sözlümle ayrıldık 5 gündür konuşmuyoruz hiç

Merhaba umarım şimdi daha iyisindir. Sözlün ile barışıp barışmadığını bilmiyorum aradan 13 gün geçmiş ama yine de bir şeyler yazmak istedim. Eğer hala görüşmüyorsanız üzgün olman hatta mesajında yazdığın gibi ölmek isteme hissin çok normal. Bu bir yas sürecidir ve yaşanması gerekiyor. Ama inan bana şu anda yaşadığın olumsuz duygular mutsuz bir evlilikte yaşayacaklarının yanında bir hiç. Bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum. Eğer erkek ailesinin sözünden dışarı çıkmıyorsa bu durum evliliğinizin ilerleyen yıllarında azalmayacak aksine artarak çoğalacaktır. Sana naçizane tavsiyem eğer barışmadıysanız belirli bir süre kalbini nadasa bırak , acını yaşa , sevdiğin arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmeye çalış, asla ölümü düşünme inan bana bu hissettiğin acı geçecek. Eğer barıştıysanız o zaman da tavsiyem sevdiğim adamı kaybederim korkusu ile asla kendini ve aileni ezdirme. Baştan sınırlarını koy. Zaten seni gerçekten seviyorsa üzmemeye çalışacaktır.

O sözlüde o abla varken evlenseniz bile ayrılırdınız. Bu kadın sizin evinizin düzennden, yediğiniz içtiğinizi geçtim, yatak odanıza, cinsel hayatınıza bile müdahil olurdu. Hatta kardeşini gaza getirip dövdürtür bile.
Ucuz kurtuldum diye sadaka ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…