sözlümle ayrıldık 5 gündür konuşmuyoruz hiç

Edihaz73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
73
16
88
merhaba lütfen bana bir akil verin. ben yazin sözlenmistim.bayramdan sonra hem nisan hem dugun olacakti ama su an gorumcem yuzunden 5 gündür kavgaliyiz hem de cok agir. sebep biraz da babam cunku babam beni cok sevdigi icin su an evden ayrilmami istemiyor kurban bayramindan sonra dugun olsun dedi. bunu sözlümün ailesi duydu kiyameti kopardi resmen gorumcem. annem uygun bir dille soyledi dedi ki babasi istiyor kurbandan sonra ben ne yapabilirim ki. annemi tehdit etti resmen ya olacak ya bitecek dedi. gorumcem acti agzini yok efendim benden habersiz neden gidip yatak odasi almislar neden ev bakmislar neden gidip nisanlik seciyorlar her seyi bana diyecekler ben cok kizdim dedi anneme. annem dedi sen neden karisiyorsun ki onlarin istekleri sen neden giriyorsun araya. baya yuksek sesle anneme olmaz dedi ben ailemi yönetiyorum karisirim dedi gorumcem. ustelik evli 20 senelik. neyse annem dedi zaten kizim icin bir sey yapmiyorsunuz aylardir sözlüler siz bir ihtiyacin var mi diye sordunuz mu, altin aldik dediniz onu hic goturmediniz bile kuyumcuya dedi annem. o da demez mi senin kizin beni aramiyor hic. kardesimin hatri icin onu kabulleniyoruz dedi ben şok geçirdim. neyse sozlumu aradim bana dedigi sey bütün herseyi duydum ve şok oldum demekti yani biz suçlu duruma dustuk resmen. ben de dedim sen kizkardesinin soylediklerini duysaydin bana bu sekilde konusmazdin. beni de suclamazdin ben ne istedim ki sizden var olmasi gerekenleri iatedim dedim. bana ilerisini goremiyorum dedi. olsa bile bunlar karsimiza cikacak dedi. ben de madem oyle bitsin dedim o da tamam dedi ve gunlerdir konusmuyoruz lütfen bana bir akil verin yalvaririm...

Baştan saygı bitmiş gibi sorunlar var şimdiden didişmeler zıtlaşmalar var ..evliliğinizi size ve ailenize değer veren kişilerle sağlam temeller üzerine kurmanızı öneririm

Kafan rahata ermis iste ne istiyon daha adam bi bahane ariyormus ayrilmak için istemis ayrilmis gorumceyede gelince patavatsizin teki belli ne haddine sozlulere karismak. Ya evlendikten sonrada bugun yatmayin beraber sunu almayın eve der sacma insan ya.
Birak adam pisman olursa olur olmassa peşinden gitme önüne bak mutlu olmaya bak öyle insanlarla hayat geçmez gülüm.

Baştan saygı bitmiş gibi sorunlar var şimdiden didişmeler zıtlaşmalar var ..evliliğinizi size ve ailenize değer veren kişilerle sağlam temeller üzerine kurmanızı öneririm
bunalimdayim onca hazirlik yaptim o kadina hakkimi helal etmiyorum

Anlıyorum üzülmüşsün ama bu görümceden yol yakınken kurtulmuşsun şükür namazı kıl bence

kadin zaten gectigimiz bayramda da anneme cok saygisizlik yapmisti. sözlüm de ailesinin dediginden cikmiyor

o sözlün olacak adam geri dönerse sakın dönme önümü göremiyorum de ciddiyim bu adamdan bir halt olmaz. Allah kurtarmış bence seni bu adamdan da, aileden de hiç üzülme.

O zaman neden uzuluyorsun. İlerde cok problem yasarsin aileye duskun kocayla
insan üzülmez mi hiçkiriklarima engel olamiyorum. cimrinin teki gerçek yüzlerini sonradan gördüm belli ki sözlüm de istemiyor beni. ben bunlari hak edecek ne yaptim öldürmek istiyorum kendimi

insan üzülmez mi hiçkiriklarima engel olamiyorum. cimrinin teki gerçek yüzlerini sonradan gördüm belli ki sözlüm de istemiyor beni. ben bunlari hak edecek ne yaptim öldürmek istiyorum kendimi

Tövbe tövbe bu adam için mi kendini öldüreceksin? Tamam üzülürsün anlarım ama mantıklı düşünmeye çalış bu adamdan hiç bir şey olmaz net! bence Allah'ın sevilen kuluymuşsun böyle düşün derim.

Cnm tabi ki uzulursun o ayri ama bastan beri varmis tatsizliklar. İnsan goremio sonradan da boyle sikintilar oluo olumlu bir insan deil. Onun icin ddim

Şuan acın taze onun için böyle düşünüyorsun birçoğumuz hayal kırıklıkları aşk acıları haketmediğimiz muameleler görmüşüzdüz kendimi yazsam vayyy bee dersin kendi yaşadığına güler geçersin..kendine de Ailenede haksızlık yapma niye öleceksin ki daha güçlü daha mutlu olasınki onlar neler kaybettiğini görüp üzülsünler demekki hakkında hayırlı olan buki tez vakitte gördün yüzlerini ya evli olsaydın inan daha zordu her Anne baba evladını iyi yerlerde görmek ister sen dik dur ezilme ezdirme güçlü ol inan ummadığın anda daha mutlu olabileceğin kişi çıkacak karşına Rabbimin mucizeleri var zamanın geldiğinde kendine kızacaksın böyle düşündüğün için

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için biraz içime su serpildi

Kurtulmuşsunuz, bitmiş zaten.
Ayrıca iki bayram arası düğün etmezler bizde.

sakin geri adim atma.
simdi geri adim atmak demek gorumcenin boyundurugu altina girmek demek. herkes haddini bilsin ya gorumcenize sonra da gorumcenize sesini cikaramayan sozlunuze cok kizdim.

Üzülme sebepler perde oluyor sadece 2 tarafta istekli olursa hiç kimse önünde duramaz nişanlım istemiyorsa senin yapacak birşeyin yokd. Yuva kurmak kolay değil sana aşırı kötülüğü olduysa hiç düşünme bile. Ama çok stresten oldu bunlar diyorsan araya bir büyük girsin barıştırsınlsr sizi. Başındaki baskıyı çok iyi anlıyorum düzelir umarım

Ne oluyorsa bu sözlülükte oluyor zaten Nişanlımla çok mutluyduk bir gün bile beni incitecek davranışta bulunmamıştı ne o ne de ailesi Hepsi el üstünde tutuyordu.Nişan söz bir arada oldu 5 gün sonra annemin yüzünden nişanı attık sebepsizce.Hata yaptıklarını anladıktan sonra kendilerini haklı çıkartmak için ve beni soğutmak için sevdiğim insanın üzerine atmadıkları iftira kalmadı.Siz yine şanslısınız erkenden bitmiş ben şimdi kendime ne diyeyim bunların hiç birisini yaşamadım çok uyumlu insanlardı Haksızlık ettik galiba ben sizin sözlünüz gibiyim duramadım arkasında onun.
Şimdi o günlerin değerini daha çok anlıyorum böyle yazılar görünce.Üzülmeyin sizin üzülmemeye sebebiniz benimkinden çok daha fazla

Suan hayallerin yenice yıkılıyor diye üzgünsün çok normal. Az daha zaman geçince ne dayanıksız bir bina inşa etmeye çalışıyormuşum deyip rahatlayacaksin. Seni aileni ve sözlünü yönetme çabası bitmeyecek görümce adayının kurtulduğuna sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…