sözlüm hakkında farklı düşünmeye başladm 5 YILDAN SONRA !

:):) oo sen onu bile söylüyosan benimkinin yaptıklarının haddi hesabı yok o yönden bir kerede askerdeydi o aralar ben onu hiç aldatmadan bekledim önceden de demiştim para biriktirip htiyacı olanları aldım yolladım diye işte o biriktirdiğim paraya çizme alıcaktım aslında kendime eskimişti almamıstım ona yollamıstım.o sene ...sonraki aylarda yine kışa denk geldi napıyosun falan diye aradı napıyım çizmelere bakıyorum internetten fln dedim almam lazım artık dedim o arlarda aileme hem deri mont hem kaşe mont aldırmıştım :) çizmeyi unutum indirimdeydi deri mont aldırdıydım çizmeyide utandım artık diyemedim falan dedim benimkine hem alamazlar belki artık okurkende yolluyorlar flan dedim askerden gelmesinede 1 ay kalmıstı bana demez mi ALIRLAR İNŞALLAH diye zongg etti kafam ben zamanında onun için almamıştım şimdi bna alırlar inş diyo halbuki askerden gelirken kendine 1 milyarlık telefon aldıda geldi .mesela buda başka bi örnek uzun anlattım galiba kusura bakma ablacıkk

Son düzenleme:
bende aldırmamıstım tatlım artık gecmiş olaaa bizeeee

Ne saflik. Sorsan umugune cokmusumdur, herseyleri en iyisinden, en masraflisindan almislardir, dunyanin en pahali dugununu onlar gecirmistir, bir kere demezler ki siz hicbirsey istemediniz, aldirmadiniz diye.

Ne saflik. Sorsan umugune cokmusumdur, herseyleri en iyisinden, en masraflisindan almislardir, dunyanin en pahali dugununu onlar gecirmistir, bir kere demezler ki siz hicbirsey istemediniz, aldirmadiniz diye.

ooooooooo derler mi hicccc benim kocam hala soleniyo bunca seye ne gerek var diye al bog iste yyemin esiyorum butun evi dizdi her seyiyle sadece bes bin verdi

ooooooooo derler mi hicccc benim kocam hala soleniyo bunca seye ne gerek var diye al bog iste yyemin esiyorum butun evi dizdi her seyiyle sadece bes bin verdi

Ya benim evim bile yok, esyam bile yok, biz bir biblo bile almadan evlendik, evlenince hemen ABD ye geldik. Aldiklari sadece altinlar, bir dugun yaptilar kucuk bir salonda o kadar. Gelinligimi bile kiralik yaptirdim masraf olmasin diye, fakir edebiyati yapiyor diye. Geriye kalan tum masraflar babamdan.
Ama o altinlari konusur da Allah konusur hala, cok altin takmislar, babam cok istemis, dunyanin en cok altinini bunlar takmis, istemedigim halde dugunde bagira bagira anons ettirdiler, doymadilar hala.

Son düzenleme:
daral geldi okurken. :/ ama sizden ötürü. sözden sonra değişti diyorsunuz ama bir çok şeyi bugüne kadar hiç yapmadı demişsiniz. bence sizin sözden sonra baklentileriniz değişmiş. aileniz de beklenti içinde. madem beklentilerle yaşıyorsunuz, beklentilerinizi karşılayan biriyle olsaydınız beş yıldır.

o da size karşılığını verecek diye mi yardım ettiniz? zor valla.

o da size karşılığını verecek diye mi yardım ettiniz? zor valla.

yok karsılık beklemedmde insan yapınca karsıdanda bekliyo biraz düşünce en azından söyleyeblrdi lafla bile birden alırlar inşllh demekte ne derece uygun hem bunun karsılık beklemekle ne alakası var .

karsı taraf bişey yapmayınca beklenti olarak kalıyo malesef ben onu çok seviyorum sevmesem zaten bu kadr şeye katlanamam benim sorduğum çok farklı birşey sen anlamamıssın yinede sağol .. ok ytr bu kadr yardmcı oldgn .b

yok karsılık beklemedmde insan yapınca karsıdanda bekliyo biraz düşünce en azından söyleyeblrdi lafla bile birden alırlar inşllh demekte ne derece uygun hem bunun karsılık beklemekle ne alakası var .
ama ben ona yardım ettim o gelirken kendine telefon almasına rağmen bana inşallah alırlar dedi diyorsun. yani bir şey yaparken aklında o da karşılığını verir mantığı olmamalı bence. bu samimi değil. ben birine bir iyilik yaparken onun asla karşılığının gelmeyeceğini düşünerek yaparım, yani ona göre yaparım. karşılığı gelmeyecek olsa da benim içimden geliyor mu? bu önemli. eğer senin yaptığın inceliği o yapmıyorsa, bir daha incelik yapmazsın. ama karşılığı önemli değilse içinden geldiğinde yine yapabilirsin. siz zaten o alamadığınız parçanın onun size almayı teklif edeceği gibi bir beklentiyle söylemişsiniz ona, yoksa bu cevabı koymazdı.

