- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 28
-
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
Ben sözlünüzü haklı buldum,asansör dairenizin yanında olursa ister istemez ses gelir,sese hassas bir insan buna dikkat eder.
Ayrıca garantici olmasını takdir ettim,kötü tecrübeler yaşamamak adına elinden geldiğince önlem almaya çalışıyor.
dalga gecenler olmus ama ben de daire kapımın dibinde asansör olsun istemem.
tamam var biliyorum, ben de rahatsız olurdum dedimAma katta 2 daire varsa asansör mecburen daire kapısının yanında olacak çokta örneği var tanıdığım
Haklısınız ama ev alıyorsunuz yıllarca borç ödeyeceksiniz,ben bu konuda hassas olmasını yadırgamadım.Asansör tam kapının yanında olacak ama girişte yani kapının yanında ilk olarak alaturka tuvalet onun yanında da banyo var sesin bizi pek etkileyeceğini sanmıyorum yani
asonsör ve tapu olayından haklı.Sözlüm yaşadığımız şehirden ev alacak 6 7 aydır ev bakıyoruz. Bu süreçte bir kez temelden bi eve girdik bizim komşumuz diye güvenip. Neyse ev istediğimiz gibi olmadı verdiğimiz peşinatı vazgeçtikten sonra bir hafta gibi kısa bir sürede geri aldık. Ev bize söylenilenden çok çok küçüktü 2 odası boşluğa bakıyordu falan filan. Sonrasında da 4 ay kadardır ev bakıyoruz hiç istediğimiz gibi bulamadık bulduklarımız hep küçük odaları karanlık vs vs.
1 ay önce bi eve bakmaya gittim evin bayırı var biraz ama bizim için çok sorun olmayacak. Yaşadığımız şehirde her yerde inşaatı olan bi firmanın yaptığı bi inşaat. Fiyatı da çok uçuk değil ve hayal bile etmediğimiz kadar güzel manzarası var mutfağı odaları falan geniş geniş sorunsuz temiz sıfır bir ev sıkı bi pazarlıkta yaptık. Sözlüm 2000 TL gibi bi kaparo gönderdi ve sözlüm gelene kadar ev satılmayacak.
Evin defalarca kez videosunu çektim otoparkından dış görünüşüne tuvaletinden asansörüne kadar her yerini. Bana karşı bir güvensizliği de yok çok eminim. Ama her şeyi sorguluyor. Asansör niye bizim daire kapısının yanındaymış ses yaparmış. Doğalgaz borusu gözüküyormuş niye gözüküyormuş. Tapuda niteliğinde konut yazıyormuş niyeymiş vs vs. Bir sürü bu ve benzeri şeyler. Evin %70i kadarını kredi kullanacak. Bende diyorum ki bu kadar inceleme zaten banka boşa para vermez inceleyecek illaki sorun çıkarsa niye para versin.
Benden şu 2 gündür isteği de şu; tapu fotokopisini elime alıp tapuya gidip bina kaçak mı diye sorgulayacakmışım. İmkansiz böyle bişey inşaat firmasının adım başı binası var burda her yerde anlatamıyorum.
Güvensizliğide ilk yaşadığımız müteahhit olayından kaynaklanıyor biliyorum ama yoruldum artık nasıl bi tepki vermeliyim
Haklısınız ama ev alıyorsunuz yıllarca borç ödeyeceksiniz,ben bu konuda hassas olmasını yadırgamadım.
Sağolun, sizinde hayırlı olsun eviniz Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah.
Bizim ki öyle bi konumda değil yalnız şuan ev bitmiş anahtar teslim yani onuda anlamaya çalışıyorum ama bi yerden sonra insan ister istemez tahammülsüzleşiyor
asonsör ve tapu olayından haklı.
dogalgaz borusun da sacmalamış. dogal borusu elbette gözükmelidir. kacak tesbit edilsin, tamir yapılsın diye. gözükmeyen bordaan gaz sızıntısı olsa, evin duvarlarını mı yıakcaklar ???
