- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
bak işte bu kadar safım ben bi adığı tektaş onuda ailesiyle aldık beraber zaten buna bile oturup seviniyorumm haklısın ne diyim
bütün ailemi karsıma alıp sözlendim atmıycam sözü diye söz verdim babam şimdi kıyameti koparıcak ayrılıyorum desem bizde böyle söz nişan atmak ayıplanır yanioff tamam bataklıktayım işin içinden çıkamıyorum
canım annenler ne derse desinler haklı ve haksız oldukları taraf illaki vardır ama sen ben istemiyorum dediğinde kalkıpta iki gün başına kakarlar 3. gün anan sarmalar baban öper olay unutulur gider. birazda haklısınız sizi dinlemem lazım diye içten içten tepkilerinide ölç derim ben. hoş ne olursa olsun tepkileri evlenip boşanmandan yada her akşam acaba kızımız mutlumu diye kendilerini yiyip bitirmelerinden daha iyidir.
aynen aynen...
Ben kasada tatlının parasını öderken utanmadı da herif
Bi de tatlı siparişi verirken ne dedi biliyo musun yemeklerin parası şu kadar tuttu tatlıyı da o fiyatlarda seçelim de hak geçmesin dedi
ayyy gülsemmi sinirlensemmi bilemedim bu duruma ben
ayneen canım benm ayyyynenn daha salağını bulamadı o da. herşeyine sustum ben bakkala bile süreyle gidermi insan ? 2 dk geçer bana bağrır 1 hafta konşmaz köpek gibi yalvartırdı. annemn mezarına bile yeri gelir izin alır giderdm. ne salakmışım yahuu. yok inthar edermişl yok çok seviyomuşş.. zamanında olacaktı bunlar zamanında dedim bende. görsem yüzüne bakmyorm nefret bile etmek gelmyo içimden
öyle diyecekler bak aklını kullan. benm gibi ol . nişanlanınca dönemceksin asla. sözlyken at. ne demek kayınpedern alcak eşyaları. saçmalama güzelim lütfen yaa. inan çok üzülüyorum ben böyle şeylere. kaç yaşndasın sen? sanırım hemen hemen benmle yaşıtsın. gençliğine kıyma ne insanlar çıkar karşınakarşımızaaa
ahhh ahh ben bilirim o durumları... böylesine 8 yılımı verdim. gençliğimin en güzel zamanlarını heba ettim. çok şükür bitti gitti şimdi çok ama çok mutluyum.
bak güzelim sana birşey anlatayım. yaşın kaç bilmiyorum ana üni. olduğuna göre aynı yaşlarda sayılırız. ben 8 yıllık bir CİMRİ ile hayatımı mahvettim. kıskançlığı bir kenara bıraktığımda parasını kendimin verdiği bizzat çalışıp kazandığım yada babamdan kalan maaşla aldığım ayakkabının parasına kadar laf etme gcünü kendinde bulurdu. üstelik henüz söz nişan yapmaya bi tarafı olmayan kendine hayrı olmayan birisiydi. misal ben sporcuyum 12 yıldır voleybol oynuyorum. bu sebeple alacağım spor ayakkabı modeli aşağı yukarı bellidir ve ben ona verdiğim paraya zerre acımam neden? çünkü işim bu. yada işim bu olmasa bile daha kocam değil arada söz nişan yok o zaman kadar getiripte birşey vermemiş ( 8 yıl boyunca doğru düzgün birşey görmedim ) bana savruk muamelesi yapıp birde ona güvenimden tanıştırdığım annemi arayıp beni şikayet ederdi kızın parayı çok harcıyor diye :)