Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Uff yine herkes sacma sacma linc etmeye calismis.
Bayginlik geciricem.
Nedir bu " benimki dogru sen eh bu kaka, hastaliklisin konu sahibi, normal degilsin konu sahibi" sacmalamalari ya?
Ben konu sahibine hak veriyorum.net!!

burdaki insanlarında ayarı yok gerçekten. kendi sözlülerine nişanlılarına biri canım dese yabancı kıyamet kopar kuzeninin bebeğim demesi çok normalmiş. neresi normal. evliliğe adım atmış iki insan varsa bi kere artık bazı şeylerde mesafeli olunmalı. yarın bigün evlenince evinize geldiğinde eşine sen bebeğim diceksn yada eşin sana dicek. bide kuzenin bebeğim dicek öyle mi ? ve bu çok normal bişii yani. ben eşime diorum bebeğim die kuzeni ne alakaymış.

lütfen burdaki insanlara bakmayın abartmıyorsunuz haklısınız. kuzenin biraz geri durması gerekir ve ayrıca sözlününde. baktın olmuyor sözü falan atma sakın severek nie ayrılasın canım. biraz kuzene soğuk dur ben çok sevmiyorum böyle şeyleri ayağına biraz ayar ver çeksin kendini. bende çok kıskancım eşimde aynı şekilde. ve çok normal artık farklı bi yola giriliyor öyle bebeğim bitanem ne yanii..

kuzen kuzendir. ayrica cok yakin abla kardes gibi büyümüsler. muhabbetlerinin iyi olmasi gayet güzel, ne var bunda? keske ben de kuzenlerimle kardes gibi büyümüs olsaydim da bu kadar uzak olmasaydik.. lütfen kötü düsünme ve birak aralari böyle güzel kalsin

Ben iliskilerinde bir sikinti gormedim. Benim esimle kuzeni de boyle ama aralarinda yas farki var ama esim yapi geregi bebegim lafini kullanmaz. Belki onu kullansa rahatsiz olabilirdim ama onun disinda bi sikinti yok bence.

Erkek kuzen var çok severim şimdi eşi kıskansa çok büyük olay olur. Ablasıyım ben onun ve gayette samimiyiz ben de her gördüğümde yakışıklı diye severim

Benim elimde kuzenleriyle samimidir ben o kadar samimi değilim ayrı şehirdeler bazen tlfnda 1 saatten fazla konuşurlar ama bebeğim taş gibisin kelimeler yanlış bana göre şimdi burada desen evlenmeden sevgilinle yaşamayı doğru bulmuyorum diye herkes saldırıya geçer niye saygı duymuyorsunuz diye ama burdada birçok kişi bazılarının düşüncelerine sizin gibi zihniyetliler falan diye hakaret amaçlı yorumlar yapılmış sana göre doğru olan o bana göre doğru olan bu neden siz sizin gibi düşünmeyenlere hakaret ediyorsunuz saygı göstermiyosunuz

İnanın kimse kuzenleriyle benim kadar yakın, benim kadar kardeş gibi büyümemiştir. Ama hiçbirine bebeğim minvalinde hitaplarla seslenmiyorum. Yaşları benden küçük bile olsa, hele de hayatlarında biri varsa buna çok dikkat ediyorum. Burada aşırı tepki verenler muhtemelen bunu söz atma derecesinde kafanıza taktığınız için (her zamanki gibi) aşırı abartıyorlar. Bence de bu bir söz atma meselesi değil. Sözlünüz ve ablasının art niyetleri olduğunu düşünmüyorum ama sözlünüze bu tarz hitapları sadece size hitaben kullanmasının siz daha mutlu edeceğini söyleyip yumuşak bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Böyle kıyametleri kopardığınızda sadece manyakmışsınız gibi davranılıyor gördüğünüz gibi.

Sapık zihniyetlere saygı göstermiyorum, kimse kusura bakmasın. O zaman herkesin kendi düşüncesi diye pedofililere de saygı gösterelim. Sonuçta ben öyle düşünmüyorum diye o da öyle düşünecek diye bir şey yok. Kardeş çocuklarına pis gözle bakan, onları evlendiren zihniyetlere saygı duymuyorum. Kimse de kusura bakmasın. Ülkemizde yaygın olduğu için normal kabul ediliyor ama bu ülkede 12 yaşında kız çocukları da evlendiriliyor, ona da saygı duyalım o zaman. Saçma sapan düşüncelere saygı duya duya bu hale geldik.

