Bir de kk kadınlarına cirlarlar hemen ayrıl bosan yaziyorsunuz Hiç yapıcı değilsiniz diyeÖyleymis
Kk ne kadr akilli oldugu kaniti taa ozamanlar evlenme demisler simdi ise bosanma aşmasinda keske dinleseymis ozamar arkadaslari
Resmen filmin fragmanini önceden vermişler size
Allah adamın gerçek yüzünü defalarca göstermiş size bile bile evlenmissiniz
Konu sahibi evlenmiş çocuğu olmuş bosanacagiz galiba diye konu açmış5 yıldır gözün nereye bakıyordu derler adama??
Çalış memur ol para kazan kaç para kazancan ki bunlar salak saçma sorukar birde 100 sen 100 ben kredi çekeriz ev alırız nedir? Onu bile yarı yarıya bölüyo.
Adam olda al evini barkını...
Ayrıca 8 milyarlık koltuk takımı beğenirsin demişte azcık yüzüne bakılcak gibi olanlar zaten 7-8 binden aşağı değil ki, utanmasa ikinci el alır bunun böylesi...
1 kere evleniyorsun hayatında 10 kere değil iyi düşün...
Konu 2014 konusuEvlenmemişler ki, henüz söz takılmış...
Konu sahibi evlenmiş çocuğu olmuş bosanacagiz galiba diye konu açmış
Yeni konu actigindan buraya da yazdılar sanirimEe bu konu 2014ün konusuymuş hortlatmışlar. Hiç ona dikkat etmedim ki.
3Haha şimdide bugün paylaştığı konuya gidip biz sana demiştik diyelim
2014 2017 ye baya zaman var demii zaten belirtmisim 2 yillik evliyim diye hay yarabbim diycek bisiy bulamiyorum yani ne fake olup boyle seylerle ugrasicam sizofren miyim kafadan bu kadar hikaye yazcmDiger konuda evliyim demissin burda sozlusun fakemisin kiz sen
Cok komiksiniz gercekten benim gervwkten moralim bozuk bi sekilde yazdim sizi dalga gecsin diye degil3
Evet valla oku burayi diyelim
konuyu ben hortlattım.
konularin cokk uzun okimadim ben cnm Yorumda yapmadim farkindaysan dogru duzgun sadece eski konu hortlamis gelmis ona takildim sana fakesin diyende olmadi bu aradaCok komiksiniz gercekten benim gervwkten moralim bozuk bi sekilde yazdim sizi dalga gecsin diye degil
konu 2014te,acilmis kisi evlenmis bilee :)Evlen evlen. 1 ay sonra bosarsin zaten.
Bu adami cok mu aradin cnm.
Kim hortlatti yahu :)konu 2014te,acilmis kisi evlenmis bilee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?