Tmm işte madem anahtar teslim halde daire nisanlınında gelmesine az kalmıs sık dişini biraz kavga gürültüye gerek yok kendiniz sıkmayın neticede ev alıyorsunuz oluyor boyle seyler yoluna girer hepsi. Nişanlınız geldiginde beraberce bakarsınız incelersiniz tapuya mutlaka bakılmalı. Hiç telefonda habire konusup tartısıpda mutsuz olmaya gerek yok
bence acele etmeyin. sözlüsünüz, daha nişan var nikah cok vaktiniz var ev için. iyice araştırın.Mantıklı
Para kolay kazanılmıyor bende üzülüyorum borç olacak diye sonuçta hayatı paylaşıcaz onun borcu benim borcum yok bizim borcumuz olacak daha hassas davranmaya dikkat edicem
Biz tartışmıyoruz çok şükür ama bazen off dedirtiyor bana gerçekten daha çok anlayış göstermeye çalışıcam
Akıllı adamlar temkınlı de olur. Guven duy.Sözlüm yaşadığımız şehirden ev alacak 6 7 aydır ev bakıyoruz. Bu süreçte bir kez temelden bi eve girdik bizim komşumuz diye güvenip. Neyse ev istediğimiz gibi olmadı verdiğimiz peşinatı vazgeçtikten sonra bir hafta gibi kısa bir sürede geri aldık. Ev bize söylenilenden çok çok küçüktü 2 odası boşluğa bakıyordu falan filan. Sonrasında da 4 ay kadardır ev bakıyoruz hiç istediğimiz gibi bulamadık bulduklarımız hep küçük odaları karanlık vs vs.
1 ay önce bi eve bakmaya gittim evin bayırı var biraz ama bizim için çok sorun olmayacak. Yaşadığımız şehirde her yerde inşaatı olan bi firmanın yaptığı bi inşaat. Fiyatı da çok uçuk değil ve hayal bile etmediğimiz kadar güzel manzarası var mutfağı odaları falan geniş geniş sorunsuz temiz sıfır bir ev sıkı bi pazarlıkta yaptık. Sözlüm 2000 TL gibi bi kaparo gönderdi ve sözlüm gelene kadar ev satılmayacak.
Evin defalarca kez videosunu çektim otoparkından dış görünüşüne tuvaletinden asansörüne kadar her yerini. Bana karşı bir güvensizliği de yok çok eminim. Ama her şeyi sorguluyor. Asansör niye bizim daire kapısının yanındaymış ses yaparmış. Doğalgaz borusu gözüküyormuş niye gözüküyormuş. Tapuda niteliğinde konut yazıyormuş niyeymiş vs vs. Bir sürü bu ve benzeri şeyler. Evin %70i kadarını kredi kullanacak. Bende diyorum ki bu kadar inceleme zaten banka boşa para vermez inceleyecek illaki sorun çıkarsa niye para versin.
Benden şu 2 gündür isteği de şu; tapu fotokopisini elime alıp tapuya gidip bina kaçak mı diye sorgulayacakmışım. İmkansiz böyle bişey inşaat firmasının adım başı binası var burda her yerde anlatamıyorum.
Güvensizliğide ilk yaşadığımız müteahhit olayından kaynaklanıyor biliyorum ama yoruldum artık nasıl bi tepki vermeliyim
bence acele etmeyin. sözlüsünüz, daha nişan var nikah cok vaktiniz var ev için. iyice araştırın.
biz kızlar biraz begendigimiz şeyi sorgulamadan isteyebiliyoruz ama mantıklı olanı derin nefes alıp sakince inceleyip karar vermek... asonsör gercekten cok rezalet ses cıkartır.
bilindik firma yamugu yoktur deme...
İçine sinsin güle güle otur insallah.Zor işler ya insanı sıkıyo iki üç haftaya yoluna girer herşey insallah askıya alıver bu konuyu bir hafta on gün için gelince bakarız konusuruz alırız de geç tapuyada gidin mutlaka braberce
Akıllı adamlar temkınlı de olur. Guven duy.
Tadını cıkar. Sorumsuz kafası basmayan adamlar gelişi guzel yaşarÇok şükür çok güveniyorum, çok planlı düşünceli öyle olmasaydı bu yaşta ev derdine düşmezdi, yaşıtları baba parası yiyor
Tadını cıkar. Sorumsuz kafası basmayan adamlar gelişi guzel yaşar
öncelikle pipirik degil pimpirik bunu söylemek geldi icimden ,böyle seylere takilmam aslnda ama bu nedense beni rahatsiz etti...
Gelelim konuya, sözlün burada hakli ev aliyor sonucta ve 1 kez hüsrana ugramis garantiye almak istiyor kendisini, tabi biraz abartmis asansor konumu falan ama genel itibariyle temkinli olmak istiyor ben yanlis bir sey goremedim...
görmemisin evi olmus diyenleri okudum onlar icin de sunu demek istiyorum pazardan 2 kilo domates almiyoruz curuk cikarsa cope atma sansimiz yok , daire bu yüzbinleri sayiyoruz tabikide irdeleyecegiz...