Kuzen olmanın kardes olmaktan farkı yoktur bizde..biraz yetişme tarzından sanırım..art niyet olmaz olamaz..dayı oğlu amca oglu hala oglu hiç farketmez..eminim eşinin yada o kızında bir art niyeti yok..birlikte büyümüşler çünkü..sen abartıyorsun sanki..

Senin gibi birisi yüzünden beraber büyüdügüm kuzenim yanımıza yaklaşamıyor.
Pardon böyle yaparken ne düşünüyorsunuz, hadi içinizdekini açıkça söyleyin, eğer gözü olsaydı birbirleriyle evnirlerdi hangi kafa bu allah aşkına annesi gibi bakıp büyütmüş diyorsunuz
Bende yiğenime aşkım bebegim diyorum aramızda çok güçlü bir bağ var sen benim ikinci annemsin diyor,ilerde evneceği kız senin gibi düşünse ayırmak için elimden geleni yaparım böylede manyak olabilirim

Aile yapilariniz farkli olabilir o sebeple boyle farkli dusunup kiskançlik hezeyanina girmis olabilirsin. Çünkü dogu toplumlari kuzenlerle uzak ve mesafelidirler,zaman zaman evlenirler bile... ama bati tarafinda ve karadenizde kuzen evliligi ya da baska gozel bakilmasi cok ayiptir. Bir de bu sekilde degerlendirin,samimi bir aile yapilari vardir,birlikte buyuyup cocukluklarini paylasmislardir. Olaylari optimal dusunmeden ne kendinizi ne de karsinizdakini uzun derim ben. Ona göre kararinizi verin.

şey yapmayı düşünmez misiniz, böyle zincir alın bağlayın “sözlünüzü” sonra bir liste hazırlayıp eline verin. listede kendisinin kullanıp kullanamayacağı kelimeler ve cümleler yazsın. müthiş çözüm bence bunu bir düşünün derim.

Aralarinda birsey olsa evlenirlerdi, sizinle de sozlenmezdi. Bence yersiz kiskanclik.

Bence de at sözü cocuga yazık cünkü yol yakinken kurtarsin kendini böyle hayat gecmez cunku

Benim inandığımda pedofiliye çocuk yasta evliliğe normal bir şey doğru bir şey diye düşünceye sahip değilim benim inancımda böyle birşeyde yok birçok sapık insan üzerinden herkesi aynı kefeye konulmaz yasak konulara girmek istemiyorum herkesin doğrusu kendine konu sahibine gelince senelerdir bir arada büyümüş insanları ayıramazsınız ha sadece taş gibisin bunun gibi seviyesiz konuşmaların yanlış oldugunu sözlüne başka şekilde anlat öyle söylemek yerine kibar bir iltifat daha yerinde olur

Bugun herkesin kuzen sevgisi tutmuş. Birinci dereceden akraba olmayan herkesi kiskanabilirsiniz, sizi hakli buluyorum. Kuzen kardesmis peh. Bu ülkede değil kuzen, amca çocukları evlediriliyor.
Erkek kardeş ablaya bebeğim taş gibisin diyebiliyor mu? Diyemez çünkü o gozle bakmaz. Baktığı an ensestle suclanir. Ama kuzen der ve ona erkek gözüyle baktigi acik. Siz seviyeyi koruyarak uyarin. Sorunlar buyuyecekse atın sözü. Belli ki sözlüzün de hosuna gidiyor, gururu oksaniyor. Seviyeyi korusun.

Yetiştirilme şekli çok önemli bence. Sonuçta bi yerde insanlar kuzenleriyle evleniyor bu çok normal. Ama bizde kuzen kardeş mesela. Başka türlü düşünemem bile. Kültürler mi farklı acaba? Bir de bişeyler mi hissettiniz yoksa gereksiz kıskançlık mı? Ben mesela takılmadım taş gibisin demesine. Nolcak desin kuzen sonuçta. Ama size sözlünüze göre değişir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…