Arkadaşlar daha önce de sözlüm ve cimriliği hakkinda konu açmistim. BIRAZ UZUN OLACAK YINEDE ÖZÜR DILEYEREK SÖZLERIME BAŞLAMAK ISTIYORUM... Şimdi iki ay önce sozlendim. Ailesi sözden önce dediler ki biz ev yapacagiz(bunu aylar öncesinde sözlüm surekli ev yapacağım diyordu ama seni istedikten sonra hemen yaparız diyordu ben de kirada oturalim o kadar masraf olmasin zaten dugun altn vs bir suru masraf dedim kabul etmedi ben ev yapacagim dedi) ailesi ev yapacagiz deyince bizimkiler de bir şey istemedi altini şu kadar verecegiz çeyiz parasi şu kadar verecegiz deyip konuyu kapattilar. Ertesi gün sözlüm beni aradi ve biz ev yapamayiz dedi ben şokk! Ben bi söz verildi dedim ben sana demedim mi kiraya çıkalım diye şimdi niye hemen degiştin dedim. Bana demez mi biz noterde imza mi attık da soz vermiş oluyoruz. Benim film koptu orda zaten ben sevdigim adamin agzndan bunu duydum. Neyse bizimkiler çok kizdi tabi bu duruma ama hiç bi şekilde kabul etmediler sözlerinde durmadilar. Bu bir ikincisi bizim burda adettir gelin alisverise göturülur bayram öncesi ve hicbiri beni çagirmadi ellerinde bir tatli bile getirmediler sadece çeyizime koymam için iki parça ev eşyasi getirildi ve masraftan kurtulmak icin bi daha gelmemek için çeyiz parasi getirdiler(ÇEYIZ PARASI DEDIGIM ÇOK DÜSÜK BI MIKTAR MUTFAK ESYASI ICIN O DA BI KAC TANEYE YETER). Sonra annem dedi ki bizim burda adettir kiz carsiya cikartilir siz niye cikarmadiniz deyince kavga cikardi o pis gorümcem var ya cadaloz ya öyle bi bagirdi ki bize de bir çöp alinmadi bizde almayiz dediler. Zaten abimi degiştirdiniz önceden böyle değildi falan filan baya uzadi iş. ben arada kaldim kiyamet koptu zaten ben hiç konuşnadim sen dahil olma dedi ailem ve uzadikça uzadi onlar bir şey söyledi bizimkiler bir şey dedi ben ağlıyodum ya en son annem dedi siz bu şekilde davraniyorsunuz ben kizimi vermiyorum dedi biraz korktular sonra kiyafet için bi miktar para gönderecegiz dediler(benim aslinda kiyafete ihtiyacim yok zaten kendime almistim 3 tane ayri ayri annemin istedigi sadece bana deger vermeleri beni düşünmeleri yoksa annem de biliyor kiyafete ihtiyacim yok) onca insanin içinde bir de. Ertesi gunü yani dün demezler mi biz parayı gönderemeyiz yok bizde dediler. Zaten dugun masrafi yapilacak falan filan bilmem ne. Şimdi annem çok kötü ben razı degilim seni üzerler diyor annem ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sözlümü seviyorum da lütfen bana fikir verin ben çok aradayım sözlüm de sen hiçbir şeye karışma diyor ben ne yapacagim ki bana yardım edin LÜTFEN!!
Son düzenleme: