• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlüm hakkında farklı düşünmeye başladm 5 YILDAN SONRA !

aynen aynen...
Ben kasada tatlının parasını öderken utanmadı da herif
Bi de tatlı siparişi verirken ne dedi biliyo musun yemeklerin parası şu kadar tuttu tatlıyı da o fiyatlarda seçelim de hak geçmesin dedi:53: :41:

Allaaam resmini çekip hatıra saklasaydın....ilerde torunlarına bakın ben böyle bir yaratıkla yemek yedim dersin

biz 5 yıldan beridir çıkıyorduk 1 ay önce sözlendik Allahın izniyle. ama sözleneli bile o kadar değiştiki (?)
ailem hiç isteemdi çok ağladım sabahlara kadar ama yinede öyle böyle ikna ettim ailemi
onun aileside iyiler bana karsı ama hiç ne babası ne annesi ne beni ne ailemi hiç aramıyorlar daha 1 aydır gelemdilerde hiç
ailem sürekli bana dırdır ediyor "nasıl akraba olucaz bunlarla aramıyorlar etmiyorlar cevredekiler soruyor yalan söylemek zorunda kalıyorum diyo annem "
neyse ailem zaten he konuda ufak bi özürlerini arıyo diyorum onların lafına aldırmıyım diyorum sözlüme söylemiyorum bile aileme karsı kötü bi soğukluk olmasın diye daha neler neler ben kısaltıyorum aile konusunu hiç takmıyorum eşim iyi olsunda diyorum
ama bi dönüp bakıyorum eşim olucak sevdiğime de :s bu adamla gercekten anlaşamıyoruz biz eskidende çok ayrıldım barıstım ilgisizsin ilgisizsin diye düzelicem dedi bi iki gün iyi oluyo sonra yine aynı hesap
benim bi sorunumla hiç ilgilenmez düşünmez ben söylerim sunu da sen yapıver ben yapamadım diye tamam der unutur yapmaz. gecen gün kuyumcuya gittik yüzüğüme cila attırıcaktık attırdık işimiz bitti dedim gel biryere gidelim bi çay içelim olmaz hiç vsktim yok babam hemen gel dedi(babasıyla aynı yerde çalışıyorlar abisi falan) gitmedik akşamda aradığında şakasına niye gidip Azıcık oturmadık ben seni özledim dedim bana dediki " Evlenince bol bol demler içersin dedi bende ben seninle dışarıda içmek istiyorum ama dedim evlenincede dışarda hiç mi oturmıycaz mı dedim bana şaka yapar gibi bi çay 2 lira 2 çay 4 lira ona yarım kilo çay alınır flan dedi " güldü böyle konuda bunun hesabımı yapılır .

başaka bi günde dedim evimizin eşyalarını beraber beğeniriz ben beğenirim baban gidip kendi alamsın dedim eltime öyle yapmışlar . neyse bana sen simdi gidip 8 milyarlık koltuk takımı falan alırsın olmaz dedi

bana illa kpssyi kazan memur ol diyo kazanamam belki fln dedim ne kadar maaş alcan falan diyo yok kredi çekermişiz 100er milyardan 200 milyar gidip ev araba alıp ödermişiz 5 10 sene bende dedim benim ömrüm borç ödemekle mi gecicek hiçmi hayatımı yaşamıycam dedim artık bi çayın hesabını o zamanda yaparsın dedim gülerek ee yapıcan tabi yapmassan oturcak biyer bulmassın diyo.
ben 6 milyarlık düğün salonu beğendim çok pahalı değil ama güzel onlarında öylesine hayalini kurarken yok olmaz 2.5 milyarlık olcak o kadar para verilirmi demez mi bana .daha nca sene hiç pikniğe gitmedik
hiç sinemaya gitmedik
iki yada 3 kere anca kontör atmıştır
ben öğrenciyim o çalışıyo hiç paraya ihtiyacn varmı diye sormamıştır bile hee sorsa ben yok derim utanırım alamam ama sorma gereği bile duymaz onların tanıdığından nişanlıgımı alıcakmışım falan bilmem daha neler ailesi hiç demiyo ne dersem yapıyorlar ama sözlüm onlardan beter acaba diyorum böyle adamla hayat gecer mi nişanımız olucak bi iki aya uzatsammı nişanlanmasamm mı sizce sözlüm sevmiyor mu beni insan sevdiğine nasıl cimrilik eder ben olsam son kuruşuma kadar harcarım harcadımda. askerdeyken para gönderdim ihtycı olan herseyi harclığımdan artırdım aldım yolladım her gördüğüm güzel erkek parfümü kıyafeti vs. hmn aklımdan o gecer param varsa alırım yoksa keske alabilseydim ona ne yakısırdı derim .

