How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

o kişi benim :)
evet nişanlanmadan önce de yüzük takıyorduk...
hatta ben 3 adet yüzük eskittim :KK53:
her sene yeni modellere gözüm kalıyordu napıyıııımmm :KK48:

ilişkinizin gidişatını bilemiyorum, ben ilk yüzüklerimiz de farklı bir kızdım.. sonra aramızdaki samimiyet artınca hadi yüzük alalım diye söyleyebiliyordum mesela... hele ki en son yüzüğümü resmen yalvararak aldırdım, çok moda diye :oops:

teee 2007 de girdi hayatıma sevdicek...
2009-2011-2013 olmak üzere 3 adet yüzük..

gerçek alyanslarımızı da 2015 de takmak nasip oldu...
bunları değiştirmeye şimdilik niyetim yok :confused::KK36:

sende niyetin varsa , hevesin varsa takabilirsin elbette.. aynen o dediğin gibi hadi takalım diyorsunuz ve takıyorsunuz .
ister sevgilin alsın, ister beraber seçin modeli...
ilişkinize bağlı :KK66:

bizim zaten yüzüklerimşz var da nasıl taktığınızı merak ettim :)

bizim zaten yüzüklerimşz var da nasıl taktığınızı merak ettim :)

hee yaşanan anları anlatayım... olur yavrum :)

uzun uğraşlar sonucu sevgili olmayı kabul etmiştim, bunu fırsat bilen sevdicek 15 günlük ilişkimizde çıktı yüzükle geldi... henüz lise öğrencisiyiz...
yooookkk dedim mümkün değil takmam, ben bir kere olması gerektiğine inanıyorum , onu da evleneceğim insanla herkesin huzurunda olacak, henüz yaşımız ne başımız ne takamam ben dedim kabul etmedim...:KK12:
peki sende kalsın, ne zaman istersen ben hazırım dedi verdi yüzükleri bana...

yüzükler bende, şeytan da dürtüyor tak tak tak, okulda çoğu kızda var... hadi dedim bende takayım nerede görecek taktığımı... kendi kendime takmaya başladım.o_O.. hoşuma gitti.. eee ama o kadar da laf etmiştim takmam, bana ters, çok saçma diye... tükürdüğümü yalamak olmaz... mecbur gizli gizli takıyorum sevdicekten...
sonra baktım bu iş böyle olmaz, bende kalmasın yüzükler sende dursun diye geri vereyim dedim, çakallık ettim... tabi geri almayıp takalım diye ısrar edecekti :KK53: ve aynen de öyle oldu..
iyi peki madem istemiyorum ama takalım bariiii diye çok da yüz vermeden taktım :KK48: adam ne bilsin benim her gün zaten taktığımı...

böyle bir şekilde takmıştık... hatta büyük bir arkadaş gurubumuz vardı, hadi bunu kutlayalım demiş biz bildiğin kendi aramızda kafede pastalar kestik, çiçekle mumla öyle romantik bir ortamla kutlama yaptık :KK70: çok saftık temizdik bee o zamanlar...

sonra uzun yıllar gitti bu yüzükler, dönem dönem ilişkimiz sallantılara girdi bir süre ayrılma kararı aldık ve yüzükleri çıkartmıştık... sonra yeniden barıştık ve yeni bir yüzük alalım diye tekrar sevdicek teklifte bulundu, beraber gidip model seçmiştik... yüzükleri de evde baş başa kalmışık o sırada güzel bir söz vermeyle taktık...

sonra swatch yüzükler moda olmaya başladı, inanılmaz hoşuma gidiyor.. daha spor daha güzel duruyor.. tam bize uygun diyorum..bunu da aldırmam lazım...
ama sevgili yanaşmıyor almaya, yeter artık altınını takacaz bir iki seneye kalmaz diye almıyor...:63:
ee ama istiyorum... resmen bayılıyorum...
allem ettim kallem ettim, o yüzüğü de aldırdım :KK59:

seneler önce yüzük takmam diyen kızın evrimiyim resmen.. yüzük diye yalvarır oldum :mad::KK12::oops:

böyle şeyler yaşadık... güzeldi ya, çok çocuktuk ama güzeldi...
kalbim temizmiş diyorum, hep evleneceğim adamla olsun isterim, ilk onunla yaşamak isterim diye düşüncelerim vardı.. çok şükür Allah'a bunlar gerçek oldu... lise aşkımla evleniyorum... her ilkimi onunla yaşamış oluyorum, olacağım... :KK68:

seni de dinleyelim :) :KK52: söz sizde efenim...

