How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Gunaydin kizlar:)
piknige sevdicekle ailece harika olmustur canim

çok mutsuzum kızlar...
iki haftadır sevdiceğim buradaydı, hiçbir şey yaşanmadı...
ama gider ayak öyle çok kalbimi kırdı ki...
hiç bu kadar utanıp mahcup olmamıştım...

inanılmaz moralim bozuk, gittiğine mi ağlayayım, gider ayak bu olanlara mı...

üzgünüm çok ama çok...

çok mutsuzum kızlar...
iki haftadır sevdiceğim buradaydı, hiçbir şey yaşanmadı...
ama gider ayak öyle çok kalbimi kırdı ki...
hiç bu kadar utanıp mahcup olmamıştım...

inanılmaz moralim bozuk, gittiğine mi ağlayayım, gider ayak bu olanlara mı...

üzgünüm çok ama çok...
günaydın canım
hayırdır balım noldu ne güzel günler geçirdiniz noldu gider ayak

Gunaydin kizlar
kumralti kumralti ne oldu seni uzen canim.cok guzel gecmisti hersey.
geldiginde anlat kuzum
denizlililili denizlililili canim gunaydin yaren ne yapiyor daha cok varmi
S simce123 canim sen ne yaptin toparlandinmi olmayan gorumce icin kavga demistin ya

çevrendekinlere kulak tıka canım herkes herşey söyler
sen geçine bilceğine,mutlu olacağına inanıyosan eğer kulaklarını tıka
banada herkes çok şey söyledi annem dahi ama ben vazgeçmedim şuanda çok mutluyuz Allahıma şükür
cok tesekkurler allah mutlulugunuzu daim etsin içimi rahatlattınız

günaydın canım toparladım ya bi sıkıntı yok ama şunu anladım olmayan elti için şimdiden tartışıyosak
evlenince de sıkıntı olcak
ben de ona göre danranırım

sen neler yapıyosun nasıl gidiyo
Canin bende iste yogunluk var.sevdicekle hafra is toplantisina gidecegiz.bakalum nasil olacak
hazirliklarda devam ediyoruz.hayirlisi kuzum ya
sabirla hersey oluyor

Canin bende iste yogunluk var.sevdicekle hafra is toplantisina gidecegiz.bakalum nasil olacak
hazirliklarda devam ediyoruz.hayirlisi kuzum ya
sabirla hersey oluyor

hadi iyisin git sevdiceğinle gez gel havalar da düzeldi güzel olur inşallah senin için

sabrın sonu selamet balım

ekmegini tastan cıkaran biri işi yok degıl hastanede calısıyor ..işi sorun degıl benım için ama cevremde burnu havada ınsanlar olunca ıster ıstemez etkılenniyorum...egosu cok yuksek bı ınsan o gelmeden once ben hıc sorun etmezdım ama o muhendıs olsun mımar olsun dedıkçe sasırıyorum onun ıçın meslek cok önemli ama ben cok sevdım işi önemli degil bana cok deger veriyor işsiz de degil zaten cok ta güzel işi var

ekmegini tastan cıkaran biri işi yok degıl hastanede calısıyor ..işi sorun degıl benım için ama cevremde burnu havada ınsanlar olunca ıster ıstemez etkılenniyorum...egosu cok yuksek bı ınsan o gelmeden once ben hıc sorun etmezdım ama o muhendıs olsun mımar olsun dedıkçe sasırıyorum onun ıçın meslek cok önemli ama ben cok sevdım işi önemli degil bana cok deger veriyor işsiz de degil zaten cok ta güzel işi var

ne güzel işte işi de varmış
ben iş önmli dedim ama sizi geçindiriyosa tamam daha ne olsun şükür
benim sevdiceğimin işi yok annem istemiyo yazlıkları var istemediği insanın yazlığına gitmek istiyo ama
böyle olmayında iki kişi birbirini sevdikten sonra herşey oluyo azçık sabır

kuzum sevdicegi seviyorsan.kimsenin lafina kanmiyicaksin
ve bence gec kaldiniz bile hemen nisan dugun ayarlayin
burnu havada olanin hayatida havada olur canim.
mutlu olmazlar

ne güzel işte işi de varmış
ben iş önmli dedim ama sizi geçindiriyosa tamam daha ne olsun şükür
benim sevdiceğimin işi yok annem istemiyo yazlıkları var istemediği insanın yazlığına gitmek istiyo ama
böyle olmayında iki kişi birbirini sevdikten sonra herşey oluyo azçık sabır
siz nişsanlımısınız peki... ailemden biri karsı çıkacak dıe cok korkuyorum

siz nişsanlımısınız peki... ailemden biri karsı çıkacak dıe cok korkuyorum

yok değiliz 2 buçuk senedir sevgiliyiz

annem ilk arkamızda durdu ben babanla konuşurum dedi babam vermek istememişti çünkü
sonra okul bitti annem dediklerinin hiçbirinin arkasında durmadı hatta istemedi
çünkü hep karışıyodu ilişkime halada öyle ama ben karıştırmamaya çalışıyorum
annem ayrılalım diye dua bile etmiş düşün o kadar yani

kısacası siz birbirinizi sevip arkanızda durduktan sonra hiçbişeyin önemi kalmıyo

kızlar bişey merak etti bu nişan söz işini resmiyete dökmeden önce yüzük takanınız var mı
varsa nasıl taktınız hadi bi yüzük takalım deyip gidip yüzük mü aldınız :KK48:

kızlar bişey merak etti bu nişan söz işini resmiyete dökmeden önce yüzük takanınız var mı
varsa nasıl taktınız hadi bi yüzük takalım deyip gidip yüzük mü aldınız :KK48:

o kişi benim :)
evet nişanlanmadan önce de yüzük takıyorduk...
hatta ben 3 adet yüzük eskittim :KK53:
her sene yeni modellere gözüm kalıyordu napıyıııımmm :KK48:

ilişkinizin gidişatını bilemiyorum, ben ilk yüzüklerimiz de farklı bir kızdım.. sonra aramızdaki samimiyet artınca hadi yüzük alalım diye söyleyebiliyordum mesela... hele ki en son yüzüğümü resmen yalvararak aldırdım, çok moda diye :oops:

teee 2007 de girdi hayatıma sevdicek...
2009-2011-2013 olmak üzere 3 adet yüzük..

gerçek alyanslarımızı da 2015 de takmak nasip oldu...
bunları değiştirmeye şimdilik niyetim yok :confused::KK36:

sende niyetin varsa , hevesin varsa takabilirsin elbette.. aynen o dediğin gibi hadi takalım diyorsunuz ve takıyorsunuz .
ister sevgilin alsın, ister beraber seçin modeli...
ilişkinize bağlı :KK66:

Herkesin zevki düşüncesi farklı elbette ama ben aile Arasında takılan ve herkese gösterebileceğim bir yüzüğüm olsun istemiştim hep o Yüzden de nişan Öncesinde Yüzük takmadım hiç. NiŞanımızda ailemin önünde onların da onayladığı bir insanla Yüzük takmak çok temiz ve saf kalabilen bir duygu oldu benim için,durup durup öperim bazen alyansımı,Allah dileyen herkese nasip etsin

Back