nolur yardım edin napıyım seviyorum ama mutlu etmk için hiç cabalamıyo artık umursama z umursamaz konusuyo beni azarlıyo bazen hatta isteksiz gibi he he diyerek konusuyo :(:( kafayı yicemmm eskiden bu kadar değildi evlenincede değişir diyorlar bundan daha beter olursa ben ölürümmm:43::43::43::43::2::2::2:bahtsızkiz::26::26:

parayı bu kadar çok seven adamı tövbe sevemem :19: ama sen seviyorsun aşk bu belli olmaz tabi, biz sadece bu sorunu gördüüğümüzden ötürü damat beye kızacağız haklıyız da ama belki bu huyunu arka plana atacak bi özelliği de vardır o yüzden fazla yüklenmek istemem, bu arada değişmiş demişsin ailesi dolduruyor olabilir bu kadar sessizlik değil oğullarını posta güvercini olarak kullanıyo olabilirler :44: sen açıkça tavrını ortaya koy ona göre yolunu çiz

biz 5 yıldan beridir çıkıyorduk 1 ay önce sözlendik Allahın izniyle. ama sözleneli bile o kadar değiştiki (?)
ailem hiç isteemdi çok ağladım sabahlara kadar ama yinede öyle böyle ikna ettim ailemi
onun aileside iyiler bana karsı ama hiç ne babası ne annesi ne beni ne ailemi hiç aramıyorlar daha 1 aydır gelemdilerde hiç
ailem sürekli bana dırdır ediyor "nasıl akraba olucaz bunlarla aramıyorlar etmiyorlar cevredekiler soruyor yalan söylemek zorunda kalıyorum diyo annem "
neyse ailem zaten he konuda ufak bi özürlerini arıyo diyorum onların lafına aldırmıyım diyorum sözlüme söylemiyorum bile aileme karsı kötü bi soğukluk olmasın diye daha neler neler ben kısaltıyorum aile konusunu hiç takmıyorum eşim iyi olsunda diyorum
ama bi dönüp bakıyorum eşim olucak sevdiğime de :s bu adamla gercekten anlaşamıyoruz biz eskidende çok ayrıldım barıstım ilgisizsin ilgisizsin diye düzelicem dedi bi iki gün iyi oluyo sonra yine aynı hesap
benim bi sorunumla hiç ilgilenmez düşünmez ben söylerim sunu da sen yapıver ben yapamadım diye tamam der unutur yapmaz. gecen gün kuyumcuya gittik yüzüğüme cila attırıcaktık attırdık işimiz bitti dedim gel biryere gidelim bi çay içelim olmaz hiç vsktim yok babam hemen gel dedi(babasıyla aynı yerde çalışıyorlar abisi falan) gitmedik akşamda aradığında şakasına niye gidip Azıcık oturmadık ben seni özledim dedim bana dediki " Evlenince bol bol demler içersin dedi bende ben seninle dışarıda içmek istiyorum ama dedim evlenincede dışarda hiç mi oturmıycaz mı dedim bana şaka yapar gibi bi çay 2 lira 2 çay 4 lira ona yarım kilo çay alınır flan dedi " güldü böyle konuda bunun hesabımı yapılır .