hee yaşanan anları anlatayım... olur yavrum :)

uzun uğraşlar sonucu sevgili olmayı kabul etmiştim, bunu fırsat bilen sevdicek 15 günlük ilişkimizde çıktı yüzükle geldi... henüz lise öğrencisiyiz...
yooookkk dedim mümkün değil takmam, ben bir kere olması gerektiğine inanıyorum , onu da evleneceğim insanla herkesin huzurunda olacak, henüz yaşımız ne başımız ne takamam ben dedim kabul etmedim...:KK12:
peki sende kalsın, ne zaman istersen ben hazırım dedi verdi yüzükleri bana...

yüzükler bende, şeytan da dürtüyor tak tak tak, okulda çoğu kızda var... hadi dedim bende takayım nerede görecek taktığımı... kendi kendime takmaya başladım.o_O.. hoşuma gitti.. eee ama o kadar da laf etmiştim takmam, bana ters, çok saçma diye... tükürdüğümü yalamak olmaz... mecbur gizli gizli takıyorum sevdicekten...
sonra baktım bu iş böyle olmaz, bende kalmasın yüzükler sende dursun diye geri vereyim dedim, çakallık ettim... tabi geri almayıp takalım diye ısrar edecekti :KK53: ve aynen de öyle oldu..
iyi peki madem istemiyorum ama takalım bariiii diye çok da yüz vermeden taktım :KK48: adam ne bilsin benim her gün zaten taktığımı...

böyle bir şekilde takmıştık... hatta büyük bir arkadaş gurubumuz vardı, hadi bunu kutlayalım demiş biz bildiğin kendi aramızda kafede pastalar kestik, çiçekle mumla öyle romantik bir ortamla kutlama yaptık :KK70: çok saftık temizdik bee o zamanlar...

sonra uzun yıllar gitti bu yüzükler, dönem dönem ilişkimiz sallantılara girdi bir süre ayrılma kararı aldık ve yüzükleri çıkartmıştık... sonra yeniden barıştık ve yeni bir yüzük alalım diye tekrar sevdicek teklifte bulundu, beraber gidip model seçmiştik... yüzükleri de evde baş başa kalmışık o sırada güzel bir söz vermeyle taktık...

sonra swatch yüzükler moda olmaya başladı, inanılmaz hoşuma gidiyor.. daha spor daha güzel duruyor.. tam bize uygun diyorum..bunu da aldırmam lazım...
ama sevgili yanaşmıyor almaya, yeter artık altınını takacaz bir iki seneye kalmaz diye almıyor...:63:
ee ama istiyorum... resmen bayılıyorum...
allem ettim kallem ettim, o yüzüğü de aldırdım :KK59:

seneler önce yüzük takmam diyen kızın evrimiyim resmen.. yüzük diye yalvarır oldum :mad::KK12::oops:

böyle şeyler yaşadık... güzeldi ya, çok çocuktuk ama güzeldi...
kalbim temizmiş diyorum, hep evleneceğim adamla olsun isterim, ilk onunla yaşamak isterim diye düşüncelerim vardı.. çok şükür Allah'a bunlar gerçek oldu... lise aşkımla evleniyorum... her ilkimi onunla yaşamış oluyorum, olacağım... :KK68:

seni de dinleyelim :) :KK52: söz sizde efenim...

ahh saol efenim ne güzel şeylermiş :)

gelelim bana bende senin gibi düşünüyodum evlencem insanla takmak isterim ilk ve son defa dedim öyle de oldu

gelelim sadede :KK48:bizimkş üniversite aşkı
ben uzun çabalar sıkıntılar ve hastane kaldırılmalar sonucu kabul ettim ve sevgili olduk.

sevdiceğim de biraz şeyan tüyü olması nedeniyle benden önce de kendi yüzük takıyomuş zaten. sonra bigün ben hiç yüzük takmadım dedim bu da takarız bigün dedi

dedi de dediğine pişman olcanı bilseydi demezdi :KK70:

sonra ben sürekli soruyorum ne zamn ne zaman diye ama bizim ilişkimiz sallanıyo bi öyle bi böyle :KK75:
bu da zamanı var deyip duruyo neysemmmm
bu bigün dedi ki sana bi süpriz yapçam dedi ne dedim ama anladım yıldı çünkü çocucak :KK70:
bu yüzük takçamız hafta bişeyler kurcalıyo işler çeviriyo ama anlayamıyorum

