• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlüm hakkında farklı düşünmeye başladm 5 YILDAN SONRA !

Öyleymis:olamaz:
Kk ne kadr akilli oldugu kaniti taa ozamanlar evlenme demisler simdi ise bosanma aşmasinda keske dinleseymis ozamar arkadaslari
Bir de kk kadınlarına cirlarlar hemen ayrıl bosan yaziyorsunuz Hiç yapıcı değilsiniz diye
Al buyur bakalim

5 yıldır gözün nereye bakıyordu derler adama??

Çalış memur ol para kazan kaç para kazancan ki bunlar salak saçma sorular birde 100 sen 100 ben kredi çekeriz ev alırız nedir? Onu bile yarı yarıya bölüyo.

Adam olda al evini barkını...

Ayrıca 8 milyarlık koltuk takımı beğenirsin demişte azcık yüzüne bakılcak gibi olanlar zaten 7-8 binden aşağı değil ki, utanmasa ikinci el alır bunun böylesi...

1 kere evleniyorsun hayatında 10 kere değil iyi düşün...

5 yıldır gözün nereye bakıyordu derler adama??

Çalış memur ol para kazan kaç para kazancan ki bunlar salak saçma sorukar birde 100 sen 100 ben kredi çekeriz ev alırız nedir? Onu bile yarı yarıya bölüyo.

Adam olda al evini barkını...

Ayrıca 8 milyarlık koltuk takımı beğenirsin demişte azcık yüzüne bakılcak gibi olanlar zaten 7-8 binden aşağı değil ki, utanmasa ikinci el alır bunun böylesi...

1 kere evleniyorsun hayatında 10 kere değil iyi düşün...
Konu sahibi evlenmiş çocuğu olmuş bosanacagiz galiba diye konu açmış

Evlenince bol bol demler icersin diyince "sence suan evimizde cay yok da ondan mi disarda icmek istiyorum?" Diyemediniz mi?
Lafa bak ya evlenince demler icersin... demek insanin ne disarda caya hakki var ne de evlenmeden...

Cok igrenc bir adam kac kurtul.
Butcemiz kisitli o salon olmaz dese basimin ustune ama burda durum cok farkli.

Paran var mi diye sormamasi kontor atmamasi falan cok normal. Yigidi oldur hakkini yeme demisler. Kontor atmak nedir ya? Hic bi sevgilimden boyle bir beklentim olmadi. Teklif edilse de cok rahatsiz olurdum. Para icin mi senle birlikteyim haddini bil derdim.

Hahahaha baya iyi burası. Konu hortlamış bi sebepten ama olan olmuş bütün hayırlara rağmen konu sahibesi evlenmiş şimdi boşanma aşamasındaymış. Hakkında hayırlısı olsun bazen bazı şeyleri yaşamadan göremiyor insan.

Diger konuda evliyim demissin burda sozlusun fakemisin kiz sen
2014 2017 ye baya zaman var demii zaten belirtmisim 2 yillik evliyim diye hay yarabbim diycek bisiy bulamiyorum yani ne fake olup boyle seylerle ugrasicam sizofren miyim kafadan bu kadar hikaye yazcm

konuyu ben hortlattım.
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliymiş.

bile bile yakmış kendini konu sahibi.

bak hiçbir şey değişmemiş daha beter olmuş.
kaç kurtar kendini ömrün çürümeden makule37 makule37

en sevmedigim erkek tipi cimri. tutumlu olmak baska cimri olmak bambaska. evlenince dahada beter olur. bence sen yol yakinken iyice dusun tasin.benim ablamin esi etrafa cok cimridir.herkes bilir soyler ama karisina cocuguna asla oyle degildr. gezerler yerler icerler istegini alirlar yani kisacasi cimriliginde bir adabi vardir insan evlenice insandan bir cayi bile esirgiyorsa daha ne demeli bilemedim

Cok komiksiniz gercekten benim gervwkten moralim bozuk bi sekilde yazdim sizi dalga gecsin diye degil
konularin cokk uzun okimadim ben cnm Yorumda yapmadim farkindaysan dogru duzgun sadece eski konu hortlamis gelmis ona takildim sana fakesin diyende olmadi bu arada

Back