♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Kizlar gunaydin:)
kumralti canim hayirli olsun.hadi sen bizim hocamiz olacaksin ilk sen gelin olacaksin tecrubelerini bekliycez
S simce123 bence relax olun olmayan seyler icin kavga etmeyin.
denizlililili canim yarenle gorusuyormusun az kaldi:)

@kumralti canim hayirli olsun.hadi sen bizim hocamiz olacaksin ilk sen gelin olacaksin tecrubelerini bekliycez
@simce123 bence relax olun olmayan seyler icin kavga etmeyin.
@denizlililili canim yarenle gorusuyormusun az kaldi:)
GÜNAYDIN BALIM
BEN RELAX OLDUKÇA GERİYOLAR BENİ ZORUMA GİDİYO AMA OLMAYAN ŞEYDEN LAF YEMEK

hadi hayırlı olsun canım çok sevindim

teşekkürler efendim, darısı sizlere en yakın zamanda
sen neler yapıyorsun, tatsızlık yaşamışsınız ama çözülmüş , çok şükür..
amaaan sakınd iyim elti için görümce için girmeyin birbirinize...
ben çok çektim sen düşme o hatalara

kumralti canim hayirli olsun.hadi sen bizim hocamiz olacaksin ilk sen gelin olacaksin tecrubelerini bekliycez

günaydın
teşekkür ediyorum angaralım sana da darısı başına...
nasılsın neler yapıyorsun ?

bende bir anda nasıl oldu anlamadan evleneceğim bu gidişle, o kadar yorgunum ki..
ayaklarım zonkluyor ... sürekli bir koşturma hali...
tatlı ama yorucu, bazen de işin içinden çıkılamayacak derecede sıkıcı koşturmalar...
bakalım hayırlısıyla bir Ağustos gelsin de hepsi bitsin

amin canım inşallah
hallettik ya küçük bi sürtüşmeydi ama kırıldım yani ama sıkıntı kalmadı
inşallah eltilerimiz görümcelerimizle iyi anlaşır kardeş gibi oluruz :)
bende çalışıyorum çeyiz listesi hazırlıyorum herşeye rağmen çeyiz alıyorum işte devam

umarım dediğin gibi kardeş olabilirsin,
benim kardeş olmaya niyetim pek yok...
insanin bir kere dili yandı mı, aman yoook kalsın diyor..
benden uzak olsun yeter diyorum..
beni silenin peşinden kardeş olalım diye çok dolandım da artık yetti yani..
ben tükendim, sen tükenme.. tüketecek kadar kendini ezdirme

ohhh ne güzel hazırla vallahi, alınacak çok şey var aslında
aceleye getirme seçerek al her şeyini, içine sinsin..
acele edince zorlanıyor insan gönlüne göre eline para geçtikçe al her şeyi koy kenara...
yine sen kullanacaksın nasılsa.. ha şimdi ha seneye ..

bende senin gibi düşünüyorum beni isteyemeni iste diye peşinden koşmam zaten hiçte niyetim yok
alıncak çok olunca bir bir yavaş yavaş seçici olarak alıyorum zaten

bende senin gibi düşünüyorum beni isteyemeni iste diye peşinden koşmam zaten hiçte niyetim yok
alıncak çok olunca bir bir yavaş yavaş seçici olarak alıyorum zaten

en iyisini yaparsın boşver...
sen ne kadar çabalarsan çabala, karşındaki seni nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor..

iyi bakalım aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :)

Canim sevdicek gittimi buradami.neler yapiyorsunuz.simdi agustosta evleniyorsun.Allah mesut etsin.darisi bizim basimiza.anlatsana heyecani

en iyisini yaparsın boşver...
sen ne kadar çabalarsan çabala, karşındaki seni nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor..

iyi bakalım aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :)

saol canım benim
evlenince tecrübelerini de bekliyoruz :)

Canim sevdicek gittimi buradami.neler yapiyorsunuz.simdi agustosta evleniyorsun.Allah mesut etsin.darisi bizim basimiza.anlatsana heyecani

henüz gitmedi , perşembe günü gidiyor... o kadar alıştım ki, ayrılmak bu sefer çok koyacak..

aynen öyle, Ağustos 23 de nasipse düğünümüz var.. arkamdan bekliyorum sizleri...
önüme de geçebilirsiniz gerçi :) hatta düğünümüze de beklerim, ankara da değil misin, çık gel :) vesileyle tanışmış oluruz...

en tatlı heyecan gelinlik heyecanı :) dün provam vardı, sevdicek ile gittik beraber,
tabi ilk provalarda ortada hiçbir şey olmuyor.. bir şey giydirdiler gelinliğin iç astarı gibi... anlamadım tarif edemiyorum o kısmı...
gelinliğimin içine çamaşır giymeyeceğim, çamaşırı kendi içine özel olarak dikiliyor, ölçülerime göre bir şey yapmışlar, onu denedim, belimi falan ayarladılar..
2. provada gelinliği anlarsın dediler, bakalım şimdi 2. yi bekliyorum...
ayakkabımı da almam gerekiyormuş ama dün hiç bulamadım ayakkabı, çok yüksek topuklular , bütün gün onlarla nasıl gezer oynarım bilemiyorum.. o yüzden karar veremedim..

