- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden baskasinda kullanmayacaksa sende prazervatif kullanacak birde ilkse vazelin mazelin mi alcak . Aklin varsa gitme. Sozlu olmana guvenme. Babam duydu ya da annem duydu kiyamet koptu dersin.
Puhahaha o zaman niye soruyosun. Dicem ama sonra troll oldugunu ogrendim. Yakinda banlanirsin. Eglenmene bak hahahasize sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin
yaaa aldınız mı cevabınızısize sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin
Ne demek size soracak degilim?size sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin
Konu gerçek değil arkadaş hepimizin konularına dadanıyor yavaş yavaş benimkinde bile kendince +18 bulmuş. Arkadaş trol şikayet edinNe demek size soracak degilim?
Bize sormussun ki konu acmissin
Niye actin konuyu o zaman?
Ayrica konu gercekse bence sozlunun aklindan suphe et.
Ciddiyim.
Normal degil sozlun
Belli zatenKonu gerçek değil arkadaş hepimizin konularına dadanıyor yavaş yavaş benimkinde bile kendince +18 bulmuş. Arkadaş trol şikayet edin
Isi gucu olmayanlar napsin liste yapip konu aciyor iste boyle.Bu ara moda oldu galiba böyle konu açmak.
Hiç üşenmeden liste yapmasıda takdire şayanIsi gucu olmayanlar napsin liste yapip konu aciyor iste boyle.
size sorucak degilim herkes kendi hayatiyla ilgilensin mümkünse size kalmadi sözlümle ilgili böyle yorumlar yapmak siz kendi kocanizla ilgilenin
pardon da size mi kaldi yanlis sesler gelmesin diye düşünmek uyarmak falan kimsenin cinsel hayatini boyle dusunerek yorum yapmaya hakkiniz yok siz kocanizla yapamiyosunuz diye herkes sizin gibi kocasiyla kardes kardes yasayacak diye birsey yok ben son derece saygisizca buldum bu yazdiginizi ve inanasım gelmedi dogrusu