How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

♥●Sözlü , Nişanlı Hatunların Sohbet Yeri•٠·˙

Kizlar gunaydin
bol bol sohbetler etmissiniz.
kumralti kumralti sana hak veriyorum canim sevdicekle zaman gecir.yaninda iken
esyalari beraber mi kararlastiryorsunuz

günaydın güzel hatun,
vallahi elimizden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyoruz, aslına bakarsan oturup da dolu dolu sohbet edemedik hala..
hep bir telaş, nereye bakalım, ne alalım, nasıl yapalım...
eski muhabbetler yerini geçim derdine, düğün telaşına bıraktı...

öğleden sonra gelecek bakalım , mobilyalara bakalım tekrardan diyoruz, bir kaç yere gideceğiz..fikir almak için..

aslına bakarsan nişanlım her şeyi benim zevkime bırakmış durumda, ben beğendikten sonra kendisinin kabul etmeyeceği şey olmaz.. zaten az çok zevklerimiz de benziyor.. henüz hiçbir beğendiğime olmaz demedi
onunda kişiliğini de göz önünde bulunduruyorum tabi seçimlerimde :)

sadece kız eviymiş gibi pembelere çiçeklere böceklere takmadım kafayı...

ikimize de hitap edecek şeyler seçiyoruz işte ...

sen nasılsın, neler yapıyorsun ? yontma işlemin devam mı ?

günaydın güzel hatun,
vallahi elimizden geldiğince vakit geçirmeye çalışıyoruz, aslına bakarsan oturup da dolu dolu sohbet edemedik hala..
hep bir telaş, nereye bakalım, ne alalım, nasıl yapalım...
eski muhabbetler yerini geçim derdine, düğün telaşına bıraktı...

öğleden sonra gelecek bakalım , mobilyalara bakalım tekrardan diyoruz, bir kaç yere gideceğiz..fikir almak için..

aslına bakarsan nişanlım her şeyi benim zevkime bırakmış durumda, ben beğendikten sonra kendisinin kabul etmeyeceği şey olmaz.. zaten az çok zevklerimiz de benziyor.. henüz hiçbir beğendiğime olmaz demedi
onunda kişiliğini de göz önünde bulunduruyorum tabi seçimlerimde :)

sadece kız eviymiş gibi pembelere çiçeklere böceklere takmadım kafayı...

ikimize de hitap edecek şeyler seçiyoruz işte ...

sen nasılsın, neler yapıyorsun ? yontma işlemin devam mı ?
Ayy canlı enerijik taze gelin,yontma işi sende öğrenecektim ama senin vaktin olmuyor maalesef:)
benim sevdicekle hayatımız çok güzel;ya bişey söylecem canım,sevdicek bir iş seyahaı var sende gel diyor,ne diyeyim

Ayy canlı enerijik taze gelin,yontma işi sende öğrenecektim ama senin vaktin olmuyor maalesef:)
benim sevdicekle hayatımız çok güzel;ya bişey söylecem canım,sevdicek bir iş seyahaı var sende gel diyor,ne diyeyim

seyahatlere sevdicekler yalnız gönderilmez kiiii :KK48:
yaşam şekliniz nasıl, aileniz bu kısa tatili nasıl değerlendirir ?
günü birlik bir durum mu ?

gezmiş olursunuz, neden gidilmesin ki :)

ama ortamı da düşünmek lazım, komik durmasın .. peşinden gelmiş buralara şeklinde.
nasıl bir ortam tek siz mi olacaksınız? başkalarının da eşleri sevgillerleri geliyor mu ?

yontmalık bir tane de bende var..
şimdi de karşımda oturuyor.. sinirimi klavyede ki tuşlardan çıkartıyorum . :KK62:

Kizlar gunaydin
bol bol sohbetler etmissiniz.
kumralti kumralti sana hak veriyorum canim sevdicekle zaman gecir.yaninda iken
esyalari beraber mi kararlastiryorsunuz
S simce123 canim mayisa ne kaldi yanina gidersin sevdicegin
denizlililili denizlililili kiz sen neden kayboluyorsun.gelsene arada
Canımmmmmm geldim bitanem geldimmmmmm:KK19: Naber nasılsın fıstığımmm? Yontma işleri nasıl gidiyoooo?
evet canım az kaldı inşallah giderim hem anneler gününüde aradan çıkarmış olurum
denizlililili denizlililili ayrıca sana da içimiz küstü başka yerlere gidiyosun yazıyosun bize yazmıyosun :KK12:
:63::KK20:
bebeğimmmmmmmmmm gel bi öpiyimde barışalımmmm:KK15::KK60: Naber tipirellammmm nasılsııııın?

seyahatlere sevdicekler yalnız gönderilmez kiiii :KK48:
yaşam şekliniz nasıl, aileniz bu kısa tatili nasıl değerlendirir ?
günü birlik bir durum mu ?

gezmiş olursunuz, neden gidilmesin ki :)

ama ortamı da düşünmek lazım, komik durmasın .. peşinden gelmiş buralara şeklinde.
nasıl bir ortam tek siz mi olacaksınız? başkalarının da eşleri sevgillerleri geliyor mu ?

yontmalık bir tane de bende var..
şimdi de karşımda oturuyor.. sinirimi klavyede ki tuşlardan çıkartıyorum . :KK62:
Kuşummmm sakin ol lütfennnn:) bende geçenlerde küstüm benim odunumaaa:) bi sinir oldum bi sinir oldum ama şimdi hallettik.. Problem neydi inan hayırlamıyorum bile şuan:) anlık oluyo öyle şeyler.. Uzatmamak en güzeli..