ciddimsn sadece benimkiler böyle zannediyodum canım cidden onlarda bi değişikmiş yani iyilk yapıp acımak yaranmıyomuş kimseye bunu anladım sizin anlatttklarınızdan

Son düzenleme:

ee zaten ben söylemeden düşünmesi lazımdı çünkü para harcıycak biyer yok burda diyip harcayamadığı paraya hayıflanıyodu sevglsnin ihtycı varken o düşünüp alsa nolur sanki ben söylemeden beş yıldan sonra ben onun her zor zamanında yanındaydım maddi manevi ondan bi çizme beklemek mi benim suçum benim iyiliğimin karsılıgını beklemem ?
ben kendi çizme paramı ona harcadım salaklık bende diyorum kendimden çok ödün verdim onun karsılıgını ondan istiycm demiyorum nasıl anlıyosun bilmiyorum ki off tmm cidden kafam dağınık belki bn böyle düşünüyorumdur tsk. hersksn düşüncesi farklı. ytrli yorumun

Son düzenleme:

Oy evlerden ırak.Cimrilik ettiği yetmiyo bide senin maşın üzerinden kafasına göre hesap yapıyo. Durumları nasıl ki ? Yeri geldimi destek olur insan fedakarlık yapılır ama sen durumları bizden daha iyi biliyosun işin içinde olan sensin çünkü.

hamama giren terler diye bir tabir vardır dügünde anons yaptırmakta ne yani biraz o görgüsüzlükte olmus

hamama giren terler diye bir tabir vardır dügünde anons yaptırmakta ne yani biraz o görgüsüzlükte olmus

Ya bu gorgusuzluk sadece benim mi basima geldi? Iki dugunum oldu, daha once istemedigim halde, istemedigimi ozellikle soyledigim halde kv illa ve zorla yegenini iki salonda da cikartip bagirta bagirta anons yaptirdi altinlari. Oluyorum sinirden o ani dusundukce, benim kadar gorgusuzluk ve cimrilikler altinda kimse evlenmemis

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aman allahım bugün 2 bardak çayın hesabını yapan adam, yarın lokmalarını sayar demedi deme

Düşüncesiz ve cimri erkek çekilecek dert değil.Seni anlıyorum sen istemeden bazı şeyleri yapmasını istiyorsun ama en ufak bir ışık göremiyorsun.sen söyledikten sonra da yapmasının bir anlamı kalmıyor.Benim fikrim evlenmeden böyleyse evlenince nasıl olabileceğini tahmin etmek zor değil.Değişmesini bekleme.Ya böyle kabul edeceksin yada yol yakınken döneceksin.Böyle bir insanla ömür geçermi önce onun kararını ver şimdiden katlanamıyorsan sonra daha çok üzülürsün.Evlenince ayrılmak daha zor olacak.Tamam durumları kötü olur bir süre yardımda bulunursun çalışıp beraber yaparsınız herşeyi.Ama durumun kötülüğünden ihtiyaçtan değil bence karakteri öyle görünüyor.Evlendiğinzde çocuğunuz olduğunda sen çalışmak istemesen bile çalışman için sana baskı yapacak başına kakıcak gibi görünüyor.Umarım yanılıyorumdur ama aynı durum yakın arkadaşımın başında var ve çok mutsuz.Krediyle ev almışlar eşi tek başına ödeyemiyor mecbur onunda çalışması gerekiyor.ama bir türlü işlerde dikiş tutturamadı yetişemiyor bir yandan çocuk bir yandan ev kredi borçlar derken kız 10 kilo vermiş.İşten ayrıldığında eşi başka iş bulması için dayatıyor borçlar faize giriyor ödeyemediği için tek başına.Hatta arkadaşım bütün maaşını eşi aldığı için maaşının miktarını az söylüyor kendine para ayırıyor.Anlamadığım artık devir değişmiş erkekler kızın maaşı olmadan ev geçindiremiyor.Kızın hem çalışmasını hem cocuk yapıp bakmasını hem de ev işlerini aksatmadan yapmasını bekliyorlar aynen bir robot gibi.Önceden erkekler deri çalışma ben sana bakarım şimdi çalış yoksa aç kalırız demeye getiriyorlar :) Allah kolaylık versin canım umarım en doğru kararı verirsin senin için hayırlısı ne ise o olsun.

öle şeymi olur tatlım benim bundan daha beter evliliklerinde yasayan insanlar var gecmişe mazi diyeceksin canım benim yapacak bişeyin yok

Bide bencilmiş postala gitsin. İflah olmaz bu

Şimdi mantık olarak 6 milyarlık düğün salonu aşırı pahalı bence gerek var mı o kadar masraf içinde?

bunun dışında evet cimri yani.
durumları mı kötü acaba ya da zamanında çok mu yokluk çekmişler acaba.

Canım değmez kendini kullandırtma Allah gönlüne göre versin. Bu adamdan bi cacık olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…