nikah olayı da çok hoşmuş.. belediyeye gidip evleniyoruz demek...
gerçi bize azıcık nikah masrafı pahalı geldi, hiç hesaba katmamıştık.. bir anda 500 lirayı duyunca imam nikahı yeter demeye başladım

mobilya konusunda biraz canım sıkılıyor, yatak odasının modelini hala seçemedim... o çok sıkıntı yarattı bana... bir türlü istediğimi bulamadım.. kafamı kurcalayan tek mesele o şimdilik..

sabah erkenden buluşuyoruz, sonra akşam bize geliyor oturuyoruz.. nişanlı olduğumu tam anlamıyla hissettim bu sefer. yalnızken hiç böyle heyecanlar yoktu... hala sevgiliymişiz modundaydım.. anne babam sorunca şaşırıyordum, neden soruyorlar diye o denli unutuyordum nişanlı olduğumuzu..
ama şimdi burada olunca sürekli beraber olunca çok tatlı bir şeymiş bu nişanlılık
gerçi yinede ben evli olmayı daha çok istiyorum... nişanlı da gezmeye sabredemiyorum günün sonunda ayrı yerelerde uyumak sıkıntı yavrum

böyle işte koşturmaktayım. düşünmekteyim...
mesela bugün ayaklarım zonkluyor, çok yorgunum...sevdicek de uyuyor hala...
inanılamz yorulduk ama şimdi uyanıp hadi buluşalım dese anında hazırlanmaya koyulurum
yorgunluk geçiverir... bakalım bugünlük bir planımız yok... her an kaça da bilirim, burada sizle muhabbete devam da edebilirim

hayyy ya okurken heyecanlandım
ne güzel şeyler bunlar Allah gönlüne göre versin herşeyi
beni de yatak odası düşündürüyo ölçüleri özellikle de dolabın içi

hayyy ya okurken heyecanlandım
ne güzel şeyler bunlar Allah gönlüne göre versin herşeyi
beni de yatak odası düşündürüyo ölçüleri özellikle de dolabın içi

hepimizin Allah gönlüne göre versin tatlım
sende çok çok iyi şeyler yaşa inşallah...

aynen bende yatak odasında bu konularda çıkmazlardayım... dolapların içinde doğru düzgün bölme yok..
çekmece yok... nasıl sinir oluyorum anlatamam...
sanki herkes saraylarda yaşıyor, dolabın içi güzelse ebatları büyüyor bu seferde..

sürekli tayinimiz çıkacağı için büyük boy bir şey tercih edemiyorum, her eve sığacak ölçüde olsun diye...
bir de sürgülü kapılar taşınırken zor oluyormuş, kapaklı model tercih edin dediler...
kapaklıların da içleri bir şeye benzemiyor...

gel de çık işin içinden...

amin canım Allahım hayırlılarını versin inşallah hepimize
ben de daha evlilik falan yok ama araştırıyorum bakıyorum
beyaz eşyalarım için not alıyorum nasıl olsun diye leke tutmayan tasarruflu görünüşü güzel uygun fiyat gibi
sonra sıkıntı çekmemek için
kilim mobilyayala mondiye bak netten dolapların bazıları güzel kullanışlı

mondi de aslında beğendiğim bir model oldu ama nette araştırdım çok tavsiye etmemişler... bu sefer vazgeçtim...
istikbal den şaşmayayım dedim...
bir de biz eşyaları mardin den alacağımız için burada sadece fikri ediniyorum...
o yüzden alacağım markaların mardin de olması gerekiyor...

hepsi birbirine bağlı bir yığın iş... :)

beyaz eşyalar önemli evet, diğerleri günün birinde değişse bile beyaz eşyalar daha uzun yıllar gidiyor iyi çıktıktan sonra...

haklısın canım tabi
mondi de hangi modeli beğendin

kumralti canim sevdicekle dugune geliriz insaallah.
Gelinlik provan ne guzel olmustur
bizde sevdicekle is gezisine gidecegiz
esyalar benim icin onemli degil
sevdicek bana yeter:)

kumralti canim sevdicekle dugune geliriz insaallah.
Gelinlik provan ne guzel olmustur
bizde sevdicekle is gezisine gidecegiz
esyalar benim icin onemli degil
sevdicek bana yeter:)

elbetteki, tak sevdiceğini koluna, gel buyur...
dans ediverisiniz, sizin düğüne prova olur

iş gezisi fikri de harika, tam o muhabbete dahil olamadım ama sanırım diğer arkadaşında eşi gelecekmiş...
ne güzel işte, sende kaynaşmış olursun eşleriyle...
böyle ortamlar zevklidir..
tadını çıkart :)

burada sizlerle tatlı tatlı yazışırken , bir telefonla hemencecik hazırlıklara koyulduk veeeee
bugün biz pikniğe gittik sevdiceğimle , ailelerimiz de vardı...
çok hoş bir gündü kızlar

çok güzel anılar biriktirdik yine... her geçen gün şükrediyorum ...
hepimiz çok ama çok mutlu olalım inşallah..

Allahım sizinde gönüllerinizden geçen o güzel duaları kabul etsin inşallah..

hepinize kucak dolusu sevgiler, öpücükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…