velhasıl biz bununla yüzük takçamız hafta kavga ettik ama öyle böyle değil bildiğin ayrılcaz gibi
sonra ben o hafta sonu eve gidicektim geçirirkende geldiğinde bi süpriz bekleme sen hiçbişey haketmiyosun dedi bu bana bi koydu :KK42:gitti ama burnumdan geldi cuma gittim cumartesi geldim çağrıyo gel de gel
bi yalan attım evdekilere döndüm yanına bide diyo ki çağrıyorum ama bi süpriz yok heves etme diyo gene bende tamam dedim

sonra bunun yanına gittim bi laf ne bişey bunun üstünde incecik bi çeket kışın ortasında çeketini çıkarayımda üstüne kazak giy dedim çeketi çıkartmayı bırak elletmiyo bile bu arada benim sevdiçek hata azçık kalbinde sıkıntı var bayılıyo falan nöbet geçiriyo

sonra otururken bu kalbini tutmaya başladı nefes alamamaya korktum gözlerinden yaş geliyo elim ayam dolandı çeketini çıkar diyorum rahatla nefes al çıkarmıyo yatağa yatırdım sonra çeketi çıkardı üstünde bi beyaz aklet bişey yazıyo bi baktım

BENİMLE SÖZLENİR MİSİN :KK57: yazıyo
ben şok dondum kaldım ne dicemi bilemedim başladım buna vurmaya :KK67::KK67: bi yandan da bağırıyorum

bu bı sarıldı herşey tamam dedim durdu sonra ben başladım ağlamaya
sakinleştim sakinleşince güzel sözlerle taktık ve hala o yüzüklerimizi kullanıyoruz

ahh saol efenim ne güzel şeylermiş :)

gelelim bana bende senin gibi düşünüyodum evlencem insanla takmak isterim ilk ve son defa dedim öyle de oldu

gelelim sadede :KK48:bizimkş üniversite aşkı
ben uzun çabalar sıkıntılar ve hastane kaldırılmalar sonucu kabul ettim ve sevgili olduk.

sevdiceğim de biraz şeyan tüyü olması nedeniyle benden önce de kendi yüzük takıyomuş zaten. sonra bigün ben hiç yüzük takmadım dedim bu da takarız bigün dedi

dedi de dediğine pişman olcanı bilseydi demezdi :KK70:

sonra ben sürekli soruyorum ne zamn ne zaman diye ama bizim ilişkimiz sallanıyo bi öyle bi böyle :KK75:
bu da zamanı var deyip duruyo neysemmmm
bu bigün dedi ki sana bi süpriz yapçam dedi ne dedim ama anladım yıldı çünkü çocucak :KK70:
bu yüzük takçamız hafta bişeyler kurcalıyo işler çeviriyo ama anlayamıyorum

velhasıl biz bununla yüzük takçamız hafta kavga ettik ama öyle böyle değil bildiğin ayrılcaz gibi
sonra ben o hafta sonu eve gidicektim geçirirkende geldiğinde bi süpriz bekleme sen hiçbişey haketmiyosun dedi bu bana bi koydu :KK42:gitti ama burnumdan geldi cuma gittim cumartesi geldim çağrıyo gel de gel
bi yalan attım evdekilere döndüm yanına bide diyo ki çağrıyorum ama bi süpriz yok heves etme diyo gene bende tamam dedim

sonra bunun yanına gittim bi laf ne bişey bunun üstünde incecik bi çeket kışın ortasında çeketini çıkarayımda üstüne kazak giy dedim çeketi çıkartmayı bırak elletmiyo bile bu arada benim sevdiçek hata azçık kalbinde sıkıntı var bayılıyo falan nöbet geçiriyo

sonra otururken bu kalbini tutmaya başladı nefes alamamaya korktum gözlerinden yaş geliyo elim ayam dolandı çeketini çıkar diyorum rahatla nefes al çıkarmıyo yatağa yatırdım sonra çeketi çıkardı üstünde bi beyaz aklet bişey yazıyo bi baktım

BENİMLE SÖZLENİR MİSİN :KK57: yazıyo
ben şok dondum kaldım ne dicemi bilemedim başladım buna vurmaya :KK67::KK67: bi yandan da bağırıyorum

bu bı sarıldı herşey tamam dedim durdu sonra ben başladım ağlamaya
sakinleştim sakinleşince güzel sözlerle taktık ve hala o yüzüklerimizi kullanıyoruz

ooooo seninki de pek romantikmiş :)
herkesin harcı değildir öyle tişört yazıp giymek...
maşallah :KK73::KK37:

