu için ne yapabilirim sizce ? Ben de artık diğer kadınlar gibi güzel giyinmek istiyorum.hayatımda etek giymedim bu arada.giydiklerim de maksi etekler. Adam gibi birşeyler giyemeden kuruyup gideceğim 😔
Giyinin istediğiniz gibi zaten tek başına yaşayan bi bireysiniz size saygı duysunlar kıyafet konusunda da

Bana göre önemliydi ama etrafta 15, 20 kere hatta daha fazla sayıda hamile kalan kadınlar olduğunu öğrenince o kadar da değerli özel birşey olmadığına karar verdim.kürtaj olup, daha tekrar adet olmadan hamile kalan var. Madem bu kadar değerli birşey bu kadar kolay olmamalıydı bence.
Ondan sonra biz de deliriyoruz neden bu kadar yapıyorsunuz diye oysa ki bize ne allah hak tanımış yapıyor.vücudunun yeteneğini kullanıyor.

Ben deliler gibi korunmayıp bir kaç defa şansa bırakmıştım.baktım olmadıkça dozu artırdım.baktım yine bir halt olmuyor.öyle.karar verdim yani
kusura bakmazsan bir şey soracağımm.sen bekar bir üye değil misin?hamile kalıp ne yapacaksın ayoll ben orasını anlamadım.evlenince nasılsa yaparsın bebek

Of tamam ablacım tamam hadi, kibledim ben seni.
tövbe bismillahh.kısır olup olmadığını test için hamile kalıp sonra da kürtaj mı olmuş yanii?heyy allahım şu bdv de hiç bir şeye şaşırmam diyordum.yanılmışımm :işsiz: :işsiz:

kusura bakmazsan bir şey soracağımm.sen bekar bir üye değil misin?hamile kalıp ne yapacaksın ayoll ben orasını anlamadım.evlenince nasılsa yaparsın bebek

Alakası yok bence, konu sahibesi çocuk olursa adam mecbur kalır sandı. Adam da evlenmem diyince mecbur oldu kürtaja

Valla o kadını gerçekten çok kıskanıyorum.sizin de deli gibi kıskanacağınıza eminim.ne kadar inkâr etseniz de kimse kocasını, sevgilisini bu kadınla tanıştırmak istemez en azından ki bu da kıskançlık oluyor.ne desiğimi anlamadınız mı? Bugün iş çıkışı aniden karşıma çıktı tüm hastane bahçesi neye uğradığını şaşırdı bir anda.sohbet edenler bir anda sustu.alışveriş yalan ne para vereceğini unuttu. Inanmıyor olabilirsiniz ama bu tarz bir dikkat çekicilikten bahsediyorum ben. Kadın geçip gitti insanlar 5 dakikada o neydi öyle diye afalladı, toparlanmaya çalıştı.şimdi söyleyin kıskanmaz mıydınız.yine dengemi bozdu şıllık

Bahsedilen kadını tanıyorum. Bahsedilen olaylar silsilesinin klibi bile var.

Sen hastanede doktor yada hemşire yada hasta bakıcı değilsindir umarım.. sen sadece temizlik yap

Ben de diyorum konu sahibini nereden hatırlıyorum….

Linçleneceğim ama o hiç beğenilmemiş iltifat görmemiş teyzelerimizin annelerimizin 10, 15 tane çocuğu var. 5,6 tane de düşüğü var.onlar da beğenildiğini hissetmiyorsa artık.bundan daha büyük iltifat mı olur 😄 asıl şimdikilerin kocalar kadınları kadın gibi hissettiremiyor.her yer iktidarsız , isteksiz adam dolu.
Şu şahane yorumuyla foruma hızlı bir giriş yapmıştı kendisi. Akıllara zarar bir yorumdu.:olamaz:
Canım valla sana tavsiye verebilecek durumda değilim ama dertleşme amacıyla yazıyorum.ben de zaman zaman aşırı iltifatlara maruz kalıyoruz çecremdekiler tarafından, seven de çok seviyor yalan yok.peşimden koşan da çok oldu. Eee o zaman ne halt iatiyorsun, hava atmak için mi yazdın bunları dediğini duyar gibiyim.o yüzden derdimi anlatayım.hastanede sağlıkçı olarak çalışıyorum.benim de burada bırak ilgileneni, belki koca gün selam veren bile çıkmıyor. Koridoru kaç tur dolaşıyorum.insan bir kadın bile olmasa karşısında kimdir bu diye daha fazla bakar. Yani günlük hayatımdaki durumun aksine hastanede neredryse hayalet gibi fakılıyorum.oysa ki kapalı bir ortam. Daha fazla bakan olmalı ama durum bu. Bu şekilde ben de kendime saygı duymayı ve sevmeyi başaramıyorum.bir kadına çok güzel.olmasa bile biraz bakılacağını düşünüyorum ama olmuyor. Önceki yaşadıklarımla bu durumu bağdaştıramıyorum.çok üzülüyorum.bu lafadan nasıl çıkabilirim ben de bilmiyorum.
Bir de başkasına şunu yazmış…

Hanımefendinin her lafı kendi içinde birbiriyle çelişiyor. Ya kafası çok karışık, ya da eğlenmek için üye olmuş, kasıtlı olarak böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.

Bir de başkasına şunu yazmış…

Hanımefendinin her lafı kendi içinde birbiriyle çelişiyor. Ya kafası çok karışık, ya da eğlenmek için üye olmuş, kasıtlı olarak böyle saçma sapan yorumlar yapıyor.
Tohtur goca arıyor anladım.

Tohtur goca arıyor anladım.
Ona kötü bir haberim var….

crying-black-guy-meme.gif

Back
X