- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 28
-
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
başımın etini yemez ben zorlamadım zaten sözleşme isteyende oydu ama korkuyor sanırım az para değil çünküSorgulatin içi rahat etsin bari.onun dışındaki düşünceleri de fazlaymis gerçekten.asansore kadar düşünülürse ev mı alınır.yine de ona bırak bence son kararı o versin.sonra basının etini yemesin
Görmemişin evi olacak hesabı olmuş. Ev alırken asansörün konumuna bakmak hiç aklıma gelmezdi valla.
Bence de sorgulat ikinizin de ici rahat etsin. Kizmadan sakin sakin konusun. Biraz fazla garantici ama cok kotu bir sey degil. Asansor, dogalgaz borusu falan sorun degil daha ciddi bir problem olmasin da...
Abartma gelince bakarsın herşeyine de geç. İlerdr evde bi sıkıntı çıkarsa olay sana patlar gibi geldi bana.abartıyor biraz sadece
Kapı yanında asansör olmama ihtimali yüzde kaç acaba? Bakılacak en son kriter. Doğalgaz boruları da genelde dışarıda oluyor. Tapuya baktırın ama içi rahat edecek madem.
Abartma gelince bakarsın herşeyine de geç. İlerdr evde bi sıkıntı çıkarsa olay sana patlar gibi geldi bana.
Sağolun Amin inşallah, Allah olmayanlarada nasip etsin inşallahBanka dediğiniz gibi gelecek, inceleyecek. Bir usulsüzlük varsa o aşamada zaten ortaya çıkar. Merak etmesin banka sizden daha sağlam bilgi toplar.
Hayırlı olsun, ağız tadıyla oturmak nasip olsun.
O zaman onu sakinlestir içini rahat ettir sadece ve alın evi.sonucta bazı insanlar fazla incelerbaşımın etini yemez ben zorlamadım zaten sözleşme isteyende oydu ama korkuyor sanırım az para değil çünkü
Sağolun, sizinde hayırlı olsun eviniz Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah.Sözlün haklı ev alıyosun kılı kırk yaracaksınız tabiki kotü de bir tecrübe yasamıssınız cok normal. Asansor konusunda haklı cok ses olur bıkarsın ayrıca firmanın adım bası binasının olması sizin apartmanın sorunsuz oldugu anlamına gelmez. Ve ne firmalar var televizyonda reklamları donen cok cok büyük firmalar ama güvenilmez bi türlü teslim olmayan yılllarca milleti süründüren perişan edenler var etrafımda cok kotü ornekler var. Bende ev bekliyorum 2016 12. Ayda teslim edecekti 5 ay sarktı. Tüm nişan düğün tarihlerimi ertelemek zorunda kaldım.
Kısa sözün özü nişanlın büyük ve uzun yıllar sürecek bi borcun altına girecek her detayın içinize sinmesi lazım. Oldu bittiye gelmesin sakin sakin iletişim kur nisanlınla içini rahat ettirmeye calıs gercekten zor anlayabiliyorum insan sinir stres sahibi oluyor.
Kolay gelsin, hayırlı olsun
Ben sözlünüzü haklı buldum,asansör dairenizin yanında olursa ister istemez ses gelir,sese hassas bir insan buna dikkat eder.
Ayrıca garantici olmasını takdir ettim,kötü tecrübeler yaşamamak adına elinden geldiğince önlem almaya çalışıyor.