başaka bi günde dedim evimizin eşyalarını beraber beğeniriz ben beğenirim baban gidip kendi alamsın dedim eltime öyle yapmışlar . neyse bana sen simdi gidip 8 milyarlık koltuk takımı falan alırsın olmaz dedi

bana illa kpssyi kazan memur ol diyo kazanamam belki fln dedim ne kadar maaş alcan falan diyo yok kredi çekermişiz 100er milyardan 200 milyar gidip ev araba alıp ödermişiz 5 10 sene bende dedim benim ömrüm borç ödemekle mi gecicek hiçmi hayatımı yaşamıycam dedim artık bi çayın hesabını o zamanda yaparsın dedim gülerek ee yapıcan tabi yapmassan oturcak biyer bulmassın diyo.
ben 6 milyarlık düğün salonu beğendim çok pahalı değil ama güzel onlarında öylesine hayalini kurarken yok olmaz 2.5 milyarlık olcak o kadar para verilirmi demez mi bana .daha nca sene hiç pikniğe gitmedik
hiç sinemaya gitmedik
ben öğrenciyim o çalışıyo hiç paraya ihtiyacn varmı diye sormamıştır bile hee sorsa ben yok derim utanırım alamam ama sorma gereği bile duymaz onların tanıdığından nişanlıgımı alıcakmışım falan bilmem daha neler ailesi hiç demiyo ne dersem yapıyorlar ama sözlüm onlardan beter acaba diyorum böyle adamla hayat gecer mi nişanımız olucak bi iki aya uzatsammı nişanlanmasamm mı sizce sözlüm sevmiyor mu beni insan sevdiğine nasıl cimrilik eder ben olsam son kuruşuma kadar harcarım harcadımda. askerdeyken para gönderdim ihtycı olan herseyi harclığımdan artırdım aldım yolladım her gördüğüm güzel erkek parfümü kıyafeti vs. hmn aklımdan o gecer param varsa alırım yoksa keske alabilseydim ona ne yakısırdı derim .

nolur yardım edin napıyım seviyorum ama mutlu etmk için hiç cabalamıyo artık umursama z umursamaz konusuyo beni azarlıyo bazen hatta isteksiz gibi he he diyerek konusuyo :(:( kafayı yicemmm eskiden bu kadar değildi evlenincede değişir diyorlar bundan daha beter olursa ben ölürümmm:43::43::43::43::2::2::2:bahtsızkiz::26::26:

AYRIL. Bu kadar net söylüyorum.Koca olmaz bu adamdan.

tüm ablalarını dinliyosun ve kesinlikle evlenme diyorum zerre pişman olmazsın daha öğrencisin git okulunu bitir işine gir sana değer verecek biriyle evlen inan evlenince sihirli değnek dokunup prense dönüşmeyecek aksine dahada beter olur aileni dinle üstelik peygamber efendimizin hadisi bile var ailenizin razı olmadığı kişiyle evlenmeyin türünde çünkü aileler hisseder kimi şeyleri git okulunu bitir bu ne acele acıkmayım diye tuvalete gitmeyecek tiplerdenmiş sözlün

hiç sinemaya gitmedik

5 yıllık evliyim.bu zaman içerisinde eşimin bana çok begendigim bir kiyafeti 2 kez alamadigi(almadığı değil.parası olmadığı için alamadigi)olmuştur.
Allah razı olsun beni o konuda hiç uzmez.Ama yinede çok üzülmüştüm.Aslında bende eşimin parası olmadığı için alamadığını biliyordum ama
yine de canım sıkılmıştı...

büyük konusmiyim eşim böyle 2 çayın hesabını yapacak valla çok kötü şeyler olur...bence iyi düşün...

