Baştan saygı bitmiş gibi sorunlar var şimdiden didişmeler zıtlaşmalar var ..evliliğinizi size ve ailenize değer veren kişilerle sağlam temeller üzerine kurmanızı öneririmmerhaba lütfen bana bir akil verin. ben yazin sözlenmistim.bayramdan sonra hem nisan hem dugun olacakti ama su an gorumcem yuzunden 5 gündür kavgaliyiz hem de cok agir. sebep biraz da babam cunku babam beni cok sevdigi icin su an evden ayrilmami istemiyor kurban bayramindan sonra dugun olsun dedi. bunu nisanlimin ailesi duydu kiyameti kopardi resmen gorumcem. annem uygun bir dille soyledi dedi ki babasi istiyor kurbandan sonra ben ne yapabilirim ki. annemi tehdit etti resmen ya olacak ya bitecek dedi. gorumcem acti agzini yok efendim benden habersiz neden gidip yatak odasi almislar neden ev bakmislar neden gidip nisanlik seciyorlar her seyi bana diyecekler ben cok kizdim dedi anneme. annem dedi sen neden karisiyorsun ki onlarin istekleri sen neden giriyorsun araya. baya yuksek sesle anneme olmaz dedi ben ailemi yinetiyorum karisirim dedi gorumcem. ustelik evli 20 senelik. neyse annem dedi zaten kizim icin bir sey yapmiyorsunuz aylardir sözlüler siz bir ihtiyacin var mi diye sordunuz mu, altin aldik dediniz onu hic goturmediniz bile kuyumcuya dedi annem. o da demez mi senin kizin beni aramiyor hic. kardesimin hatri icin onu kabulleniyoruz dedi ben şok geçirdim. neyse sozlumu aradim bana dedigi sey bütün herseyi duydum ve şok oldum demekti yani biz suçlu duruma dustuk resmen. ben de dedim sen kizkardesinin soylediklerini duysaydin bana bu sekilde konusmazdin. beni de suclamazdin ben ne istedim ki sizden var olmasi gerekenleri iatedim dedim. bana ilerisini goremiyorum dedi. olsa bile bunlar karsimiza cikacak dedi. ben de madem oyle bitsin dedim o da tamam dedi ve gunlerdir konusmuyoruz lütfen bana bir akil verin yalvaririm...
bunalimdayim onca hazirlik yaptim o kadina hakkimi helal etmiyorumBaştan saygı bitmiş gibi sorunlar var şimdiden didişmeler zıtlaşmalar var ..evliliğinizi size ve ailenize değer veren kişilerle sağlam temeller üzerine kurmanızı öneririm
kadin zaten gectigimiz bayramda da anneme cok saygisizlik yapmisti. sözlüm de ailesinin dediginden cikmiyorAnlıyorum üzülmüşsün ama bu görümceden yol yakınken kurtulmuşsun şükür namazı kıl bence
kadin zaten gectigimiz bayramda da anneme cok saygisizlik yapmisti. sözlüm de ailesinin dediginden cikmiyor
insan üzülmez mi hiçkiriklarima engel olamiyorum. cimrinin teki gerçek yüzlerini sonradan gördüm belli ki sözlüm de istemiyor beni. ben bunlari hak edecek ne yaptim öldürmek istiyorum kendimiO zaman neden uzuluyorsun. İlerde cok problem yasarsin aileye duskun kocayla
insan üzülmez mi hiçkiriklarima engel olamiyorum. cimrinin teki gerçek yüzlerini sonradan gördüm belli ki sözlüm de istemiyor beni. ben bunlari hak edecek ne yaptim öldürmek istiyorum kendimi
Şuan acın taze onun için böyle düşünüyorsun birçoğumuz hayal kırıklıkları aşk acıları haketmediğimiz muameleler görmüşüzdüz kendimi yazsam vayyy bee dersin kendi yaşadığına güler geçersin..kendine de Ailenede haksızlık yapma niye öleceksin ki daha güçlü daha mutlu olasınki onlar neler kaybettiğini görüp üzülsünler demekki hakkında hayırlı olan buki tez vakitte gördün yüzlerini ya evli olsaydın inan daha zordu her Anne baba evladını iyi yerlerde görmek ister sen dik dur ezilme ezdirme güçlü ol inan ummadığın anda daha mutlu olabileceğin kişi çıkacak karşına Rabbimin mucizeleri var zamanın geldiğinde kendine kızacaksın böyle düşündüğün içininsan üzülmez mi hiçkiriklarima engel olamiyorum. cimrinin teki gerçek yüzlerini sonradan gördüm belli ki sözlüm de istemiyor beni. ben bunlari hak edecek ne yaptim öldürmek istiyorum kendimi
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için biraz içime su serpildiŞuan acın taze onun için böyle düşünüyorsun birçoğumuz hayal kırıklıkları aşk acıları haketmediğimiz muameleler görmüşüzdüz kendimi yazsam vayyy bee dersin kendi yaşadığına güler geçersin..kendine de Ailenede haksızlık yapma niye öleceksin ki daha güçlü daha mutlu olasınki onlar neler kaybettiğini görüp üzülsünler demekki hakkında hayırlı olan buki tez vakitte gördün yüzlerini ya evli olsaydın inan daha zordu her Anne baba evladını iyi yerlerde görmek ister sen dik dur ezilme ezdirme güçlü ol inan ummadığın anda daha mutlu olabileceğin kişi çıkacak karşına Rabbimin mucizeleri var zamanın geldiğinde kendine kızacaksın böyle düşündüğün için
merhaba lütfen bana bir akil verin. ben yazin sözlenmistim.bayramdan sonra hem nisan hem dugun olacakti ama su an gorumcem yuzunden 5 gündür kavgaliyiz hem de cok agir. sebep biraz da babam cunku babam beni cok sevdigi icin su an evden ayrilmami istemiyor kurban bayramindan sonra dugun olsun dedi. bunu sözlümün ailesi duydu kiyameti kopardi resmen gorumcem. annem uygun bir dille soyledi dedi ki babasi istiyor kurbandan sonra ben ne yapabilirim ki. annemi tehdit etti resmen ya olacak ya bitecek dedi. gorumcem acti agzini yok efendim benden habersiz neden gidip yatak odasi almislar neden ev bakmislar neden gidip nisanlik seciyorlar her seyi bana diyecekler ben cok kizdim dedi anneme. annem dedi sen neden karisiyorsun ki onlarin istekleri sen neden giriyorsun araya. baya yuksek sesle anneme olmaz dedi ben ailemi yönetiyorum karisirim dedi gorumcem. ustelik evli 20 senelik. neyse annem dedi zaten kizim icin bir sey yapmiyorsunuz aylardir sözlüler siz bir ihtiyacin var mi diye sordunuz mu, altin aldik dediniz onu hic goturmediniz bile kuyumcuya dedi annem. o da demez mi senin kizin beni aramiyor hic. kardesimin hatri icin onu kabulleniyoruz dedi ben şok geçirdim. neyse sozlumu aradim bana dedigi sey bütün herseyi duydum ve şok oldum demekti yani biz suçlu duruma dustuk resmen. ben de dedim sen kizkardesinin soylediklerini duysaydin bana bu sekilde konusmazdin. beni de suclamazdin ben ne istedim ki sizden var olmasi gerekenleri iatedim dedim. bana ilerisini goremiyorum dedi. olsa bile bunlar karsimiza cikacak dedi. ben de madem oyle bitsin dedim o da tamam dedi ve gunlerdir konusmuyoruz lütfen bana bir akil verin yalvaririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?