hee yaşanan anları anlatayım... olur yavrum :)
uzun uğraşlar sonucu sevgili olmayı kabul etmiştim, bunu fırsat bilen sevdicek 15 günlük ilişkimizde çıktı yüzükle geldi... henüz lise öğrencisiyiz...
yooookkk dedim mümkün değil takmam, ben bir kere olması gerektiğine inanıyorum , onu da evleneceğim insanla herkesin huzurunda olacak, henüz yaşımız ne başımız ne takamam ben dedim kabul etmedim...
peki sende kalsın, ne zaman istersen ben hazırım dedi verdi yüzükleri bana...
yüzükler bende, şeytan da dürtüyor tak tak tak, okulda çoğu kızda var... hadi dedim bende takayım nerede görecek taktığımı... kendi kendime takmaya başladım.
.. hoşuma gitti.. eee ama o kadar da laf etmiştim takmam, bana ters, çok saçma diye... tükürdüğümü yalamak olmaz... mecbur gizli gizli takıyorum sevdicekten...
sonra baktım bu iş böyle olmaz, bende kalmasın yüzükler sende dursun diye geri vereyim dedim, çakallık ettim... tabi geri almayıp takalım diye ısrar edecekti
ve aynen de öyle oldu..
iyi peki madem istemiyorum ama takalım bariiii diye çok da yüz vermeden taktım
adam ne bilsin benim her gün zaten taktığımı...
böyle bir şekilde takmıştık... hatta büyük bir arkadaş gurubumuz vardı, hadi bunu kutlayalım demiş biz bildiğin kendi aramızda kafede pastalar kestik, çiçekle mumla öyle romantik bir ortamla kutlama yaptık
çok saftık temizdik bee o zamanlar...
sonra uzun yıllar gitti bu yüzükler, dönem dönem ilişkimiz sallantılara girdi bir süre ayrılma kararı aldık ve yüzükleri çıkartmıştık... sonra yeniden barıştık ve yeni bir yüzük alalım diye tekrar sevdicek teklifte bulundu, beraber gidip model seçmiştik... yüzükleri de evde baş başa kalmışık o sırada güzel bir söz vermeyle taktık...
sonra swatch yüzükler moda olmaya başladı, inanılmaz hoşuma gidiyor.. daha spor daha güzel duruyor.. tam bize uygun diyorum..bunu da aldırmam lazım...
ama sevgili yanaşmıyor almaya, yeter artık altınını takacaz bir iki seneye kalmaz diye almıyor...
ee ama istiyorum... resmen bayılıyorum...
allem ettim kallem ettim, o yüzüğü de aldırdım
seneler önce yüzük takmam diyen kızın evrimiyim resmen.. yüzük diye yalvarır oldum
böyle şeyler yaşadık... güzeldi ya, çok çocuktuk ama güzeldi...
kalbim temizmiş diyorum, hep evleneceğim adamla olsun isterim, ilk onunla yaşamak isterim diye düşüncelerim vardı.. çok şükür Allah'a bunlar gerçek oldu... lise aşkımla evleniyorum... her ilkimi onunla yaşamış oluyorum, olacağım...
seni de dinleyelim :)
söz sizde efenim...