5 Yıla Kadar Aklın Neredeydi? Boşa Zamanın Gitmiş Neyse Zararın Neresinden Dönülse Kardır

Canim sen seviyorsun tahammulediyosun ama 2cayin bile hesabini yapmasini gectim neden senin pahali seyler alacagini dusunup babasina havale ediyor sixin ev esyalarinizi bence kesinlikle nisanlanma ailende istemiyorsa bisiy gorduler demekki daha olmayan maasiniza bile ipotek koyan biri erkegin en onemli ozelligi comert olmasi olmali bence evlilikte kendine yazik etme bence yol yakinken don

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen gerçekten aile yi dinlemek lazım. Sen aileni yalvar yakar ikna etmişsin, ve ayrılmak daha zor gelir insana.
Ama insan hata yapabilir yanlış kişiyide seçmiş olabilir, hiç birsey için geç değil senin için. Ailenden filan çekinme.
Söz ve nişan dönemi karşındakini iyi tanımak içindir. İçine sinmiyorsa zorlama derim birçok kişinin dedigi gibi..
Hakkinda hayırlısı olsun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İşte söz ve nişanlılık dönemi bunun için var canım sen de görüyosun ki çok zor bir gelecek seni bekliyo erkeğin para lafı edeni de çok iticiymiş cidden Allah yardımcın olsun.

hiç sinemaya gitmedik

Hep bu forumda kendimden birseyler buluyorum:) Canim benim esim evlenene kadar bana bir cicek bile almamis adamdir, benim kiz istemede bile cicegim yoktu biliyor musun? 3-5 kurus dugun masrafi yuzunden kafayi yercesine kavgalar ettik, evlendik market alis verisine gittim de fazla alis veris yaptim diye yine manyak manyak kavgalar etti benimle, simdi artik eskisi kadar karismiyor, zira artik ben de eskisi kadar alis veris de yapmiyorum, birsey de almiyorum. Bazen arkadaslar kocalarinin savurganligindan sikayet ediyor, ben de cimriliginden, 3-5 kurusu hesap edip durmasindan biktim. Sen ailesine bahane bulmamissin ama benim kocamindan cimriligi kv den genetik. Kv bu dunyada cimrilik noktasinda gelinebilecek en zirve sahsiyet, kp de bir o kadar cimri, yemin ederim evlerinde yemek yerken cekiniyorum, yedigim lokmayi sayiyorlar her defasinda ekmek yemiyorsun, ekmekle ye, ekmek yemezsen miden bulanir bilmem ne, odleri kopuyor yemeklerinden biraz fazla yiyorum diye. O adam oyle gider arkadasim haberin olsun, evlendikten sonra biraz cekersin ama dugune kadar istedigini aldir, istedigini yaptir, dugunmus, esyaymis, gelinlikmis, hicbirseyin icinde kalmasin onun cimriligi yuzuden. Yasadim biliyorum, keske ben de kocamin fakir edebiyati yaparak cimrilik yapmasina bakmadan istedigimi aldirsaydim zamaninda.

Şuan babam ayni inan omurgecmez hic yipratma kendini annemi yedi bitirdi para para diye diye:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çokmu yokluk çekmiş yoksa hödüklüktenmi yapıyo anlamadım:26:

Yok be canım yoklukla ilgisi yok kişilik meselesi benim eşimde küçükken babası işten çıkmış bi süre iş bulamamış baya zorluk çekmişler ekmeği zor alırdık der her zaman ama o kadar eli boldur ki bi üstüne para tutmayı da bilmez çok harcar hele boğazdan hiç kismaz ne bulursa alır kv le kp de öyle. Demem o ki arkadaşın sözlüsü bildiğin cimri ötesi yok.

Arkadaşım sende 5yıl çektim diyorsun da niye bi 5yıl daha çekesin birak gitsin ya annen baban iki bağırır üç dillenir e sonra biter gider emin ol ailen mutsuz bir evliliğin olsun istemez. Az biraz sende bencil ol ve kendini düşün. Boşversene okuyorsun mesleğini eline alıp mutlu mesut evlilik yapmak varken ne diye elin cimrisini sen çekesin.

