• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlümle ayrıldık 5 gündür konuşmuyoruz hiç

merhaba lütfen bana bir akil verin. ben yazin sözlenmistim.bayramdan sonra hem nisan hem dugun olacakti ama su an gorumcem yuzunden 5 gündür kavgaliyiz hem de cok agir. sebep biraz da babam cunku babam beni cok sevdigi icin su an evden ayrilmami istemiyor kurban bayramindan sonra dugun olsun dedi. bunu sözlümün ailesi duydu kiyameti kopardi resmen gorumcem. annem uygun bir dille soyledi dedi ki babasi istiyor kurbandan sonra ben ne yapabilirim ki. annemi tehdit etti resmen ya olacak ya bitecek dedi. gorumcem acti agzini yok efendim benden habersiz neden gidip yatak odasi almislar neden ev bakmislar neden gidip nisanlik seciyorlar her seyi bana diyecekler ben cok kizdim dedi anneme. annem dedi sen neden karisiyorsun ki onlarin istekleri sen neden giriyorsun araya. baya yuksek sesle anneme olmaz dedi ben ailemi yönetiyorum karisirim dedi gorumcem. ustelik evli 20 senelik. neyse annem dedi zaten kizim icin bir sey yapmiyorsunuz aylardir sözlüler siz bir ihtiyacin var mi diye sordunuz mu, altin aldik dediniz onu hic goturmediniz bile kuyumcuya dedi annem. o da demez mi senin kizin beni aramiyor hic. kardesimin hatri icin onu kabulleniyoruz dedi ben şok geçirdim. neyse sozlumu aradim bana dedigi sey bütün herseyi duydum ve şok oldum demekti yani biz suçlu duruma dustuk resmen. ben de dedim sen kizkardesinin soylediklerini duysaydin bana bu sekilde konusmazdin. beni de suclamazdin ben ne istedim ki sizden var olmasi gerekenleri iatedim dedim. bana ilerisini goremiyorum dedi. olsa bile bunlar karsimiza cikacak dedi. ben de madem oyle bitsin dedim o da tamam dedi ve gunlerdir konusmuyoruz lütfen bana bir akil verin yalvaririm...
Merhaba umarım şimdi daha iyisindir. Sözlün ile barışıp barışmadığını bilmiyorum aradan 13 gün geçmiş ama yine de bir şeyler yazmak istedim. Eğer hala görüşmüyorsanız üzgün olman hatta mesajında yazdığın gibi ölmek isteme hissin çok normal. Bu bir yas sürecidir ve yaşanması gerekiyor. Ama inan bana şu anda yaşadığın olumsuz duygular mutsuz bir evlilikte yaşayacaklarının yanında bir hiç. Bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum. Eğer erkek ailesinin sözünden dışarı çıkmıyorsa bu durum evliliğinizin ilerleyen yıllarında azalmayacak aksine artarak çoğalacaktır. Sana naçizane tavsiyem eğer barışmadıysanız belirli bir süre kalbini nadasa bırak , acını yaşa , sevdiğin arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmeye çalış, asla ölümü düşünme inan bana bu hissettiğin acı geçecek. Eğer barıştıysanız o zaman da tavsiyem sevdiğim adamı kaybederim korkusu ile asla kendini ve aileni ezdirme. Baştan sınırlarını koy. Zaten seni gerçekten seviyorsa üzmemeye çalışacaktır.

O sözlüde o abla varken evlenseniz bile ayrılırdınız. Bu kadın sizin evinizin düzennden, yediğiniz içtiğinizi geçtim, yatak odanıza, cinsel hayatınıza bile müdahil olurdu. Hatta kardeşini gaza getirip dövdürtür bile.
Ucuz kurtuldum diye sadaka ver.

Back