Sözlümün pipirikliliği

Asansör tam kapının yanında olacak ama girişte yani kapının yanında ilk olarak alaturka tuvalet onun yanında da banyo var sesin bizi pek etkileyeceğini sanmıyorum yani
Haklısınız ama ev alıyorsunuz yıllarca borç ödeyeceksiniz,ben bu konuda hassas olmasını yadırgamadım.

asonsör ve tapu olayından haklı.
dogalgaz borusun da sacmalamış. dogal borusu elbette gözükmelidir. kacak tesbit edilsin, tamir yapılsın diye. gözükmeyen bordaan gaz sızıntısı olsa, evin duvarlarını mı yıakcaklar ???

Tmm işte madem anahtar teslim halde daire nisanlınında gelmesine az kalmıs sık dişini biraz kavga gürültüye gerek yok kendiniz sıkmayın neticede ev alıyorsunuz oluyor boyle seyler yoluna girer hepsi. Nişanlınız geldiginde beraberce bakarsınız incelersiniz tapuya mutlaka bakılmalı. Hiç telefonda habire konusup tartısıpda mutsuz olmaya gerek yok

Mantıklı
Para kolay kazanılmıyor bende üzülüyorum borç olacak diye sonuçta hayatı paylaşıcaz onun borcu benim borcum yok bizim borcumuz olacak daha hassas davranmaya dikkat edicem

Biz tartışmıyoruz çok şükür ama bazen off dedirtiyor bana gerçekten daha çok anlayış göstermeye çalışıcam

Mantıklı
Para kolay kazanılmıyor bende üzülüyorum borç olacak diye sonuçta hayatı paylaşıcaz onun borcu benim borcum yok bizim borcumuz olacak daha hassas davranmaya dikkat edicem
bence acele etmeyin. sözlüsünüz, daha nişan var nikah cok vaktiniz var ev için. iyice araştırın.
biz kızlar biraz begendigimiz şeyi sorgulamadan isteyebiliyoruz ama mantıklı olanı derin nefes alıp sakince inceleyip karar vermek... asonsör gercekten cok rezalet ses cıkartır.
bilindik firma yamugu yoktur deme...

Biz tartışmıyoruz çok şükür ama bazen off dedirtiyor bana gerçekten daha çok anlayış göstermeye çalışıcam

İçine sinsin güle güle otur insallah. Zor işler ya insanı sıkıyo iki üç haftaya yoluna girer herşey insallah askıya alıver bu konuyu bir hafta on gün için gelince bakarız konusuruz alırız de geç tapuyada gidin mutlaka braberce

Akıllı adamlar temkınlı de olur. Guven duy.

Bir an önce alıp borcunu ödemeye başlamak isteyen o para elde olunca harcanıp gidiyor çünkü ama borç olsa eline kaldığı kadarını harcayabilir en fazla ve ev fiyatları günden güne artıyor

Amin inşallah sağolun O geldiğinde gidicez inşallah beraberce

öncelikle pipirik degil pimpirik bunu söylemek geldi icimden ,böyle seylere takilmam aslnda ama bu nedense beni rahatsiz etti...

Gelelim konuya, sözlün burada hakli ev aliyor sonucta ve 1 kez hüsrana ugramis garantiye almak istiyor kendisini, tabi biraz abartmis asansor konumu falan ama genel itibariyle temkinli olmak istiyor ben yanlis bir sey goremedim...

görmemisin evi olmus diyenleri okudum onlar icin de sunu demek istiyorum pazardan 2 kilo domates almiyoruz curuk cikarsa cope atma sansimiz yok , daire bu yüzbinleri sayiyoruz tabikide irdeleyecegiz...

Teşekkür ederim
Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…