Bu pintilikle para mı biriktiriyor acaba dedim . . . Yahu 5 yıl boyunca hiç bir jest görmemişsin şimdi mi yargılıyorsun akıl başa yeni geldi heralde ..
Bence eğri oturup doğru düşünmek lazım iyice düşün ömrünü RENKSİZ geçirebilir misin ?

ben olsam coktan cemkirmiştim ve bu söz olayı coktan bitmişti ama bende yerine göre suan eşimle maddi sıkıntılar cekyoruz ama eşim bana karsı olkadar ilgili ve sevecenki yemin ederim ac kalayım genede gık demem demiyorumde canım ama seninki hem odun hem cimri hem bencill evlenincede daha beter olucana eminim canım benim bence mantıgını koy karar ver ben eger gercekten böleyse sözlün kendi acımdan sölüyorum ben yğzügü atmıstım tamam benim kv sık sık annemi aramaz ama beni arar konusuruz annemleri sorar slm söler Ankara oldugu için cokta görüşemiyoruz babası gel demiş miş sinir oldum çay içilmezmiş falan al çantayı vur kafasına :22:

Hep bu forumda kendimden birseyler buluyorum:) Canim benim esim evlenene kadar bana bir cicek bile almamis adamdir, benim kiz istemede bile cicegim yoktu biliyor musun? 3-5 kurus dugun masrafi yuzunden kafayi yercesine kavgalar ettik, evlendik market alis verisine gittim de fazla alis veris yaptim diye yine manyak manyak kavgalar etti benimle, simdi artik eskisi kadar karismiyor, zira artik ben de eskisi kadar alis veris de yapmiyorum, birsey de almiyorum. Bazen arkadaslar kocalarinin savurganligindan sikayet ediyor, ben de cimriliginden, 3-5 kurusu hesap edip durmasindan biktim. Sen ailesine bahane bulmamissin ama benim kocamindan cimriligi kv den genetik. Kv bu dunyada cimrilik noktasinda gelinebilecek en zirve sahsiyet, kp de bir o kadar cimri, yemin ederim evlerinde yemek yerken cekiniyorum, yedigim lokmayi sayiyorlar her defasinda ekmek yemiyorsun, ekmekle ye, ekmek yemezsen miden bulanir bilmem ne, odleri kopuyor yemeklerinden biraz fazla yiyorum diye. O adam oyle gider arkadasim haberin olsun, evlendikten sonra biraz cekersin ama dugune kadar istedigini aldir, istedigini yaptir, dugunmus, esyaymis, gelinlikmis, hicbirseyin icinde kalmasin onun cimriligi yuzuden. Yasadim biliyorum, keske ben de kocamin fakir edebiyati yaparak cimrilik yapmasina bakmadan istedigimi aldirsaydim zamaninda.

bende aldırmamıstım tatlım artık gecmiş olaaa bizeeee :24::ssz:

Yol ver gitsin :ssz:ama kendini bu beyle cezalandırmak istersen o başka ..insanın kendine yaptığı kötülüğü dünya toplansa yapamaz :50:

Canım hep yapıcı olmaya çalışırım, kimse ayrılmasın, mutsuz olmasın diye, ama erkek dediğin ilgili, alakalı olmalı, seni senden çok düşünmeli. Biz kadınlar çok hassasız, küçük şeylerle mutlu oluruz, hep kendimizden veririz. 5 yıldır böyle, sözlendin daha beter oldu, nişanlanacan daha daha, evliliği düşünemiyorum. Yol yakınken uzaklaş ilerledikçe çevre baskısı vs ayrılamazsın. Evlenince de psikolojik çöküş yaşarsın. Sonuçta Okuyosun geleceğin senin elinde, onun eline bırakma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 5 yıllık evliyim, evliliğimin ilk yıllarında maddi sıkıntımız oldu bana göre, ben hep kıstım, ama benim eşim asla benden kısmadı. Zaten pek bi şey de istemiyodum ama o hiç bi zaman almam vs demedi. Ama çıkarken şöyle bi şey yaşadık, mc donalds da kampanya turkcell hamburger 1 alana 2. Bedava onun şifresinin tele gelmesini uzun süre beklemişti( aslında ben bekle diye ısrar ettim) ve ben hala sen böyle yapmıştın derim. Ama adamın suçu bile yok ki çok bonkördür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back