Balımmmm sende gel dediğine göre senin gitmene uygun bir ortam vardır.. Kaçırma bence bu fırsatı.. Değişiklik olur her ikiniz içinde:)

Güzelliklerimmmm bi kaç gündür uğrayamadım tatlı topiğimizeee:) nihayet geldimmm:) pazar günü benimkiyle azıcık küsmüştüm ama şimdi iyiyiz.. Üstüne düşmeyince o benim üstüme düşüyo süper oluyo ihihihihi:p

Hepinizin kandilini mübarekliyorum fıstıklar..

Bugün resmi tatil olduğu için sanki haftasonuymuş gibi hissediyorum:) birazdan da mutfağa gidip börek yapıcammm:) hastaneden arkadaşlarla cuma günü kahvaltı yapalım hep birlikte diye anlaştık.. Banada börek yapma görevi verildi:) işte öyle kuzulaaaar:)

ohhh hoş geldin balım gel bi sarılalım seninle :KK60:
saol kuşum iyiyim şükür seni sormalı
İyim bende çok şükür bitanemmmm:) hoşbuldummmm:) dinleniyorummm bugün tatil yaaa:):)

Bugün lazer için 2 merkeze tlf açtım, ctesi günü için randevu aldımmmm:) sanırım düğünden önce istenmeyen, sinir bozucu tüylerden kökten kurtulabilmek adına lazere gidicemmm:p

İyim bende çok şükür bitanemmmm:) hoşbuldummmm:) dinleniyorummm bugün tatil yaaa:):)

Bugün lazer için 2 merkeze tlf açtım, ctesi günü için randevu aldımmmm:) sanırım düğünden önce istenmeyen, sinir bozucu tüylerden kökten kurtulabilmek adına lazere gidicemmm:p
ohh sefan olsun balım dinlen tabi
hadi hayırlı olsun lazerinde :KK66:

merhaba hanımlar benımde aklıma takılan cok şey var yardımınıza ihtiyacım var..drek konuya gircem eşinizin işi maasş herseyden önemli mi :(

kizlar gunaydin
hayirli cumalar
denizlililili denizlililili canim hosgeldin evine,ozlettiryon kendini.
sevdicekler oyle yontulmali diyorum.
yudus yudus canim hos geldin.onlarda olmali bence cok onemlidirler

merhaba hanımlar benımde aklıma takılan cok şey var yardımınıza ihtiyacım var..drek konuya gircem eşinizin işi maasş herseyden önemli mi :KK43:

hoşgeldin canım aramıza hayırlı cumalar
önemli tabiki de çünkü hayat şartları malum ilk başta o sevgi ve aşkla önemli değil olmuyo ama sonra ev geçindirmeye başlayınca önemli oluyo işten ve maddiyattan sıkıntı olunca ev içinde huzursuzluk tartışma olunca da boşanmaya kadar gidenler oluyo

merhaba hanımlar benımde aklıma takılan cok şey var yardımınıza ihtiyacım var..drek konuya gircem eşinizin işi maasş herseyden önemli mi :KK43:
Hoşgeldin tatlımmmmm.. Elbette yardım ederiz sanaaa:) konuyu tam olarak bilmiyorum, problem tam olarak nedir söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.. Soruna gelirsek; işte maaşta çok önemli kuzucum.. Tabiiki sevgi olmalı, saygı olmalı ama geçim derdi bi süre sonra sevginin önüne geçebiliyo maalesef;( rabbim hayırlı işler nasip etsin inşallahh hem sevdiceklerimize hem bizlere:)

4 yıllık bı birlikteliğim var katip olmayı cok ıstıyordu cokta cabaladı.ama kısmet olmadı simdi hastanede calışıyor ..su zamana kadarv işi hiç dert etmedim takı iş yerindeki arkadasa mühendis talip olana kadar..sevgilim oldugunu işten kimse bilmiyor...kız hep hava atıyor zaten kız makam gösteriş delisi onunda farkındayım...birbirimizi cok seviyoruz ama bu işilerde sorun olurmu pişman olurmuyum...ama işi iyi degil diye de onu yarı yolda bırakam kı yapamam böyle bişe...kafam karısık ...

Hoşgeldin tatlımmmmm.. Elbette yardım ederiz sanaaa:) konuyu tam olarak bilmiyorum, problem tam olarak nedir söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.. Soruna gelirsek; işte maaşta çok önemli kuzucum.. Tabiiki sevgi olmalı, saygı olmalı ama geçim derdi bi süre sonra sevginin önüne geçebiliyo maalesef;( rabbim hayırlı işler nasip etsin inşallahh hem sevdiceklerimize hem bizlere:)
sevgilim akraba oluyor dayımın torunu oluyo cok iyi bildigimiz bi aile cocukta öylee dini hassasiyeti olan biri namazını asla bırakmaz su an işi de var ama cevre baskısı aklımı karıstırıyo

hoşgeldin canım aramıza hayırlı cumalar
önemli tabiki de çünkü hayat şartları malum ilk başta o sevgi ve aşkla önemli değil olmuyo ama sonra ev geçindirmeye başlayınca önemli oluyo işten ve maddiyattan sıkıntı olunca ev içinde huzursuzluk tartışma olunca da boşanmaya kadar gidenler oluyo
katiplik için cok çabaladı ama kazandıgı halde elendi kısmet olmadı şimdi memur degıl dıye bırakamam kı onu .....

Back