Allah sonuna kadar daim etsin mutluluğunuzu..
böyle güzel anılar insanın içini sıcacık ediyor.. :KK51:

ooooo seninki de pek romantikmiş :)
herkesin harcı değildir öyle tişört yazıp giymek...
maşallah :KK73::KK37:

Allah sonuna kadar daim etsin mutluluğunuzu..
böyle güzel anılar insanın içini sıcacık ediyor.. :KK51:

AMİN CANIM BENİM SAOL :KK48:
HEPİMİZİN MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN ALLAHIM AŞKLA YAŞAYALIM HEP:KK36:

denizlililili denizlililili canım anneme ayakkabı cüzdan çanta aldım :) bu dertttende kurtuldum da cici kuş kaldı gene sordum sen bana gel kokla bana sarıl diyo başka bişey istemem diyo ama eli boşta gidilmez ki ne alsam bana yarım et

bellona-yatak-odasi_vivaldi-4.jpg
bellona-yatak-odasi_vivaldi-1.jpg

yatak odası için bu takımı almayı düşünüyoruz, sizce nasıl kızlar ?

tuvalet aynası falan hoşuma gitti, bir de beyaz renk düşünüyordum..
tüm isteklerime cevap veriyor gibi :)

index.php
index.php

yatak odası için bu takımı almayı düşünüyoruz, sizce nasıl kızlar ?

tuvalet aynası falan hoşuma gitti, bir de beyaz renk düşünüyordum..
tüm isteklerime cevap veriyor gibi :)

GÜZELMİŞ CANIM GÖRÜNÜŞÜ FALAN DOLAP İÇİ NASIL

kızlar bişey merak etti bu nişan söz işini resmiyete dökmeden önce yüzük takanınız var mı
varsa nasıl taktınız hadi bi yüzük takalım deyip gidip yüzük mü aldınız :KK48:
evet biz taktık .. doğum günümde almıs haberim yoktu..benimde hoşuma gitti bu hareketi...öylelikle taktık :)

kızlar bir sorum olacak sizlere,
düğünde gelinliğin altına 2 tane ayakkabı giysem zor mu olur ?

boyum kısacık minicik bir şey :)
dolayısıyla topuklu giymem şart...
ama düğün boyuncada sivri topukların üzerinde oynamak tepinmek hiç de mantıklı gelmiyor...
ayağımın ağrısından gözüm ne düğün görecek ne bir şey...
bu da bir gerçek...

bir tane ayakkabı aldım dolgu topuk, çok rahat... gelinliğin altına giymek oynamak için..
bir tanede evde normal epey topukluca platform ayakkabım var sivri topuklardan.

şimdi diyorum ki fotoğraf çekimlerinde falan o platform olanı giysem de oynarken yeni aldığım dolgu topukları giyip rahat rahat ortalarda dolansam ...

nasıl olur ?

saçma mı ?

bence çok güze olur
bi ablam yapmıştı konvers aldı fotoğraf çekimlerinde hem topuklu hem konvers giydi

sonrada düğüne girişi topukluyla yapıp konversi giydi rahatçada mis gibi oynadı

bence çok güze olur
bi ablam yapmıştı konvers aldı fotoğraf çekimlerinde hem topuklu hem konvers giydi

sonrada düğüne girişi topukluyla yapıp konversi giydi rahatçada mis gibi oynadı

ama aklımı karıştıran bir ayrıntı var...
gelinlik provalarına giderken ayakkabımı götürmem gerekiyor, eee peki ben hangisini götüreceğim...
neye göre olacak gelinliğin boyu ?

aslında ikisi de topuklu , birisi dolgu birisi sivri...
ama yinede aralarında fark var...
ölçü hangisi olmalı ?

ama aklımı karıştıran bir ayrıntı var...
gelinlik provalarına giderken ayakkabımı götürmem gerekiyor, eee peki ben hangisini götüreceğim...
neye göre olacak gelinliğin boyu ?

aslında ikisi de topuklu , birisi dolgu birisi sivri...
ama yinede aralarında fark var...
ölçü hangisi olmalı ?

topukluya göre yaptır
vallaha oynarken ordan oraya gelinliği savururken hiçte gelinliğin boyu belli olmuyo bence benim arkadaşları tanıdıklarım öyle yaptı

Kızlar Günaydin:)
yudus yudus canim güzel olmuş yüzük hediyesi
kumralti kumralti canim düğünde hiç oturmayacaksin ki ayakların seni rahatsiz etmesin ama gelinlik için provalarda ayakkabıları götür önemli
S simce123 sen nasilsin canim dun yazmistin ugrayamadim kusura bakma canim

Back